Reklama

Reklama

Když už Nick, Dale a Kurt mají až po krk toho, aby se věčně zodpovídali svým nadřízeným, rozhodnou se ve filmu Šéfové na zabití 2 začít podnikat na vlastní pěst a být vlastními šéfy. Ale prohnaný investor jim záhy podrazí nohy. Podvedení, zoufalí a bez šance na dosažení spravedlnosti právní cestou všichni tři rádoby podnikatelé zosnují pošetilý plán na únos investorova dospělého syna, za jehož výkupné chtějí znovu získat kontrolu nad svou společností. (Warner Bros. CZ)

(více)

Videa (16)

Trailer 3

Recenze (468)

SlecnaSmilly 

všechny recenze uživatele

Vždycky se mi líbi, když nějaký zdejší poživatel hned na začátku svýho komentu vypálí, kde daný skvost viděl: třeba KVIFF, nebo ještě lépe Sundance, to úplně zelenám závistí a už do mě vůbec nic není, představuju si tu idylku, kdy se s Redfordem plácáte po zádech, že je to letos fakt paráda. Takže já viděla Šéfy na zabití 2 v úplně prázdném kině, jako Plzeň je sice místem, kde lišky choděj dávat dobrou noc, ale tohle se mi ještě nestalo a to si občas zajdu i na film, co není americká komerční komedie. No nic, vaše smůla, protože to je docela dobrej biják, možná dokonce o fousek z vydří tlamičky lepší než jednička. ()

bouncer 

všechny recenze uživatele

Tragické nevtipné, trapné. Charlie Day je asi nejhorší komik století, přestal jsem sledovat It's Always Sunny in Philadelphia kvůli stylu humoru, který tam předvádí a tohle je ještě horší. Myslel jsem, že první díl nebyl tak zlý, ale koukám, že v hodnocení jsem se shodl v obou. Když oni nic jiného v letadle neměli... dobrovolně bych do toho asi nešel. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Kdy ti tři pochopí, že na rozjetí vlastního podnikání mají příliš poctivou tvář..? V mezích žánru docela nepředvídatelné, fungující kontrapunkt dá se říci racionálně uvažující postavy Batemana a těch dvou Homerů Simpsonů a hvězdami mazácky zahrané vedlejší role (u Spaceyho je vůbec zázrak, že se v něčem objeví). Horrible Bosses sice vstoupili do téže řeky poněkud ukecaně, ale vstoupili.. Už jen proto, že byste se někdy ocitli tváři v tvář kaviárovému požadavku (a nebylo vám to příjemné), je určitě užitečné zapamatovat si větu: „Když stojím poprvé na lyžích, nepůjdu hned na černou sjezdovku...“ ()

Marze 

všechny recenze uživatele

V prvních Šéfech na zabití zpackali sdružení mstitelé sociálních příkoří plánovanou vraždu, ve druhém plánovaný únos; to je celá změna filmového pokračování. Samozřejmě nechybí hrubozrnný slovník, vychutnávaný zejména hereckými maskoty z prvního dílu: Jamie Foxx, Kevin Spacey a Jennifer Anistonová, jejíž hrdinka lačnící po sexu by s gustem zprznila i Nymfomanku, znovu herecky převyšují ústřední trio užvaněných zoufalců. Pánská jízda; tak se přezdívá módnímu podžánru, který Šéfové na zabití 2 reprezentují. Vyznačuje se mimo jiné rádoby nekorektním humorem, jenž přitom dávno nepobouří ani řeholníky, a nepsaným pravidlem, že alespoň ve finále se musí vyprávění trochu rozhýbat, což zařídí jedna vcelku slušně vymyšlená i natočená honička aut nočním městem. Vše, co už jsme viděli stokrát. ()

nunka 

všechny recenze uživatele

Ak bola jednotka dobre natočená hlúposť, dvojka je potom hlúposť na druhú, rovnako dobre natočená. Vzhladom na absurdnosť celej story číslo dva sa podarilo zopakovať a udržať pozitívny a dobrý divácky efekt. Zábava, dobré tempo a fajn komediálny rozmer. V súčasnosti sa komédie ťažšie obhajujú, tu to vyšlo. ()

Galerie (68)

Zajímavosti (24)

  • Natáčelo se v Burbanku v americkém státě Kalifornia od 27.9.2013 do 6.2014. (Terva)
  • Keď sú traja hlavní hrdinovia v kancelárii a hádajú sa o „únose“, v záberoch možno vidieť schému Shower Buddy na vrchu stola v tvare USS Enterprise. Ide o poctu Chrisovi Pineovi (Rex), ktorý si zahral v troch filmoch Star Trek. (Arsenal83)

Související novinky

Náhrada za Benga v záloze

Náhrada za Benga v záloze

06.11.2014

Mark Wahlberg (Transformers: Zánik) a Will Ferrell (Volte mě!) se před čtyřmi lety sešli v akční komedii Benga v záloze. Jejich stomilionové párování sice nevydělalo dost na pokračování, rozhodně ale… (více)

Reklama

Reklama