Reklama

Reklama

Room 8

Trailer
Krátkometrážní / Mysteriózní / Sci-Fi / Thriller
Velká Británie, 2013, 7 min

Obsahy(1)

Na celu je přiveden nový trestanec a seznamuje se svým spoluvězněm, postarším málomluvným mužem. Usedne na palandu, kde objeví červenou krabici, jeho zvědavost jej nutí ji otevřít, ale starší muž jej varuje, že bude litovat, nedbá varování a krabici otevře a odhalí něco, co by si nedokázal představit ani v tom nejšílenějším snu. (PetrPan)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (55)

Rufete 

všechny recenze uživatele

"Don't open it." Kdo zná Nolanův Doodlebug, tak se mu tohle bude taky líbit. Závěrečné odhalení možná nebude tak dechberoucí, přesto působivé. V Rusku zřejmě stačí dát vězně na celu a pokud se pokusí uprchnout, zavřít ho do krabičky od sirek - fascinující. Líbilo by se mi zpracování ve větším rozsahu, tohle bylo moc narychlo, ale přesto to zabralo. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Otevřít či neotevřít? Jasně, že otevřít, protože jinak by to byla nuda, ale já bych tu krabici stejně neotevřel. Jednak proto, že si to její majitel nepřál, jednak proto, že nejsem příliš zvědavý a hlavně proto, že už nyní vím, co by mne čekalo. Děkuji, nechci. A tento kraťas je jen taková hravá blbůstka, která sice neuškodí, ale podruhé se drbat ohromným palcem za miniaturním uchem nebudu. ()

Reklama

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Trocha upravená verzia poviedky od Howarda Phillipsa Lovecrafta z názvom Hrůzný stařec. Ak by som túto poviedku nepoznal zostal by som prakticky ohromený. čo teraz nie som ale páčiť sa mi to páčilo to bez pochyby. Skvelé spracovanie, atmosféra, herci. Mám rád krátkometrážne snímky ktoré sa odohrávajú v jednej jedinej miestnosti. Je v tom také čaro jednoduchosti. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Ano, Doodlebug tomuhle za inspiraci sloužil naprosto nepochybně. S tím nikdo nemůže nesouhlasit. Oproti "originálu" to má lepší atmosféru a gradaci, ale co si budeme povídat, v krátkometrážních filmech jde především o invenci, která je tady vlastně nulová. Bez Nolana plná palba, takhle jen nadprůměr. 70% ()

MartinTerran 

všechny recenze uživatele

Film má rozhodně zajímavou a jelikož jsem neviděl Doodlebug, kteří zde všichni zmiňují, tak i originální myšlenku, jen mi to přijde nedokončené. Chtělo by to delší stopáš a více rozpracovat příběh. U podobných zajímavých témat, ale vždy narazíme na paradoxy a podobné problémy. Tak například by muselo existovat nekonečno menších i větších krabic (realit) a také zásadní odkud ty vězně vedou jelikož žádný "venek" neexistuje jelikož existuje jen další větší krabice a ta je uvnitř další atd. Chtělo by to vysvětlení a lepší zpracování, takže jen za 3*. Hodnocení: 62/100. ()

Reklama

Reklama