Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Partia mladých ľudí sa v deň sv. Patrika stáva terčom nevyberaných útokov. Tí čo masaker "neznámych" prežili bez väčšej ujmy na zdraví, sa spoločne ukryjú v opustenej vile mimo mestskú civilizáciu. Ich domnienky, že sa konečne dostali do bezpečia, však budú čoskoro vyvrátené... (*CARNIFEX*)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (43)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

No ja neviem, mne to prišlo ako neskutočná kravina, dokonca som uvažoval aj nad odpadom. Nakrútené to bolo síce pekne, čo sa nedivím, keď na to minuli 3 milióny, ale podľa mňa sa aj tak jedná o vyhodené peniaze. A aj tú jednu hviezdu dávam len za pekné herečky, ktoré nemajú problém sa vyzliecť. Horšie to už bolo s ich hereckými výkonmi, pretože táto teen skupinka mohla zaujať max. tak vzhľadom. Zmysluplný dej tomu chýbal (a problém nevidím len v neobjasnenosti), preskakovalo to totiž z jednej scény na druhú a nechápal som, čo tým režisér chce povedať (scenér som hľadal, no márne), možno po ďalších častiach pochopím, aj keď pochybujem, lebo podľa mňa ani sám režisér nevedel, čo chce točiť. Hororové to nebolo ani trochu, omnoho viac komediálne, ale aj ako komédia mi to prišlo až príliš stupídne. A keď sa už tí teeni vyvražďovali s tým plešatým močiarnym klanom (či čo to bolo), tak to malo byť aspoň poriadne, čiže s GORE, a nie mimo záber s pár striekancami krvi. Keď sa nevyvražďovali, tak sa tam aj tak dialo veľké guľové. A po tej temnej atmosfére som ja osobne nenašiel ani stopy. Hororovo až príliš nefunkčné, komediálne až príliš trápne, dejovo a herecky nezvládnuté, je mi ľúto, ale toto mi absolútne nesadlo. ()

Morholt odpad!

všechny recenze uživatele

Partička zdegenerovaných vidláckých skinheadů nahání stádo tupých hovad. Člověk by řekl, že takhle jednoduchý "příběh" nelze znepřehlednit, ale díky časovým skokům mi ani takováhle stupidní "zápletka" nedávala smysl. Jediné, co stojí za pozornost, jsou katalogové kozy a katalogové zadky zúčastněných dam. Ale ani za ně si tahle sračka nezaslouží jediné procento. ()

Reklama

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Jako by Troma (poněkud senilní a bez zubů) chtěla natočit svůj Hatchet. Avšak bez atmosféry, kterou nechala utopit v bažinách. I bez typických gore prasárniček a fekálního humoru. Za to s demencí, jež dostala novou tvář. To, že film nemá začátek ani konec, je jedna věc. Bolestivější je však ono nelineární vyprávění příběhu, jenž ve skutečnosti neexistuje, a časové skoky, díky kterým působí celek jako jeden velký chaos. Tak proč, kurva, tři hvězdy?! Protože baby, kurva! Wolsh se neuvěřitelně vyžívá v detailech na ženské křivky a diváka svou vášní bohatě obdarovává. Ať už dlouhými pohledy na krásně stavěné zadky a proporčně dokonalé kozy, nebo jen „mucky muck“ záběry na sprchující, či převlékající se playmate kočičky. Tímhle voyeur stylem trochu připomene nedávný Girlhouse, ten je však kvalitativně na úplně jiném levelu a tamní nahota nepůsobí tolik nuceně. Tahle „guilty pleasure“ demence mě ale pobavila. Upalte mě. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Dívčiny dělají v prádle nejrůznější trhavé pohyby, aby se to celé o to víc natřásalo, před zrcadlem se desetkrát otočí, nakloní a prohlédnou, divák neprotestuje (divačky ať si raději pustí něco jiného), logické myšlení co pět minut raději vypíná a banda přátel se ocitá uprostřed ničeho. Okolo bažiny a jeden opuštěný barák. Vyčerpaní, zranění, samozřejmě bez telefonu. A moc koukající na hororové filmy a komentující jejich pravidla. Jenže žádný další Vřískot se rozhodně nekoná. Jakmile se trochu zorientujeme, nabízí nám tvůrci intermezza, kdy si nějaká playmate na záchodě převléká spodní prádlo a řeší, ve kterém jí to víc sekne, když zrovna ulovila nějakého zajíčka. Nelineární porcování vyprávění má zřejmě navodit snahu o nějaké ambice, ale samozřejmě jen natahuje dietní děj, ve kterém se potkal Pach krve s libovolným dílem nějakého italského seriálu. Jistý nadšenec Steve Wolsh si vybral herečky, film napsal, produkoval, sestříhal i zrežíroval. A zřejmě hodně mluvil i do kamery, kdy se neuvěřitelně vyžívá v detailech na ženské křivky. Neprotestoval jsem. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Ajajaj. Tak koukám, že spousta lidí tenhle old scholl(ově) laděnej film nepobralo. Hned úvodní titulky jsou skvěle udělaný. Totéž platí i o těch závěrečnejch. Co mi naopak na snímku nesedlo - byl pomalej rozjezd. Naštěstí je tu spousta výživnejch hlášek takže se to dá do chvíle akce přežít. Navíc všudypřítomná, " nesmyslná " nahota a spousta naprosto nesouvisejících rozhovorů dává jasně najevo, že film se sám nebere příliš vážně. Prostě old scholl styl. Další věcí po pomalejším rozjezdu, která mi na filmu nesedla je hudba. Hudba pro mě byla nevhodně vybraná a k některým scénám se absolutně nehodila. Ale chápu to jako další odkaz na starší fláky. Další věcí, která trošku sníží moje hodnocení je - akce. Spousta akce je mimo záběr a když už je něco vidět tak se hodně pomáhá ( chaotickým )střihem. Naopak co mě na filmu potěšilo je - učast Kane Hoodera. Další věcí co se dle mýho názoru povedlo bylo přeskakování v čase a pak následný najetí do vyjetejch kolejí. Film plnej nahoty, krve, hlášek, albínskejch killerů a plno odkazů na grindhouse filmy. Je už na každým jak k tomuto filmu přistoupí. Já už se každopádně těším jak na prequel tak sequel. A tuhle " střední " část příběhu hodnotím víceméně pozitivně a volím zlatou střední cestu. Ikdyž bych šel nejraději s hodnocením výš, protože bejt v šedejch číslech si tenhle film určitě nezaslouží. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama