Reklama

Reklama

Nerd a láska

(festivalový název)
  • Česko Zamilovaný nerd (festivalový název) (více)
Krátkometrážní
Švédsko, 2012, 14 min

Obsahy(1)

Daniel ví o strategické hře Warhammer 40k všechno. O lásce neví nic. Vtom se do jeho života přiřítí láska s velkým L. Je to láska, která dokáže přivést k varu vodu v moři, vyvolat bouřku a způsobit sluneční explozi. Jmenuje se Måns. Ale jak se má Daniel chovat? Co říct? A může být vůbec člověk zároveň gay i nerd? (Skandinávský dům)

Recenze (3)

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Zase další severský short, co nenechá nikoho chladným, a i když oba hlavní hrdinové nebyli typově dle mého gusta (malinko vyzáblí a lehce vykroucení), tak „síla lásky“ to všechno vynahradila 7776 ()

Cheeter 

všechny recenze uživatele

Mám sice rád severskou otevřenost, ale taky nemusím vidět všechno. A i když mi bylo jasné, o co ve filmu jde, tak jsem ho dokoukal celý. Tak trochu jsem doufal, že to takhle neskončí. ()

Bukk 

všechny recenze uživatele

Ty tři dávám především proto, že jsem se fakt upřímně nasmála jak málokdy. No prostě je to takový ten typický kraťas, možná z mírně netypického prostředí a to, proč jsem z toho málem byla mrtvá smíchy je ta fakt divná atmosféra se vším tím okolo. Vždyť ani ty pusy vypadaly směšně. Hlavně ta s tou holkou. ()

Reklama

Reklama