Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ani supermoderní technika není neomylná. Stačí jedna nevinná nehoda a rozjetý, stále zrychlující, mnohaset tunový stroj se nedá zastavit. Vysoce technicky vybavenému osobnímu vlaku s počítačově ovládaným motorem nastanou náhlé technické problémy, když strojník omylem vylije vodu na elektrický obvod řídící jednotky. V tu ránu nad ním ztratí veškerou kontrolu a vlak díky elektrickému zkratu zrychluje každou minutu o dvě míle. Jestliže se nepodaří snížit jeho nebezpečnou rychlost, hrozí vykolejení v blízkosti nemocnice a tudíž budou ohroženy životy cestujících. Jediný, kdo se ukáže, že by mohl tyto lidi zachránit je Lucky Singer. (HBO Europe)

(více)

Recenze (89)

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

V dětství jsem tenhle film viděl několikrát. A i po pozdějším shlédnutí to není vůbec tak tragické, jak to z pohledu hodnocení tady na ČSFD může vypadat. Je to klasický televizní film z 90. let, solidně zahraný, navíc s pěknou krajinou. Scénář je sice plný děr, ale ruku na srdce - který film ty díry nemá? ()

Brouk 

všechny recenze uživatele

Zoufalství... čiré zoufalství... Aby se tomuto filmu - tedy příběhu dalo jakž takž věřit, musí být divák totálně "na šrot" nebo duševně postižen... Přitom stačilo málo a mohla to být docela pasivní zábava - např. udělat u toho parodii... Hloupé a netolerovatelné podmínky pro to, aby se mohl "spustit" antidramatický příběh jsou netolerovatelné a nesežere je ani desetileté děcko... (takové to se pokazit má to se taky pokazí nebo to pokazíme)... A "Sandokan a Spasitel" R.Urich s obzvláště vyvinutým OTK (OTK = ozdobný tukový kroužek kolem určitě vypracovaného utajeného břicha) to je taky něco vyjímečného... Výsledkem tohoto filmu je pak dokonalá paranoia... chvíli pláčete a smějete se, chvíli běsníte... a navíc sami na sebe... :-) Vrcholný zážitek ()

Reklama

Jakubik 

všechny recenze uživatele

Jsou filmy, u kterých je divák ochoten spousty věcí odpustit ale jsou také, u kterých to nejde. Film jsem viděl naposledy hóóódně dávno ještě na VHS z video půjčovny a tenkrát se mi líbil tolik, že jsem si ho půjčil snad ještě dvakrát. Filmu se nedá upřít napětí, které tu je a to i díky normální stopáži. Zbytek filmu už dospělejší divák vnímá úplně jinak. Je to tolik klišoidní, že z toho bolí hlava. Všechno hlavnímu hrdinovy, který se ještě příznačně jmenuje Lucky, vychází na výbornou, že i takovej Segal by mohl závidět. Přeběhne kopec během pár chvil, že i členové horské služby by mohly tlusťochovy kondici záviďet atd. Jen z nostalgie a za napětí dám dvě hvězdy jinak bych dal jen jednu… ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Když si teď hned vrazíte palec do krku a vyzvracíte se na klávesnici, bude to mnohem zajímavější, myšlenkově procítěnější, duchaplnější a originálnější, než tenhle ultraneoriginální kýčovitý dementoidní sračkohnus. Malé dítě, senátor a cestující potřebující nutnou lékrařskou pomoc, k tomu macecha snažící se najít cestu ke svému nevlastnímu synovi, a nemocnice s tisíci pacienty, no to vás kurva prostě musí dojmout a pokud ne, nechápete dramatickou filmovou tvorbu :-). Tu hvězdičku za to, že přes všechno to hrabání se neoriginálními filmovými dramatickými zvrat(k)y jsem se alespoň trochu bavil a dost se při tom smál. A jen tak mimochodem, jako člověk s několikaletou praxí posunovače vím, co to je skákat z vlaku při 30-ti kilometrové rychlosti, takže při supermanovi spadnuvšímu (tedy na dopad nepřipravenému) z údajně (!!!!!) mnohem rychleji jedoucího vlaku jsem se málem pochcal smíchy. ()

HappyDeath 

všechny recenze uživatele

Na obsluhu ve vlaku: Já a moje žena jsme piloti, můžeme vám nějak pomoci? Měj jim říct: Jo? Tak s tím doprdele přistaňte!! Nee, byla to pěkná komedie, jen co je pravda. O srovnávání s reálem nemůže být ani řeč. Tak jsme se zasmáli a ze snahy dostanou jednu * za nastudování ostatních vlakově-katastrofických filmů... :-) Díky bohu že tam nebyla atomová bomba :-D ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama