Reklama

Reklama

Nerd a láska

(festivalový název)
  • Česko Zamilovaný nerd (festivalový název) (více)
Krátkometrážní
Švédsko, 2012, 14 min

Obsahy(1)

Daniel ví o strategické hře Warhammer 40k všechno. O lásce neví nic. Vtom se do jeho života přiřítí láska s velkým L. Je to láska, která dokáže přivést k varu vodu v moři, vyvolat bouřku a způsobit sluneční explozi. Jmenuje se Måns. Ale jak se má Daniel chovat? Co říct? A může být vůbec člověk zároveň gay i nerd? (Skandinávský dům)

Recenze (3)

Bukk 

všechny recenze uživatele

Ty tři dávám především proto, že jsem se fakt upřímně nasmála jak málokdy. No prostě je to takový ten typický kraťas, možná z mírně netypického prostředí a to, proč jsem z toho málem byla mrtvá smíchy je ta fakt divná atmosféra se vším tím okolo. Vždyť ani ty pusy vypadaly směšně. Hlavně ta s tou holkou. ()

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Zase další severský short, co nenechá nikoho chladným, a i když oba hlavní hrdinové nebyli typově dle mého gusta (malinko vyzáblí a lehce vykroucení), tak „síla lásky“ to všechno vynahradila 7776 ()

Reklama

Cheeter 

všechny recenze uživatele

Mám sice rád severskou otevřenost, ale taky nemusím vidět všechno. A i když mi bylo jasné, o co ve filmu jde, tak jsem ho dokoukal celý. Tak trochu jsem doufal, že to takhle neskončí. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama