Reklama

Reklama

Když už Nick, Dale a Kurt mají až po krk toho, aby se věčně zodpovídali svým nadřízeným, rozhodnou se ve filmu Šéfové na zabití 2 začít podnikat na vlastní pěst a být vlastními šéfy. Ale prohnaný investor jim záhy podrazí nohy. Podvedení, zoufalí a bez šance na dosažení spravedlnosti právní cestou všichni tři rádoby podnikatelé zosnují pošetilý plán na únos investorova dospělého syna, za jehož výkupné chtějí znovu získat kontrolu nad svou společností. (Warner Bros. CZ)

(více)

Videa (16)

Trailer 1

Recenze (468)

BoPo 

všechny recenze uživatele

Nepamätám si, že by v jednotke boli tí traja až tak neskutoční debilovia a prerostlé, hubu nedržiace decká. Fakt ma miestami ich stupidita a debaty, hádky na úrovni materskej škôlky srali. Príbeh bol oproti predchádzajúcemu priamočiarejší. Hlavné pozitíva jednoznačne Jamie Foxx a Jennifer Aniston. Škoda, že nedostali väčší priestor. Zaslúžili by si vlastný film. Ťažký gangsta a nymfomanská fekálistka. Krásna ústredná dvojica na plagát. ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

V čem mě zklamala jednička, to zdárně napravila dvojka. Ta je hnedka svěžejší, místy příjemně sebeironická, obsahuje honičku s velkym H a hlavně nabízí záporáka, co předčí snad všechny ty badass postavičky z blockbusterů. A pak samozřejmě... thaaaat's your credit picture right there! *sinister giggle* ()

Reklama

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Tak tomuhle říkám komedie u které si každý najde to své čemu se bude smát a královsky se odreaguje.Příběh tří chlápku je pro mně asi ještě krapet lepší jak u jedničky a to se mi u pokračování moc nestává,ale tvůrci dokázali,že když je dobrý scénář a herci tak je jedno jestli je to díl druhý nebo třicátý ,ale hlavně,že je to kvalitní a to zde je.Je tu o jako u jedničky dost známých herců (ani se mi nechce říct vedlejších,protože každý tu má svojí úloha,která je dost výrazná a vůbec vtipností nezaostává za ústřední trojicí) ať už Chris Pine ,který si roli evidentně užil podobně jako ve filmu Stretch nebo Jamie Foxx v roli mamrda:-)Jestli myslíte,že Nick ,Dale a Kurt už nemůžou být větší koumáci,zmatkáři či popletové oproti prvnímu dílu tak se pletete :-).Nenašel jsem ani jedno slabé místo a ani jsem ho popravdě nehledal jen jsem se hodinu a půl náramně bavil a přitom totálně vypnul od reality.Navíc potěšila mě i zde účast oblíbeného Kevina Spayceho ,a vidět Jeenifer Aniston po filmu Cake zde zase v roli neodolatelné byl taky docela skok.Za mě celkově 90 % a pět hvězd. ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Čtyři hvězdičky dávám poté, co jsem zavřel obě oči a přihlédnu k tomu, že je to vlastně nejlepší americká komedie, jakou jsem v tomto roce viděl. Po těch několika zklamáních aspoň nějaká komedie, která je víc vtipná a zábavná než trapná. Přesto si myslím, že je dvojka natočená s cílem vytřískat co nejvíc z úspěchu jedničky a možná i pro pobavení všech herců, mám pocit, že si natáčení všichni náramně užívali. Ústřední trojice je skupinka neskutečných packalů a idiotů, ale nelze s nimi nesympatizovat. Kevin Spacey a Christoph Waltz jsou ve svých vedlejších rolích neodolatelní a i na tak malém prostoru dokáží předvést maximum. Je to slabší než jednička, ale přesto tomu ty čtyři hvězdičky ještě dám, trojku ale prosím raději ne. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

V prvních Šéfech na zabití zpackali sdružení mstitelé sociálních příkoří plánovanou vraždu, ve druhém plánovaný únos; to je celá změna filmového pokračování. Samozřejmě nechybí hrubozrnný slovník, vychutnávaný zejména hereckými maskoty z prvního dílu: Jamie Foxx, Kevin Spacey a Jennifer Anistonová, jejíž hrdinka lačnící po sexu by s gustem zprznila i Nymfomanku, znovu herecky převyšují ústřední trio užvaněných zoufalců. Pánská jízda; tak se přezdívá módnímu podžánru, který Šéfové na zabití 2 reprezentují. Vyznačuje se mimo jiné rádoby nekorektním humorem, jenž přitom dávno nepobouří ani řeholníky, a nepsaným pravidlem, že alespoň ve finále se musí vyprávění trochu rozhýbat, což zařídí jedna vcelku slušně vymyšlená i natočená honička aut nočním městem. Vše, co už jsme viděli stokrát. ()

Galerie (68)

Zajímavosti (24)

  • Ve scéně v baru, kde se hlavní hrdinové radí s Jonesem (Jamie Foxx), vyzvou Jonese, aby vrátil Kurtovi (Jason Sudeikis) hodinky. Jones je nevrátí, ale v následujícím záběru je už na ruce nemá. (Pyron)
  • Keď sú traja hlavní hrdinovia v kancelárii a hádajú sa o „únose“, v záberoch možno vidieť schému Shower Buddy na vrchu stola v tvare USS Enterprise. Ide o poctu Chrisovi Pineovi (Rex), ktorý si zahral v troch filmoch Star Trek. (Arsenal83)
  • Když chce Nick (Jason Bateman) slyšet od ostatních alespoň jeden film o únosu, který se povedl a nikoho nechytili nebo nezabilim dostane odpověď Od devíti do pěti (1980). (Wade)

Související novinky

Náhrada za Benga v záloze

Náhrada za Benga v záloze

06.11.2014

Mark Wahlberg (Transformers: Zánik) a Will Ferrell (Volte mě!) se před čtyřmi lety sešli v akční komedii Benga v záloze. Jejich stomilionové párování sice nevydělalo dost na pokračování, rozhodně ale… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno