Reklama

Reklama

At the Devil's Door

  • USA Home
Trailer

Mladá, ambiciózní realitní makléřka Leigh (Catalina Sandino Moreno) dostane na starost prodat nemovitost jednoho staršího páru, který chce dům prodat v co nejkratší možné době. Jediným háčkem je jejich dcera, se kterou není něco v pořádku. Její stinnou stránku, která je ovládána nadpřirozenými silami, mají Leigh i její sestra Vera (Naya Rivera) pocítit na vlastní kůži. (juta)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (72)

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Po průměrném Pactu se Nicholas McCarthy vycajchnoval nejlepším satanášským hororem od Drag Me to Hell. Atmosféru filmu dodává parádní skálopevná a pomalá kamera, záležet si tvůrci dali i na hutné hudbě, takže máme na světě další kousek, který dovede i vyděsit. Jednoznačně doporučuju si film pustit v noci, tady se to vyplatí. Update: Pustil jsem si znovu DMtH a s tím se to opravdu srovnat nedá, takže upravuju na 70%. ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Pro mě film plnej překvapení ať už dobrých nebo špatných (konec jsem absolutně nepobral) . Každopádně se mi na tom líbilo, že se nejede podle zajeté šablony, ale rejža a scénárista v jedné osobě se to rozhodl udělat po svém a vcelku povedeně. Největší kámen úrazu je v lekačkách, které jsou neuvěřitelně předvídatelné a díky tomu bohužel nefungují, ale u rozhovoru Very s kamarádkou dívky v červené pláštěnce mě příjemně zamrazilo v zádech. Lepší průměr. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Záměr tvůrce se dá pochopit. Šlo mu především o to, aby sledoval celý cyklus toho, jak se ďábel dostává na zemi. Tedy nikoli jen to, co se může stát během těhotenství, ale i to, jak je počat, jak se narodí a co je dál. Jenže je to moc rozkouskováno a celkově je toho málo na to, aby vás to skutečně vtáhlo a aby to ohromilo. Některé scény jsou pak jakoby z jiného filmu, jen snahou se hororovému fanouškovi zalíbit. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Šedivé po všetkých stránkach. Na to aké to bolo nudné, nezáživné a atmosfericky priemerné mal snímok zbytočne zamotaný dej a k tomu ešte aj hlúpy koniec. Nechcem byť zlý, našlo sa tu aj pár silnejších scén, ale o nič svetoborné nešlo. Keď sa mi pri horore zatvárajú oči je to zlé znamenie, a to je presne tento prípad. 40/100 ()

petero 

všechny recenze uživatele

Pomaličky sa odvíjajúci no našťastie nie nudný, komorný satanistický horor (to je niečo pre mňa) s technicky vyspelejšou réžiou ako predchádzajúci režisérov film (ktorý sa mi však viac páčil), má zo začiatku trošku nejasný dej, no postupne to do seba zapadne. Film som v kľude dopozeral bez toho, že by ma tam niečo nasralo (čo sa už dávno pri horore nestalo), takže je to veľmi slušne netočená a zahraná záležitosť, ktorá síce ničím neprekvapí a tak v rámci nevyužitého voľného času sa nedá inak ako fanúšikom satanistických filmov doporučiť. Určite to nebude premrhaný čas. ()

Galerie (25)

Reklama

Reklama