Reklama

Reklama

Obsahy(1)

První láska je nezapomenutelná. Připomíná jízdu na horské dráze, kdy člověka ovládají síly, proti nimž je bezmocný. Davidovi a Jade se právě tohle přihodilo. Podle slavného stejnojmenného románu Scotta Spencera vznikla plnokrevná romance, která vám připomene nebo ukáže, jak mocné a magické je období první zamilovanosti. David (Alex Pettyfer) a Jade (Gabriella Wilde) jsou spolužáci, čerství absolventi střední školy, ale to je to jediné, co je spojuje. Jade vyrůstala v přepychu, opečovávaná starostlivými rodiči, kteří jí nalinkovali kariéru lékařky. David má za sebou jeden drobný střet se zákonem, pracuje s tátou v jeho autodílně a na budoucnost radši nemyslí. Když mezi nimi při náhodném setkání přeskočí mohutná jiskra, nedívají se napravo ani nalevo a s nasazenými růžovými brýlemi kráčí vstříc šťastné společné budoucnosti. Neuvědomují si přitom, že existují lidé, kteří jim jejich vztah nepřejí a udělají všechno proto, aby ho zničili. Říká se, že láska hory přenáší, ale jsou věci, se kterými si poradit nedokáže. (Cinemart)

(více)

Videa (18)

Trailer 1

Recenze (162)

sarkareifova 

všechny recenze uživatele

Snad nejlepší romantický film co jsem viděla za poslední dva roky. Ano sice je to dost ohrané téma. Chudý kluk, bohatá holka, zamilují se, rodiče jim to nepřejí, stejně se scházejí, ona zahodí životní šanci v podobě stáže u fakt čupr doktorky a to jejího tatíka fakt naštve. I když jsem tohle viděla už ve stovce podobných filmů, tak tohle mě uchvátilo nejvíc. Jade mi sice ze začátku připadala malinko postižená, ale nakonec se dala dohromady. Dějová zápletka sice není nijak propracovaná, ale nejsou zde nudné pasáže nebo místa, která by se musely přetáčet. Za mě je to skvělý film co se tohoto žánru týče :D ()

mat.ilda odpad!

všechny recenze uživatele

Nekonečná přehlídka samoúčelně použitých (po)hlavních znaků teen-romance, nasázených do děje stylem amatérského turnaje v šipkách, a to jsem ještě neviděla všechno, protože zkuste něco sledovat s očima v sloup! Jisté je, že byl odvolán určitě renomovaný aranžér uprostřed práce na výloze, aby uplatnil svůj um ve vystavování Gabrielly Wilde a když spolu se stylistou dali hlavy dohromady, sami museli být uchváceni, jakých to vizuálních lapaček, vystavěných na přednostech prototypní krásky a za přítomnosti odlesků plápolajícího krbu, vykouzlili,,, škoda, že nepřizvali i učitele tance, protože horší kopyto jsem neviděla. Evidentně nízký rozpočet - v pozadí zřejmě hrálo rádio a na Alexe Pettyfera nevyšly služby kadeřníka, proto si šílenou patku á la sedmdesátá léta musel ulíznout sám, maskér od Benjamina Buttona nebyl k mání, takže bylo téměř nemožné uvěřit, že na svém posledním dortu sfouknul sedmnáct svíček, ale já bych nezoufala, když si zajde na kožní s raz, dva... třema :-O bradavicema, bude mít určitě šanci ještě nějaký ten romantický cajdák natočit. Jinak k ději - dejte dohromady Romea a Julii s čímkoli od Rosamunde Pilcher, přidejte Beverly Hills 90210 s kapkou Hříšného tance a řádně okořeňte falešnými úlety, k tomu stokrát použitý stín mrtvého, dokonalého bratra, otce despotu přes vzdělání a původ, matku, co si zaslouží ukroutit hlavu za to, že ji nepoužívá, nenávistnou ex-girlfriend, proletářské vyhlídky, trestní rejstřík se škraloupem a konečné odmaskování po zkoušce charakterů... uf, ale doběhli mě - těšila jsem se na Jade s podlitinami a kručícím žaludkem v nějaké zašvábené špeluňce, až zvolí život s variantou B, ale to bychom byli už v jiném žánru... Má uctivá poklona před obchodním duchem Shany Feste, že dokázala přimět producenty k podškrábnutí takového paskvilu. ()

Reklama

peetriss 

všechny recenze uživatele

Nakonec, proč ne? Jsem tolerantní člověk a občas neuškodí, vyskytne-li se film plný té nejnaivnější romantiky, který skrz svou růžovou optiku přehlíží i mnohé nedokonalosti scénáře. Své obecenstvo si jistě najde, navíc Shana Feste na režisérském postu zásadně neselhala a hlavní dvojice Gabriella Wilde a Alex Pettyfer si sedla. Nekonečná láska je takovým konzumním a moderním Romeem a Julií, bez tragického konce, které, pravda, uspěje zejména u něžného pohlaví. I když - sám sebe musím pokárat za ne zcela šťastné přirovnání - Romeo a Julie je přecejen na o tisíc tříd vyšší úrovni. Film jako stvořený pro romantické letní večery, chcete-li potěšit svou drahou polovičku, a který podle mě ani mužům nepřivodí trauma (na rozdíl od některých jiných limonád). ()

michald99 

všechny recenze uživatele

Tak 1. hvězdička je určitě za Gabriellu Wilde, která byla to hlavní pozitivum, které přebíjelo naprosto nesympatického hlavního herce, který mě otravoval celý film a tím zajistit tomuhle filmu o hvězdičku méně. 2. hvězdička bude asi za mentálně chromého otce, jehož robotická konstrukce byla nepochybně útočit na všechny boyfriendy své dcery. A 3. hvězdička bude za hudbu, který alespoň hezky pasovala ke scénám, i když je scénář zničil. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

vždycky je velká škoda,když se talentovaný tvůrce,kterým bezpochyby Shana Feste je, zahrabává v tuctových romanťárnách.Na druhou stranu,i přesto,že Endless love na sebe vrší snad všechny myslitelná klišé (beznadějný romantik s temnou minulostí,odstrčená kráska,přísný otec,chápavá matka,mrtvý sourozenec,...) dá se bez větších problémů vydržet a osobně jsem se párkrát přistihl,že hlavním hrdinům i celkem fandím.Co víc,byl jsem v hlavní roli ochoten akceptovat neherce Pettyfera,které normálně nemůžu vystát a to je pro mě asi největší překvapení celého filmu...60% ()

Galerie (33)

Zajímavosti (3)

  • Natáčení začalo v květnu 2013 v Georgii a skončilo v červenci téhož roku. (Cheeker)

Reklama

Reklama