Reklama

Reklama

Byla by to dokonalá akční krimikomedie o dvou policajtech a velkých parťácích, až na jednu maličkost: naši hlavní hrdinové vůbec nejsou poldové. Do služeb zákona se totiž kamarádi Justin a Ryan dostali tak trochu nelegálně a to jen díky tomu, že se oblékli do policejních kostýmů a vyrazili na jednu párty. Jenže už cestou na mejdan rychle zjistili, že jim policejní uniforma nabízí i jiné zajímavé možnosti. Třeba trochu pobuzerovat pár lidí na ulici, zabavit mladejm jointa, dostat zadara panáka nebo mnohem úspěšněji balit holky. A tak se vedle svého civilního života, v němž Justin vyvíjí novou počítačovou hru o policajtech a Ryan se hlavně poflakuje, začnou skvěle bavit životem falešných poldů. A jsou v tom čím dál tím víc lepší. Stačí přeci na eBay koupit vyřazené policejní auto a pár dalších pomůcek, jako je například vysílačka, díky které se dostanou včas k lidem, kteří potřebují policejní pomoc. Ale jakmile se tito zbrusu noví „hrdinové" zamotají do sítě skutečných policajtů, mafiánů a zkorumpovaných detektivů, musí dát v sázku nejen své falešné odznaky. A tak začíná hodně zajímavá a pro diváky vtipná hra na kočku a myš, která může našim „policajtům" přerůst přes hlavu... pokud jim ta hlava zůstane na jejich krku. (CinemArt)

(více)

Videa (16)

Trailer 3

Recenze (293)

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Námět nevypadal na papíře vůbec špatně, což do jisté míry potvrzoval i vtipný trailer, ale filmová skutečnost je již méně veselá. Přísnější měřítko snese snad jen první půlhodina, kde se objevuje i většina gagů z traileru. Zbytek filmu už jede pouze ze setrvačnosti, přičemž na řadu postupně přichází nevhodný humor, zbytečné výlevy mouder hlavních postav a v neposlední řadě i nuda. Škoda, od námětu a režiséra (Girl Next Door) jsem čekal daleko víc. PS.: Nechápu, proč se vtipné scénky z titulků podobných komedií neobjevují normálně ve filmu. Cílové publikum asi holt více oceňuje humor s bláznivou šlapkou v pokročilých letech nebo nahým tlustým chlápkem s upoceným zadkem. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Damon Wayans Jr. sice vypadá úplně stejně jako jeho otec, škoda jen, že komediálního talentu má polovinu, i ta ale stačí aby s tím druhým vomastkem vytvořili slušnou dvojici, která utáhne totálně průměrnou komedii co místy dokáže neskutečným způsobem rozsekat a místy je jenom zvláštní.Proto taky hodnocení zaokrouhlim spíš nahoru, protože jsem nenarazil ani na jednu vyloženě trapnou scénku a i to se počítá.Škoda, že na tu docela velkou stopáž nepřipadne moc akce, protože finální bitka je dost fajn a konečně dodá tomu filmu pořádnou šťávu.Tyhle americký komedie nalajnovaný podle tuny klišé se buď povedou, nebo nepovedou a Let's Be Cops to jedno podívání utáhne s hlavou vztyčenou.70%. ()

Reklama

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

„Povýšili mě na seržanta.“ – „To ses povýšil sám?“ – „Zdálo se mi, že si to zasloužím.“ Film mě docela dost mile překvapil. Čekal jsem, že se moc nezasměju, ale za to dostanu tunu (nezáměrných) trapných chvilek. Těch tam ale kupodivu příliš nebylo, vyloženě trapné mi přišlo jen „sesterstvo“, některé pasáže s Pupou a scény s místy vřískajícím Justinem (s těmi tvůrci naštěstí šetřili). A přestože se sázelo především na hodně jednoduchý (místy až trochu infantilní) humor, mnohokrát jsem se od srdce zasmál, a nadhled spolu s „ujetostí“ snímku, který ze sebe nic nedělal, se mi moc líbil. Film se dá s trochou nadsázky považovat za slabší verzi 21 (22) Jump Street, a to částečně jak tématikou, tak i stylem vtipů a narážek (např. až trochu podezřele podobné: „Tak jo, uděláme to takhle. Vrazím tam, řeknu svou krutou hlášku, pak přijdeš ty a zopakuješ ji.“). Na druhou stranu ale Falešní poldové nepůsobí jako vykrádačka a mají divákovi sami co nabídnout. Hodnocení téhle pohodové záležitosti vidím téměř přesně na pomezí 3/4*, ale protože jsem se převážně bavil, zvolím nakonec vyšší možnost. „Počkej, počkej.“ – „Co je?“ – „Jaký je plán?“ – „Plánem je ovládnout situaci. Tak to říkali na Youtube.“ ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době zase komedie, kdy jsem vřískal smíchy a nemusel jsem se křečovitě smát a předstírat, že mě ten film vážně baví. Možná otřepaný nápad, ale s touhle dvojkou to neskutečně klape a ani na mžik se nenudíte. Tohle byl můj šálek kávy u kterého jsem načerpal potřebnou energii a rozhodně se nestydím ji doporučit na nudné nedělní odpoledne. 80% ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

,,Uniformu si musíte zasloužit !'' --- Přiznám se, že jsem byl celkem mile překvapen. Už delší čas jsem neviděl pořádnou komedii a od této jsem si moc nesliboval. Dva looseři převlečení za poldy, kteří díky uniformě mají náhle tolik potřebný respekt u okolí nejsou nic co tu ještě nebylo, ani souběh na sebe navazujících příhod, které vygradují střetem s opravdickou mafií a reálnou policií. Nevím zda to bylo hercema, ale ti dva mi prostě sedli. Velmi mnoho scének bylo vtipných, humor ale fungoval nejvíce právě kratičkých epizodkách. Nebylo to však celý film a některá místa se lehce nudně táhla. A bohužel, Amíci nejsou noblesní Britové a tak si v komediích neodpustí i nějaké to (mám na to svůj termín) ,,krkání a prdění''. Prostě neumějí udržet humor na té inteligentní vlně a tak ve filmu nechybí trapné kopání do rozkroku, nechutná scénka s tlustým nahým zlodějem atd... To je škoda, protože to u mne film dost sráželo. V závěru jsem si navíc nebyl jist, jestli filmaři to salutování na přehlídce nebrali jako ironii a nebo to mysleli vážně... Každopádně pokud bych měl tuto komedii doporučit, tak s klidem mohu. Ze současné americké komediální produkce je to lehký nadprůměr. Za mne jsou to tři zabavené samopaly. * * * ()

Galerie (94)

Zajímavosti (7)

  • Ve scéně, kdy parťáci vstupují do bytu na sledovačku, má Ryan (Jake Johnson) na sobě košili jako detektiv. V další scéně je oblečen v policejní uniformě. (vita.moravek)

Reklama

Reklama