Reklama

Reklama

Záhadný telefonát odstartuje nebezpečnou hru. Jejím ústředním protagonistou je neúspěšný obchodník Elliot. Pokud zvládne splnit 13 úkolů, jeden zlověstnější než druhý, čeká ho tučná odměna. (Filmbox)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (137)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Všechno začíná mouchou... a ta mi připomněla, že původní film jsem kdysi viděl. Tož jak, snědli byste mouchu za 6000 doláčů? Tak vidíte! Problém je, že Elliot je srab, slaboch, bačkora. Jiný by si na jeho místě užíval - cožpak není nic lepšího než uříznout ruku někomu, kdo vás v mládí šikanoval a ještě s tím souhlasí? bych mu klidně ufiknul i hlavu - , jenže Elliot vše řeší, až se z toho divákovi otevírá kudla v kapse. A což takhle setnout naráz hlavy bandě debilů? Tumáš čerte kropáč, von je chce místo toho zachraňovat. Elliote, jsi padavka a zasloužil bys vyvrhnout... Konec velmi POTĚŠIL! ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,GRATULUJEME! Z DLOUHÉHO SEZNAMU KANDIDÁTŮ V NOUZI, JSTE BYL DO SOUTĚŽE O FANTASTICKOU VÝHRU VYBRÁN PRÁVĚ VY!“… /// Jak to bylo tenkrát, si piču pamatuju. Vzpomínám si jen, že hra to byla zajímavá, ale za srdce mě nechytla. Takže se ani nedivím, že si ti Amíci řekli, že se na ty žlutý sračky nedá čumět, a že si jako radši natočej svoje. Budiž. 36 hodin, 13 úkolů a obrovský bohatství je doma. Motiv není špatnej (jasně, nebyl špatnej ani u těch žluťáků… vlastně … no to je jedno…) - aspoň pro nás hravý. Jako – nenudí to. Ale frajerskejch úkolů moc nenajdete. Taky sere Elliot svým labilním chováním, který ční nad vočekávanou gradací. Krvavej závěr nakonec trochu krve do žil vleje, ale i já musím uznat, že film stojí (padá) s tou ,,žlutou“ myšlenkou. Takže vy hravější – běžte si hrát do Thajska! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Nesnáším originály! 2.) Píšu esej o tom, jak se vobyčejnej člověk monstrem stal. 3.) Thx za titule ,,mirinkat“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ ne ()

Reklama

Honzulik 

všechny recenze uživatele

13 Sins - tak u tohoto filmu musím doporučit podívat se až do konce. Pokud to nevdržíte přijdete o to nejlepší... Nicméně není to tak snadné, neboť nízký finanční rozpočet, průměrné herecké výkony a další, to vše při sledování 13 hříchů ovlivňuje pocity diváků. 13 Sins přesto udržuje pozornost určitým napětím a inteligentními zvraty při řešení jednotlivých úkolů. 13 Sins je film na hranici mezi thrillerem a hororem. Hororové momenty sice trochu amatérské a určitě mohly být efektivnější, krvavé scény jsou zase tupé, zbytečné a chybí větší rafinovanost. Režisér Daniel Stamm je zřejmě ovlivněn stylem nezávislých hororů dřívějších let, kdy se ještě tolik nehledělo na hodnotu napětí. Je pravděpodobné, že film je finačně omezen tak, že nezbyly peníze na kvalitnější speciální efekty a to samozřejmě ovlivnilo samotnou kvalitu filmu. Je to určitě škoda, neboť námět filmu je velmi zajímavý. Můžeme jen doufat, že celý rok 2014 nebude pro tvůrce filmů finančně tak hrozný, jak se zatím rýsuje a dočkáme se více kvalitnějších filmů... ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

Originál som nevidel , no toto sa mi páčilo. Dravé od začiatku, nápad skvelý a prevedenie výborné.Po krvavej stránke samozrejme žiadna sláva až na pár motorkárov ale inak som sa bavil. Herci hrali skvelo a moju pozornosť to udržalo dokonca kde som bol zvedavý ako to dopadne. Akurát na konci sa zachoval hl hrdina ako idiot ja by som prachy bral a nepýtal sa nič. U mňa zaslúžené 4*. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Tento americký remake původní thajské pecky mě bohužel nenadchl tak, jak by mohl, respektive vzhledem k výbornému námětu měl, a to hlavně ze tří důvodů. Za prvé mě zklamalo vyloženě televizní zpracování, kdy mi to prakticky ve všech filmařských ohledech připadalo jako třináctí díl sedmé řady jakéhokoliv krimi seriálu. Dále musím určitě zkritizovat ne zrovna povedený casting, kdy naprostá většina zúčastněných herců podává sakra mdlé výkony, o jejich nesympatičnosti a nevýraznosti ani nemluvě a co se týče přímo role hlavní, Mark Webber není vážně borcem, který by utáhl film a zde to v plné kráse jen potvrzuje. A za třetí negativum považuji úplný závěr, kdy se ústřední hrdina sice zachová čestně, ale zároveň tak nelogicky a hloupě, až to snad musí většinu diváku nasrat. Zbytek ale jinak působí jako docela fajn zábava, což z toho dělá ve výsledku alespoň průměrnou podívanou. Jednotlivé úkoly totiž nenudí a jsou i poměrně nápadité, i když mnohem více tvůrčí odvahy by tedy rozhodně neuškodilo, celé to má jinak i opravdu hodně svižný spád a sem tam se dostaví povedený nečekaný zvrat. Nicméně opakuji, s tak parádním nápadem, co se zápletky týče, z toho jednoduše měli amící udělat hvězdně nabušenou jízdu, která by všem urvala palice, a ne televizní jednohubku s ustrašeným režisérem bez koulí. Tento remake si zkrátka k originálu ani nečichne a je to vážně obrovská, nevyužitá šance na vytvoření parádní pecky. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (2)

  • Keď Elliot vyberá pána Shawa z vane, mŕtvemu visí jazyk z úst, v ďalších záberoch už nie. (GabrielGabko)
  • V kaviarni Elliot stiahne šiltovku mŕtvemu dole na tvár a hneď v nasledujúcom zábere ju má vytiahnutú. Tiež sedí v úplne inej polohe, ktoré sa rôzne striedajú. (GabrielGabko)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno