Reklama

Reklama

Liga spravedlivých: Válka

  • USA Justice League: War
Trailer

Mimozemšťané útočí na Zemi, a tak se partička těch největších superhrdinů - Batman, Superman, Wonder Woman, Green Lanterna, Flash, Shazam a Cyborg - rozhodne spojit své jedinečné schopnosti v konečném boji za záchranu planety. Mimozemšťané útočí na Zemi a hrozí katastrofickou likvidací celého světa. Ve filmu Justice League: War se poprvé v historii schází partička těch největších hrdinů planety, kteří jsou odhodlaní bojovat za její záchranu. Když mocný Darkseid napadne se svou obří a nezdolnou armádou Zemi, skupina vykořeněných superhrdinů dříve narážejících na nepochopení a - v některých případech - i na pronásledování úřady, spatřuje jediný způsob, jak mimozemské invazi zabránit, v sestavení jednotného týmu. Batman, Superman, Wonder Woman, Green Lantern, Flash, Shazam a Cyborg spojí své jedinečné schopnosti v konečném boji za záchranu planety. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (111)

PKD 

všechny recenze uživatele

V podstatě nic moc (i přes mé vysoké hodnocení,no 3.5 není zrovna žádný zázrak) animák podle předlohy,která také není zrovna nic moc,až na kresbu Jima Leeho. Nechápu,proč je WonderWoman (jako jediná),tak vizuálně předělaná. Pokr.Trůn Atlantidy je o 100% lepší. A xichty,které se až moc přibližují manga/anime stylu,taky není zrovna šťastný nápad. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tohle je v podstatě převyprávění prvního příběhu z komiksové série "Justice League", který vytvořili Geoff Johns a Jim Lee. Skoro se mi chce říct, že to je celé. Jsou zde známí supehrdinové, je to akční, ale vlastně to není nic jiného než DC variace na "Avengers". Nebaví mě tyhle filmy, je to pro skalní fanoušky a já jím očividně nejsem. Jenže ono to nevyniká ani filmově. Takový "Lego: Batman" je o třídu lepší a hlavně zábavnější. ()

Reklama

movieband 

všechny recenze uživatele

Nečekal jsem, že by mě (zatím) poslední JL, tak pobavila. Výborné hlášky (Batman s Green Lanternem mě těšili nejvíc z celého animáku), Wonder Woman si mě získala (i když mě občas ty její kecy dožíraly) a z Darkseida šel respekt. Ke konci už to možná bylo trochu monotónní, ale mě to dojem z filmu nepokazilo. Super hlášky, perfektní akce, poutavý děj a sympatické postavy. Co víc si u DC animáku přát. "All hail Darkseid!" 88% ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Hm.. Tak proč ne, že, za mě překvapivě dobře fungující, dokonce i jednotný vizuál všech superhrdinských filmů všech amrických komiksových animovaných adaptací (ach ano, i na tebe to padlo, nebohý Hellboyi) mě tentokrát tak neiritoval jako obvykle (možná je to i tím, že Wonderwomen má konečně dobře vypadající kostým a ne něco jako z béčkové pornoparodie). Sice je tu pořád spousta kravin a nedodělků, například absence jakéhokoliv smysluplného plánu a všechno se oderve jen a pouze pomocí rvaček a nikdo tak nedá vyniknout těm členům týmu, kteří místo tupé síly používají mozek (no dobře, ten je tam snad jenom jeden, chlapec netopýří). Ale to je vlastně úplně jedno, na animák pro děti je to pořád překvapivě kvalitní podívaná, při které mě skoro ani nenapadlo, že bych rád vykostil toho člověka, který rozhodl, že místo Aquamana bude přítomen poněkud debilní charakter Shazamův. ()

Dont 

všechny recenze uživatele

Narážky na Batmana od Green Lantern a dalších superhrdinů jsou vtipné, film dělá čest svému názvu a je doslova napěchovaný akcí, jenže jsem tohle všechno už někde viděl s trochu jinými hrdiny v nejednom hraném filmu (Avengers, Muž z oceli, Thor: Temný svět). Už se nějak nedostává originalita záporáků a vůbec nějaké věrohodné a zajímavé ztělesnění zla. Asi už není legrace vymyslet něco nového, neokoukaného a přitom dostatečně silného, aby to pro tuhle partu nebyla až taková hračka. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (7)

  • Film je prvním počinem DC Animated, který využívá universum a kontinuitu nastolenou komiksem "New 52". (Caszidy)
  • Film je inšpirovaný komiksom "Justice League Volume 1: Origin (The New 52)", výraznejším rozdielom je akurát nahradenie Aquamana Shazamom. (slavo_held)
  • V čase 45:30 se Shazam představí a řekne svoje jméno Shazam, ale přitom se nepromění zpět na Billyho. (nedvva)

Reklama

Reklama