Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ani supermoderní technika není neomylná. Stačí jedna nevinná nehoda a rozjetý, stále zrychlující, mnohaset tunový stroj se nedá zastavit. Vysoce technicky vybavenému osobnímu vlaku s počítačově ovládaným motorem nastanou náhlé technické problémy, když strojník omylem vylije vodu na elektrický obvod řídící jednotky. V tu ránu nad ním ztratí veškerou kontrolu a vlak díky elektrickému zkratu zrychluje každou minutu o dvě míle. Jestliže se nepodaří snížit jeho nebezpečnou rychlost, hrozí vykolejení v blízkosti nemocnice a tudíž budou ohroženy životy cestujících. Jediný, kdo se ukáže, že by mohl tyto lidi zachránit je Lucky Singer. (HBO Europe)

(více)

Recenze (89)

Mapl 

všechny recenze uživatele

Opravdu humorný film, kterak tlustší čtyřicátník přeběhne kopec a skočí na střechu vlaku jedoucího hodně přes 100 km/h. Film spíše připomínající sci-fi si zaslouží stěží tak jednu hvězdičku za hezkou přírodu a taky za smích, který mě při sledování této americké slaboty provázel. Pokud vás však (jako mě) zajímají vlaky a líbí se vám severoamerická příroda, tak to zkuste a třeba tu jednu, dvě hvězdy taky nadělíte... 24 % ()

rozbris odpad!

všechny recenze uživatele

Vlak řízený počítačem, který strojvedoucí omylem polije kafem do otvoru hlavního počítače (aspoň to tak vypadalo, ale spíš bych to tipl na klimatizaci) a je náhle neovladatelný. Ve vlaku taky jede Lucky Singer, který je zachrání...Zbytečné zdlouhavé a pořád ty samé záběry jak vlak jede a jede a jede a jede....atd., záchrana lidí ve vlaku je řízená magory, proč prostě nevyskočíli do houští okolo kolejové trati, Lucky Singer to udělal a přežil....Ale pokud chcete zaměstat oči a mozek chce odpočívat je to ta správná volba. ()

Reklama

Phobia 

všechny recenze uživatele

Hůů-hůůůů-hůůůůůůmus! Televizní groteska, kterou si pamatuju i po cca 10-11 letech. Proč? To je jednoduché: v té době jsem měla na filmy ještě hodně nízké nároky a málokterý mi přišel jako vyloženě podprůměrná peachovina. "Nebezpečný vlak" se spolehlivě zařadil mezi ty málokteré:-). Pokud chcete sledovat nějakou splašenou mašinku, pak rozhodně zvolte mladšího brášku "Nezastavitelného" - jakkoliv jde tématicky o podobnou patetickou srajdu, celkovým provedením i hereckými výkony je o několik levelů výše... jen se u toho tolik nezasmějete. Dám 25% jako výraz uznání, že si "Anal Run" našel trvalé místečko v mé paměti. ()

Trucker odpad!

všechny recenze uživatele

Ještě větší sračka, než jste doufali. Vévodí tomu spousta zbytečných postav a jejich ještě zbytečnějších keců a arogantní senátor se svou pobočnicí šerednou jak noc. A to nesmím opomenout růžový "drinčíček" se žlutým paraplíčkem, který jsem zahlédl minimálně pětkrát, přestože více než polovinu žvanicích scén jsem přeskákal pomocí fast forward. Když už náhodou dojde na nějakou akci, tak je to trapná vykonstruovaná nesmyslnost. O technických aspektech asi netřeba dodávat, že když už se tam na chvíli nějaký ten měřák/kabel/motor objeví, tak je na něm jasně vidět, že tvůrci o technice nemají ponětí, které by převyšovalo znalosti fyziky, jimiž disponuje podprůměrný žák deváté třídy základky. ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Ach jaj, tie kanadské televízne filmy, ktoré sa hrajú na niečo viac, ako v skutočnosti môžu ponúknuť. Keď opomeniem vizuálnu stránku, tak do očí bijú hlavne dialógy a množstvo klišé, ktoré sa niekedy so zdravým rozumom ťažko dajú prehltnúť - iritujúce neustále obviňovania seba či druhých - toho fagana by som namieste pridusil. Svojím spôsobom si to síce dokáže držať dávku napätia, ale to jej jeden z mála plusov. Druhým je to, že katastrofické filmy s vlakovou tematikou, na rozdiel od lietadiel je ich výrazne menej, môžem. Robert Urich v roli vlakového Bruce Willisa - vďaka, ale radšej nie. Len vzhľadom na televízne spracovanie a oklieštenosť výdajov na efekty či akciu, prižmúram oko. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama