Reklama

Reklama

Vařte jako šéf!

(pořad)
Reality-TV
Česko, 2013, 25 min

Režie:

Jiří Charvát

Kamera:

Adam Kruliš

Účinkují:

Zdeněk Pohlreich

Obsahy(1)

Nejrespektovanější kuchař u nás několik let napravoval české hospody v televizním hitu Ano, šéfe! a naučil diváky správně grilovat v pořadu Šéf na grilu. Správný kuchař musí nejdříve zvládnout základní řemeslné znalosti – a zábavná kulinářská podívaná Vařte jako šéf! je plná praktických rad, které pozvednou vaše kuchařské schopnosti. Dostanete v ní tipy na suroviny, techniku i recepty, které vás pasují na opravdové kuchaře. Během šesti dílů zaměřených na vejce, polévky, omáčky, úpravy masa, lehká jídla, gril a saláty, ryby a těstoviny dostanou tři mladí kuchařští učni – a s nimi i vy – od Zdeňka Pohlreicha užitečně informace o základech řemesla, surovinách a správné technice vaření. Nenechte si proto ujít jedinečnou novou kuchařskou show a povzneste spolu se Zdeňkem Pohlreichem své kuchařské schopnosti na umění! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (68)

kingik 

všechny recenze uživatele

V téhle kuchyni je surovin na vaření sice dostatek, ale hlášky citelně došly. A prostor dostala extra zívačka. Pohlreich je exot, který když je za hodného u plotny, tak to není ono. Změna z ostrého chlapíka na (téměř) gentlemana mně u něho nesedí. Bohatě mně stačil jeden díl, abych se už na další hned tak nepodíval. A škoda slov co to tam s ním vaří za čeládku. Méně výrazů "vole" rozhodně v tomto případě neznamená více. Navařené jídlo také nic extra bomba. Pomalu tak tenhle sympatický náfuka míři z Pohlreichova teritoria do Babicova. Mé hodnocení: 20% ()

Stružák 

všechny recenze uživatele

Oukej, Pohlreich je bavič a v dalším z pořadů opět střílí jednu hlášku za druhou. Vařit zjevně umí a věřím, že to lidi umí i naučit. Jenom je škoda, že ve Vařte jako šéf! má k ruce tři víceméně nesympatický řitní alpinisty, kteří celkový dojem kazí (obzvlášť nesympaticky působí při vstřižených dialozích). Krom toho mi nesedlo, že nám Zdeněk dvacetkrát za díl připomene, že mu vyšla jeho nová knížka. ()

Reklama

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Zdenda je fajn, pořady s ním mají šťávu a ještě se u toho člověk něco naučí navařit, popřípadě když už se to nepovede, tak alespoň pochytí nějaký supr fórek nebo hlášku. Tady sice už tolik nenadává, ale o vaření je to stále a podle mě pořád patří mezi nejlepší šéfkuchaře u nás, ať už si každý říká co chce. Mě nikdy nezklame. 80% ()

PanZahadnyCZ 

všechny recenze uživatele

Zdeňka mám rád, ale zde, kde se snaží učit, a kuchaříci se ho ptají na různé otázky, tak jak to mají obě strany ve scénáři a je na ně milý, semtam něco vysvětlí rozhodně není to, co jsem očekával. Tento pořad se bohužel nepovedl, radši jsem si šel lehnout, než koukat na něco co mě nebaví. To, že zde hraje hlavní roli Zdeněk nemusí nutně znamenat to, že bude stejně perlit jako při natáčení skvělého Ano, šéfe. ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Šéfko nám zde ukazuje tu lidštější část svého přirození. Vypadá to, že umí i vařit! Tím bychom měli vyčerpánu onu pověstnou špetku chvály, kterou je záhodno každý komentář přikořenit. Kde se Pohlříší dobral oněch tří řitních alpinistů? Tentokrát asi nejde o nejbližší příbuzenstvo, které by nasadil do honu o korunky.... Přerostlý šprtajzlík, vyblitka a nablblo jsou nejspíše pečlivě vybranými absolventy nějakého jeho klohnícího kurzu. A svou roli plní dokonale, Zdenda mezi nimi intelektuálně vyniká jako Sheldon mezi makaky. Škoda, že nemají na čelech vytetovánu, či lépe přišroubovánu, nějakou tu reklamu, ideálně v provedení neonovém. Jinak nás totiž provádí veškeré její druhy od začátku kvedlání až do jeho hořkého konce. Poté, co jsem byl šestkrát upozorněn, že nemám opomenout onu radostnou novinu, ten předěl v dějinách gastronomie, prostě fakt, že vychází další šéfova bichle, se obávám, že na to vážně jen tak nezapomenu. Snad mi pomůže několik dalších desetiletí úporné psychoterapie. ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama