Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

První láska je nezapomenutelná. Připomíná jízdu na horské dráze, kdy člověka ovládají síly, proti nimž je bezmocný. Davidovi a Jade se právě tohle přihodilo. Podle slavného stejnojmenného románu Scotta Spencera vznikla plnokrevná romance, která vám připomene nebo ukáže, jak mocné a magické je období první zamilovanosti. David (Alex Pettyfer) a Jade (Gabriella Wilde) jsou spolužáci, čerství absolventi střední školy, ale to je to jediné, co je spojuje. Jade vyrůstala v přepychu, opečovávaná starostlivými rodiči, kteří jí nalinkovali kariéru lékařky. David má za sebou jeden drobný střet se zákonem, pracuje s tátou v jeho autodílně a na budoucnost radši nemyslí. Když mezi nimi při náhodném setkání přeskočí mohutná jiskra, nedívají se napravo ani nalevo a s nasazenými růžovými brýlemi kráčí vstříc šťastné společné budoucnosti. Neuvědomují si přitom, že existují lidé, kteří jim jejich vztah nepřejí a udělají všechno proto, aby ho zničili. Říká se, že láska hory přenáší, ale jsou věci, se kterými si poradit nedokáže. (CinemArt)

(více)

Videa (18)

Trailer 1

Recenze (162)

Poupe 

všechny recenze uživatele

Fajn oddychovka ... kde nechybí snad vůbec nic: otec nenávidící přítele své dcery, otec podvádějící matku, scéna s ex přítelkyní, kde nová přítelkyně uteče, autonehoda, zabásnutí a otec platící kauci, oheň v domě a otec měnící názor na přítele své dcery.... Jako ano - nemusíte u tohoto filmu myslet a jen sledovat ... ()

eLeR 

všechny recenze uživatele

Shana Feste nie je zlá režisérka, jej Country Strong mám rada. Ale Endless Love bolo také sladké až presladké a predvídateľné ako len typické romantické filmy môžu byť. Hotová rozprávočka. Jedno ale musím uznať: veľmi dobrý výber songov a Alex Pettyfer pre mňa očarujúci. ()

Reklama

katasta 

všechny recenze uživatele

Tohle bylo vážně trochu mimo... Téměř všechny postavy a jejich charaktery byly naprosto nepochopitelné. Kluk, žádný krasavec, co má zjevně mindráky z toho, že mu utekla máma, a pro ránu nejde daleko, aby se z toho vybil. Řekne si, že sbalí nejhezčí holku ve škole, která je ale případ sama o sobě. Ta celou střední nemá páru o tom, co je studentský život a zjevně o něj ani tolik nestojí. Když však potká tohohle pana úžasnýho, tak je z ní najednou děsná pařmenka, co touží po lámání všech pravidel. Ne jen že se se svým princem skoro hned vyspí, ale dokonce je do něj tak děsně zabouchlá, že všechno ostatní hodí do koše, i když pochybuju, že by si s panem úžasňákem ve skutečnosti vůbec měla co říct... No nevěřila bych tomu, i kdybych měla zavázané oči a neviděla Gabrielliny umělé "sexy" pohyby. Dle mého to nadzdvihával jediný charakter, který byl alespoň trochu uvěřitelný a měl něco do sebe... a to je Jadin otec. Jinak zlé, zlé, zlé. P.S.: a jinak mi přijde docela vtipný, že v tom filmu vypadá Alex Pettyfer asi tak o deset let starší, než Gabriella Wilde, i když je ve skutečnosti o něco mladší :-D ()

Krissty 

všechny recenze uživatele

Moc jsem od filmu kvůli nízkému hodnocení nečekala, ale přiznávám jsem, že mi tekly slzy permanentně během celého filmu. Všechno jsem to prožívala a jsem teď kvůli tomu strašně nešťastná, že jsem i já neměla takovou dokonalou první lásku... Ale teď vážně. Uznávám, že je film plný všemožných klišé, ale je mi to jedno. Jde mi hlavně o to, že jsem se bavila a ani na chvíli jsem od obrazovky nemohla odtrhnout oči. Příběh je nádherný a líbí se mi, že není pořád je přeslazeně romantický, ale i smutný a často vážný. Romantický dramata prostě můžu, těm se žádná romantická komedie nevyrovná. Jen ta tlama jeho ex mi neskutečně lezla na nervy, ale to byl zřejmě účel. A konečně jsem přišla na chuť Pettyferovi (zamilovala se ehmmm..) :D ()

tyna97 

všechny recenze uživatele

Asi se nedá komentovat něco, co se točí furt dokola, nemá to žádný nápad navíc a končí to úplně stejně. Obyčejný romantický film spíš pro ty mladší, dospívající, spoustě lidem (teda holkám) určitě připadne roztomilý, úžasně romanticky laděný, mě naopak rozesmutnil, ale oblíbila jsem si díky tomuto filmu jeden song, který zde zazněl. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (3)

  • Natáčení začalo v květnu 2013 v Georgii a skončilo v červenci téhož roku. (Cheeker)

Reklama

Reklama