Reklama

Reklama

Vařte jako šéf!

(pořad)
Reality-TV
Česko, 2013, 25 min

Režie:

Jiří Charvát

Kamera:

Adam Kruliš

Účinkují:

Zdeněk Pohlreich

Obsahy(1)

Nejrespektovanější kuchař u nás několik let napravoval české hospody v televizním hitu Ano, šéfe! a naučil diváky správně grilovat v pořadu Šéf na grilu. Správný kuchař musí nejdříve zvládnout základní řemeslné znalosti – a zábavná kulinářská podívaná Vařte jako šéf! je plná praktických rad, které pozvednou vaše kuchařské schopnosti. Dostanete v ní tipy na suroviny, techniku i recepty, které vás pasují na opravdové kuchaře. Během šesti dílů zaměřených na vejce, polévky, omáčky, úpravy masa, lehká jídla, gril a saláty, ryby a těstoviny dostanou tři mladí kuchařští učni – a s nimi i vy – od Zdeňka Pohlreicha užitečně informace o základech řemesla, surovinách a správné technice vaření. Nenechte si proto ujít jedinečnou novou kuchařskou show a povzneste spolu se Zdeňkem Pohlreichem své kuchařské schopnosti na umění! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (68)

honajz 

všechny recenze uživatele

Tak nějak jsem po prvním díle v rozpacích. Samozřejmě to kopíruje Gordonovo vaření pro radost (včetně psaní křídou na tabuli!), ale u Gordona alespoň máme empatického kameramana. Tady točí na kameru trdlo, které neumí zabrat detail, hlavně detail toho, o čem se mluví, což u vysvětlování postupu při vaření je důležitá věc. A kde to nezkazí kamera, tam se nasadí zběsilý střih. Ocenil bych komornější tón a skutečně podrobnější vysvětlování. Ne, že se řekne - děláš to blbě -, ale už se neřekne, co dělá blbě, a jak to teda dělat dobře. ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Zdenda prostě umí, o tom snad nemusí nikoho přesvědčovat. Tady ukazuje naprostý základy a postupy vaření, bez kterých se člověk v kuchyni prostě neobejde. Sice se samozřejmě zase najdou kritici, ale tak už to bývá a myslím, že na to ani není potřeba nijak reagovat. Stopáž pořadu někde kolem 30 minut je naprosto dostačující a odpovídající. ()

Reklama

PanZahadnyCZ 

všechny recenze uživatele

Zdeňka mám rád, ale zde, kde se snaží učit, a kuchaříci se ho ptají na různé otázky, tak jak to mají obě strany ve scénáři a je na ně milý, semtam něco vysvětlí rozhodně není to, co jsem očekával. Tento pořad se bohužel nepovedl, radši jsem si šel lehnout, než koukat na něco co mě nebaví. To, že zde hraje hlavní roli Zdeněk nemusí nutně znamenat to, že bude stejně perlit jako při natáčení skvělého Ano, šéfe. ()

Luk Skywalker 

všechny recenze uživatele

První dva díly v pohodě, ale ve třetím a čtvrtém začali z těch doprovodných kuchařů dělat blbce, jestli je to taktika Zdeňka nebo tvůrců-scénáristů netuším. Takže to sráží hodnocení. Jinak po grilování první pořád, kde Zdenda normálně vaří. Že tu není takový drsňák jako v Ano, šéfe nemá cenu rozebírat lidský byl i v Šéfovi na grilu. ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Skvělý kuchařský pořad plný praktických rad a ponaučení jak správně vařit. Pořady se Zdendou Pohlreichem mám už odjakživa v oblibě a snad všechny jsem je viděla celé. Konečně někdo, kdo té naší malinkaté zemičce dělá dobré jméno :-). P.S. Velkým nedostatkem tohoto pořadu, který mě místo plného hodnocení donutil oznámkovat 4mi hvězdičkami jsou 3 kuchtíci, kteří pořadu nemají skoro co nabídnout. ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama