Reklama

Reklama

Průmyslový magnát, miliardář Damian Hale (Ben Kingsley) již dlouho ovládá svůj svět, ve kterém ze své newyorské operační základny mistrovsky rozehrává mocenské hry. Po vzájemném odcizení se svou dcerou, aktivistkou Claire (Michelle Dockery), má Damian opravdový vztah pouze ke svému celoživotnímu příteli a pravé ruce Martinu O'Neilovi (Victor Garber). Ale diagnóza nevyléčitelné rakoviny přiměje Damiana podstoupit radikální lékařský zákrok, „odpoutání", který pro něj zvrátí běh času. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (387)

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Úplně zabitý potenciál!!!!! Jediné čeho si cením je nápad, ale všechno ostatní bylo hrozný!!! Na akční film, málo akční, na drama, málo strhující! Ben Kingsley je tu pouze jako nalákání a tentokrát to nestačí postavit pouze na Ryanu Reynoldsi. Dialogy jsou taky nad zamyšlením. Fakt děs, sem tam se mi chtělo vážně spát a nejsem si jist, jestli se mi to nepovedlo. Velmi, jsem velmi zklamán!!!! ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Takové to nenáročné okoukané light sci-fi, u kterého přesně odhadnete, kam se děj začne ubírat, ale vcelku to vůbec nevadí, jelikož je to dobře natočeno a nenudí. Chápu rozhořčení některých lidí nad neinovací snímku, ale jednohvězdičkáře skutečně nechápu. Ovšem hodně záleží, jak moc můžete Ryana Reynoldse, za mě 7/10, přičemž závěr trošku drhnul. ()

Reklama

mzss1 

všechny recenze uživatele

|50%| Trailer mě moc nezaujal, říkal jsem si, že to bude takové moc obyčejné a ohrané. No, dopadlo to zhruba podle mých představ. Alespon to ale není úplná ujetá blbost, to zas ne. První půlka filmu se trochu táhne, ale s tím jsem moc problém neměl. Dalo se na to koukat – postavy byly celkem normální, uvěřitelné. Ikdyž jejich emoce atd – to bylo trochu umělé. Divil jsem se, že nebylo ke konci filmu žádné menší překvapení, žádná dobrá pointa, napínavost atd. Celý snímek je poměrně dost předvídatelný. Hudba – ta zde moc nebyla. Akce ? Občas nějaké střílení, nějaká menší pranice a automobilová naháněčka – ta byla děsně amatérská. No, rozhodně dávám nejslabší možné 3*. Asi proto, že jsem jednak neměl žádná očekávání z filmu, tudíž nejsem zklamaný a dále: Film mě nějak nepohoršil, nebylo to nic světoborného, žádnou velkou nelogickou chybu jsem nezpozoroval. Takže na zabití večera to dokázalo trochu pobavit. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Finále lahodiace duši diváka, musí to skončiť tak ako má, aby sa pamätalo na to, že jeeej to je ten film s happy endom. Inak okrem zaujímavého úvodu a samotnej sci fi myšlienky je uprostred samá vata okorenená o pár akčných slabučkých scén a snahy o malé dejové výkruty. Pomerne nepodarené, ale dojem nie je tak zlý. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

50% Taká škoda. Odhliadnuc od faktu, že to má zápletku, ktorá vám pri tomto námete napadne ako prvá, stále to mohla byť fajn akčná jazda. Lenže akčné scény sú prerušované zbytočným kecaním a málo uveriteľnými emočnými výlevmi, čo triviálny námet ešte viac zhadzuje. A určite by pomohlo aj futuristické prostredie, ale na to asi neboli prachy - ale, to je vlastne blbosť, francúzsky CHRYSALIS bol určite lacenejší a pri podobnej jednoduchosti bol omnoho pôsobivejší. A keď už chýba pútavý vizuál (sakra, vo film Tarsema Singha!), tak réžijne to mohlo byť osobitejšie (krásne to ukázal VŠEMOCNÝ). Fakt škoda. Takto sa Self/less radí skôr k prachom zapadnutým filmom ako NEXT či VÝPLATA... ()

Galerie (35)

Zajímavosti (6)

  • Přístroj, který je ve filmu používán pro přenos vědomí, je ve skutečnosti upravený CT skener používaný ve zdravotnictví. (oje)
  • Damian v těle Marka (Ryan Reynolds) zjistí, že zná bojové umění, které se Mark naučil jako voják. Tyto dovednosti jsou uchovávány v míše a ne v mozku, protože jsou naučené tak, aby se daly provést rychle, bez přemýšlení. (tom.nosek)

Související novinky

Největší propadáky roku 2015

Největší propadáky roku 2015

29.11.2015

Člověk občas slýchá zábavný argument, že nemá ten či onen film předem odepisovat, ale má si na něj udělat názor až poté, co ho uvidí. Vzhledem k tomu, že jde do českých kin zhruba 250 filmů ročně (a… (více)

Reklama

Reklama