Reklama

Reklama

Obsahy(1)

První láska je nezapomenutelná. Připomíná jízdu na horské dráze, kdy člověka ovládají síly, proti nimž je bezmocný. Davidovi a Jade se právě tohle přihodilo. Podle slavného stejnojmenného románu Scotta Spencera vznikla plnokrevná romance, která vám připomene nebo ukáže, jak mocné a magické je období první zamilovanosti. David (Alex Pettyfer) a Jade (Gabriella Wilde) jsou spolužáci, čerství absolventi střední školy, ale to je to jediné, co je spojuje. Jade vyrůstala v přepychu, opečovávaná starostlivými rodiči, kteří jí nalinkovali kariéru lékařky. David má za sebou jeden drobný střet se zákonem, pracuje s tátou v jeho autodílně a na budoucnost radši nemyslí. Když mezi nimi při náhodném setkání přeskočí mohutná jiskra, nedívají se napravo ani nalevo a s nasazenými růžovými brýlemi kráčí vstříc šťastné společné budoucnosti. Neuvědomují si přitom, že existují lidé, kteří jim jejich vztah nepřejí a udělají všechno proto, aby ho zničili. Říká se, že láska hory přenáší, ale jsou věci, se kterými si poradit nedokáže. (Cinemart)

(více)

Videa (18)

Trailer 1

Recenze (162)

Kejt.lin 

všechny recenze uživatele

Prioritou v tomhle filmu pro mě nebyla nechutně přeslazená "Nekonečná láska", ale vztah mezi otcem a dcerou. Jeho vývoj a to, jak se k němu figuranti stavěli. Podle mě je právě vztah otce a dcery tou nejtěžší životní láskou a málo kdy se stihne za toho dlouhého bytí dojít až k fázi happy endu, jako tomu bylo i zde. Je blbý asi říkat škoda, ale vážně. Nebýt té umělé americké přeplácanosti a lásky na každém rohu, mohlo to být mnohem reálnější a lepší. I přes to si mě to (a opakuju ne díky té true love) získalo. Asi to taky nebudu mít s otcem vyřešené, což? ;) ()

castor 

všechny recenze uživatele

Ani moc netuším, jak se to ocitlo v mém hledáčku, nicméně vím, že po projekci dívky ve věku 13+ zbaví nejedno papírnictví velkého počtu papírových kapesníků. Přesto občas se nechat pocukrovat tak úplně nevadí. Tuhle blonďatou květinku z dobré rodiny tajně okukoval celou střední, ale (i když je to hošan se škraloupem v trestním rejstříku) bál se jí oslovit. Když to klapne, postaví se do nově vznikající lásky nešťastná nedorozumění vycucaná z prstu a hlavně nezdravě ochranitelský a autoritativní otec (přece mladík bez budoucnosti pracující v otcově autodílně nebude strkat ruce pod kalhotky mé inteligentní dceři z vážené rodiny s lékařskou tradicí). Ještěže je tu naopak totálně chápající matka a scénáristka, která s trochou nadsázky rozpracovala dvacet let starou Harlekýnku, původně určenou pro nějaký televizní film. Romantická linka se ustálí hned z úvodu, lehce zamrzne u sentimentální idylky, která následně čelí poměrně mdlým zkouškám. Mladí hrdinové navíc moc neodpovídají (neříkám, že je to špatně) dnešní poblázněné mládeži, ale spíš dvěma holoubkům, kteří si chtějí někde na střeše něžně zavrkat. Přesto tvůrci přišli s dojákem, jenž ctí všechny atributy romantických oddychovek, v čele má navíc dvojici Alex Pettyfer a Gabriella Wilde, kterým to sakra sluší, takže cynikové si tentokrát raději pustí třeba tak trochu jinou lásku mezi spisovatelem Paulem Sheldonem a jeho velkou fanynkou Annie Wilkes. ()

Reklama

Stanley619 

všechny recenze uživatele

Ne, že by to byl kdo ví jak špatnej film, ale prostě tyhle romantický slaďárny nejsou nic moc pro mě. Vlastně jsem na to šel jenom proto, že jsem neměl co dělat a v kině zrovna nic jinýho nedávali :D Jinak samozřejmě scénář podle nejstarších romantických filmů a klišé víc, než je normálně zdrávo. 53% ()

PhoenixSwan 

všechny recenze uživatele

(Spoilery!) Holka, která byla 4 roky zalezlá doma s rodiči, obklopená knihama, pro ostatní byla duch a umřel jí bratr. Vypadá jak modelka, teď najednou před klukem a lidma na párty se předvádí jako party girl. Jako vážně? Její duševní stav by vypadal úplně jinak a žádnou párty by nepořádala. Jen útržek z nelogičností, klišé a stupidity, které divákům film naservíroval pod nos. Nejen, že je to předvídatelné, ale také scénář od první věty je tak debilní, jako by to psal debil. Kromě toho by mě zajímalo, jakej chlap by vyznával lásku holce před jejíma rodičema pár hodin po tom co se s holkou seznámil? Asi byl zakoukanej do toho jak vypadá, že jí její vlastnosti a nic podobného vůbec nezajímalo. Hlavně že je do ní zamilovanej, z ničeho nic. Ach jo, tohle mě dokáže vážně naštvat. Řekl, že je u něj láska na první místě? JO? A odkdy je pro chlapa ženská a láska na prvním místě? Myslím, že scénáristi pěkně popustili uzdu své fantazii. Herci příšerní, hysteričtí, nesympatičtí, nevýrazní a k ničemu. Katastrofa! ()

TommyDiamond 

všechny recenze uživatele

Jsou mladí, krásní, zamilovaní, ale jejich lásce není přáno…. I přesto, že svým průběhem se film snaží dát maximálně najevo, že z lásky našich hrdinů nic nebude, tak všem, kdo film viděli bylo nad slunce jasné, že naši milenci skončí spolu. Takže nic nového od sluncem.... Snímku hraje do karet to jak byl prezentován, další podíl kladných bodů u mě získává pedatský otec a i zamotané osudy našich hlavních aktérů. Nekonečná láska není typická romantika jakou znám. Pro mě je tento filmek víc drama, které nepatrně nahlodalo mé kovové srdce.... Dávám tři hvězdy ()

Galerie (33)

Zajímavosti (3)

  • Natáčení začalo v květnu 2013 v Georgii a skončilo v červenci téhož roku. (Cheeker)

Reklama

Reklama