Reklama

Reklama

Mrňouskové: Údolí ztracených mravenců

  • Francie Minuscule - La vallée des fourmis perdues (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Na malebném lesním paloučku se jednoho dne rozhoří nepřátelství mezi koloniemi černých a červených mravenců. Příčinou sporu jsou zbytky jídla z pikniku, které tam zanechal mladý pár. Najednou se uprostřed znepřátelených stran objeví odvážná beruška. Skamarádí se s černým mravenečkem Mandiblem a pomůže mu zachránit mraveniště před invazí červených bojovníků na čele s hrozivým Butorou. Vydejte se na cestu plnou dobrodružství, přátelství a fantazie, do světa těch nejdrobnějších Mrňousků. (Mirius FD)

(více)

Videa (8)

Trailer 3

Recenze (108)

evulienka3 

všechny recenze uživatele

Nápaditá a krásna animácia doprevádzaná príjemnou hudbou sú hlavnou devízou tohto milého príbehu o chrobáčikoch, ktorý napriek tomu, že osemdesiat minút príbehu neprehovoria, vám napriek tomu vyrozprávajú svoje dobrodružstvá, ktoré na zažili pri zachraňovaní mraveniska. Napriek skutočne príjemnému a pozerateľnému príbehu je jeho dĺžka naozaj zdá sa mi premrštená a tak príbeh umelo natiahnutý čo mu u mňa uberá jednu hviezdičku. ()

Dzvandzi 

všechny recenze uživatele

Smál jsem se jenom trochu, ale i tak to bylo celkem dobrý. Spíše pro mladší děti vhodné. Jedná se o příběh mravenců na cestách řekněme, který je graficky dobře udělaný. I tak se zde nachází nudnější části, ale také i ty zábavné, no ale jak říkám moc jsem se tedy nenasmál. Ale pustit si to večer v sobotu s rodinou, kde jsou malé děti, proč ne ? :) ()

Reklama

PinokKio 

všechny recenze uživatele

Chtěl bych být menší, a ještě menší, až bych byl nejmenší na celém světě. Ne, já nechci být trpaslíkem, ale aspoň na nějakou dobu jsem se stal mrňouskem. A pokud bych se s některým z nich měl ztotožnit, tak bych chtěl být asi tím berušákem, ze začátku vystrašeným ze všeho kolem, ovšem později hrdinou bez bázně a hany. Ale klidně i tím samotářským pavoučkem žijícím v tom svém psycho domečku. Výběr havěti je tu obrovský, takže proč si neužít ta dobrodružství jejich očima .. ()

Stružák 

všechny recenze uživatele

Teda natočit devadesátiminutovej animák, ve kterým nepadne ani slovo, to chce koule. Místy je to sice zábava, ale místy taky pekelná nuda. A opět je tu problém, že pro dospělé je to moc infantilní (a často nelogické) a pro děti zase až moc strašidelné. Nápad tu byl, ale bylo s ním naloženo prachbídně. ()

tharros 

všechny recenze uživatele

Má rodná kraj spolu se sousedkou Francií, obohatila svět o další majstrštyk! Natočit přírodu a vložit do ni neagresivně zanimované zvířátka? Proč tato originalita nenapadla někoho dřív? Termití válka "Červená X Černá? Zvuky automobilových motorů, při pohybu křídel malého hmyzu? Pavouk žijící v baráku pro panenky? Unikátnost šlehá diváka do ksichtu ať už se jedná o vyhroceného filmového kritika, či malé dítě co sotva chodí.. Nedávám 5 hvězdiček na lehkou váhu, tento film si je však zaslouží. Na co hromadu akčních postav, aut, výbuchů a bůhví čeho? Stačí málo a člověk může být uspokojen pouhou kreativitou a nápaditostí, která byla vtěsnána do 88 minut. Za mě překvapení mezi animáky!! ()

Galerie (47)

Zajímavosti (1)

  • Film je věnován in memori Jeanu "Moebiusovi" Giraudovi, francouzskému malíři, umělci a spisovateli. (Terva)

Reklama

Reklama