Reklama

Reklama

Detektiv z Hongkongu

  • USA Skiptrace (více)
Trailer 1

Policejní detektiv Bennie Chan (Jackie Chan) dostal náročný úkol. Musí vystopovat a dopadnout amerického hazardního hráče Connora Wattse (Johnny Knoxville), který v Hongkongu dluží téměř každému, na koho se podívá. Bláznivý sled událostí z této nesourodé dvojice nakonec učiní spojence, kteří se rozhodnou zúčtovat s jedním z nejmocnějších čínských zločinců - Matadorem. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (122)

Derek 

všechny recenze uživatele

jackie chan ma uz svoj vek tak sa od jeho filmov nedaju ocakavat akcne orgie, johny knoxville mi nikdy neprisiel vtipny ale co je najsmutnejsie je fakt ze toto je asi posledny kliniec do reziserskej truhly rennyho harlina (i ked mal film najvacsi otvarak v cinskej historii) je po reziserskej stranke uplne nemohuci... ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Můj oblíbenec Johnny z Jackass vohóó, naposledy jsem ho viděl v Konečný (5*) a teď s další akční hvězdou Chánem. Jako co se týče příběhu tak 100% recyklace, ale nějak mi to nevadilo, protože tahle dvojka se k sobě hodila a smál jsem se skoro pořád. Jinak na Johnnyho už není tak hezký pohled jako tenkrát (hold každý stárneme), ale co už. Škoda, že nebyla aspoň jediná scénka, která by byla pro Knoxvilla trochu víc odvážnější, jako právě za starých časů v Jackass. Každopádně, nenudil jsem se, zasmál jsem se a scéna s hudbou od Adel, byla výborná a pustil jsem si ji rovnou 3x. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Není to dobrý. Jackie Chan se vpravil do pozice, kdy je v Číně hluboce uznávaný a myslí si, že mu světově projde úplně všechno. Kombinace s Johnny Knoxvillem by totiž za jiných okolností mohla být parádní, ale nesmělo by se to natočit jako instruktážní video, jak natočit špatný film. Kromě první akční scény byl celý film naprostý děs a já si říkal, jestli to vůbec stojí za to přetrpět do konce. Děs, běs! Věřte mi, že akční béčko Mistři hazardu mělo úplně jinou úroveň než tento kousek. A přiznám se, že mě to hodně mrzí. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Nebylo to vůbec tak špatné, jak bych podle recenzí nebo pana režiséra čekal. Naopak. Pohodová akční komedie s uvolněným Jackiem, sice má to i hluchá místa a dlouho mi trvalo zvyknout si na stárnoucího Knoxvilla, ale vše vynahrazují tradiční bitky, které se Chanovi stále daří a při jeho stáří opravdu klobouk dolů. Kašlu na to, že to výrazně připomínalo Kontraband s Van Dammem i že nebojové scény nejsou vtipné. Pohodová hudba, hezká choreografie a nakonec i podařený konec mi na dobrou zábavu s Chanem stačí. ()

Georgex 

všechny recenze uživatele

Překvapivě zábavná akční komedie s Jackie Chanem, která jakoby navazuje na Křižovatky smrti a v mnohém dané filmy i překonává. Bohužel, stejně jako u zmiňované série, mám zásadní problém s Chanovým parťákem, jelikož Johnny Knoxville se sice snaží být upovídaný, ale je spíše protivný a působí hrozně znuděně. Na druhou stranu Jackie Chan je v této komedii opět famózní a je až neuvěřitelné, jak skvěle na svůj věk vypadá, jak je stále vitální a že většinu akčních scén stále zvládá sám bez kaskadérů, o čemž se může ostatním akčním hvězdám v jeho věku jenom zdát. Moje hodnocení 65%. ()

Galerie (204)

Zajímavosti (8)

  • Akční choreografii na filmu dělal Wu Gang. (Rominator)
  • Telefóny používané vo filme sú značky HTC. (belinko)

Související novinky

Stifler jako další ukecaný kámoš Jackieho Chana

Stifler jako další ukecaný kámoš Jackieho Chana

24.10.2013

Neříkal Jackie Chan něco o tom, že končí s akčními filmy? Každopádně to dlouho neplatilo. Už v lednu začne natáčet akční dobrodružnou komedii Skiptrace, ve které se určitě nevyhne pokusům o… (více)

Reklama

Reklama