Reklama

Reklama

Odvážné palce

(pořad)

Obsahy(1)

Odvážné palce (současná sestava: František Fuka, Iva Přivřelová a Jan Škoda) recenzují pod vedením moderátora Saši Michailidise filmové premiéry daného týdne a udělují jim palec nahoru/dolů. Pořad se vysílá každý čtvrtek na Rádiu 1. V původní sestavě od roku 2003 jsme slyšeli Tomáše Baldýnského a Františka Fuku, dále pořadem prošli například Irena Hejdová, Ondřej Vosmík či Jaromír Mölwald. Během let 2009–2014 byly Palce ke zhlédnutí i v obrazové podobě na muvi.cz, od roku 2014 do roku 2018 na stream.cz. (skrblik007)

(více)

Diskuze

PX

PX (hodnocení, recenze)

R1 nemám moc v lásce díky šílené kombinaci techna a alternativního popu, nic jiného tam skoro nehrajou. OP jsem si oblíbil až díky Streamu, chtěl jsem dát 3*, ale musím dát jen 1* poté co ta tlustá **** dala palec dolů skvělému filmu od mého nejoblíbenšjšího scénáristy Jensena  Druhá šance jenom díky tomu, že nemá ráda režisérku Susanne Bier, a v jednom dubnovém dílu, který jsem viděl až teď, házeli palce dolů jak o závod např. Kolonii nebo hororu Zlo nikdy nespí. V tom samém dílu si nas**** do huby, když kritizují, že v posledních Básnících není humor  a pak se tam puštěné ukázce upřímně zasmějí.

JackBurda

JackBurda (hodnocení, recenze)

Ehh tenhle film film film, je na-pro-stá str...z... ztráta času. Takhle vypadá jejich recenze, jen trvá asi 20 minut. ODPAD!

DannyBurino

DannyBurino (hodnocení, recenze)

IT'S SHIT, tohle je hanba recenzantů a critiků, polovinu času mluví o naprostých blbostech, neumí anglicky a mluví tak prázdně a koktavě. Jak tohle může být v červené zóně? Já nevím a radši se o to nezajímám.

Reklama

Reklama