Reklama

Reklama

Superman: Soudný den

  • USA Superman: Doomsday
Trailer

Když Lexcorp náhodou vykope intergalaktického sériového vraha Doomsdaye, Superman se s ním utká tváří v tvář v osudovém souboji. Celý svět společně oplakává svého hrdinu a lidé si uvědomují, že už se nikdy nebudou cítit opravdu v bezpečí. Supermanovi nepřátelé se radují – všichni až na Lexe Luthora. Ten truchlí nad ztrátou svým vlastním šíleným způsobem a odstartuje řetěz hrozivých událostí, jejichž důsledky nemohl předvídat ani on sám. Toto celovečerní animované dobrodružství, natočené podle nejprodávanějšího comicsu všech dob, Supermanova smrt od DC Comics, se honosí vzrušujícími akčními sekvencemi, které mohou konkurovat čemukoliv, co jste kdy s Mužem z oceli TM viděli. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (148)

Shakers 

všechny recenze uživatele

Superman zrovna nieje môj obľúbený komiksový hrdina ale kukol som sa na to.A priznám sa ,že Supermana som umierať ešte nevidel a práve preto ma to celkom prekvapilo.Ale stále to nie je nič extra.Dobrý dej,postavy,animácie,akcie,nápady ale stále je to len dobré.Ani nuda ani prekvapenie.Rozhodne ale jeden z lepších animákov. 70% - 3* ()

spikey1 

všechny recenze uživatele

Superman je svým způsobem hrozně těžká látka, jaký vymyslet muži z ocele úkol tak aby s ním měl problém i on? Vždyť je to nesmrtelný člověk?! Inu jde to, Superman jde i zabít a o tom se zde v tomto filmu dá přesvědčit. Superman ztratil barevnost a nadhled. Získal dramatický nádech a nechá Vás prožít napínavé minuty. Nutnost pro komiksové fandy! ()

Reklama

BloodyVamp 

všechny recenze uživatele

Kdyby takhle vypadal tragický Singerův Superman Returns ! V tomto případě za málo peněz hodně muziky. Grafika je sice oldschool, ale všechno vypadá naprosto senzačně. Superman bojující se superzrůdičkou Doomsday nebo se svým klonem, ničící Metropolis ! Tohle byl nášup ! Zajímavý příběh, sympatické postavy, hlášky (můj oblíbenec ďábelský Lex Luthor), vynikající akce. Další takové filmy ! Mimojiné se seriálem Angelem nemá jen společné 2 ústřední hlasy postav (charizmatičtí Adam Baldwin a James "Spike" Marsters), ale také vynikající disonantně- heroickou hudbu Roberta J. Krala ! Silný náběh na 5 hvězd. ()

Grizzly 

všechny recenze uživatele

Paradni film...psychologie postav vymakana na jednicku, akce strida akci, choreografie souboju je brutalni a nehorazne destruktivni, zabijak z vesmiru je megacool a dej porad graduje do maximalnich vysin. Bohuzel vsechno podkopava detska animace ala Cartoon Network :( Skoda ze tvurci nesahli po dospelejsi kresbe jako ma treba Marvel. Koukat se na to da, ale plny pocet dat nemuzu. Kvuli animaci se zastavim na 80% ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Animovaný Supermanovský film trumfuje stamilionový Singerův vysněný film. Stranou bych úplně dal animaci i finanční stránku. To se nedá rovnat film za stovky milionů s direct-dvd filmem pro fanoušky. No a proto právě vítězí animovaný Superman na celé čáře. Tempo,akce,příběh a celková temná atmosféra mě držela u obrazovky. Budu souhlasit s Tosimem, protože tvůrci tohoto animáku by měli dostat šanci na hraný celovečerák. V poslední době jsem naprosto unešen a spokojený z tvorby dospělých animovaných filmů s hrdiny komiksu (viz. Superman/Batman: Veřejní nepřátelé anebo Hulk vs Wolverine). Je to zajímavé, ale klasická animace mě tento rok daleko více dostala než tolik dnes modní PC animace. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (7)

  • Ve scéně, kdy Toyman unese děti a poté "Superman" vstane z mrtvých, zakřičí Toyman: "School's out... FOREVER!" To je odkaz na skladbu "School's Out" od Alice Coopera. (Caszidy)
  • První animák se Supermanem, který má rating PG-13 (tedy přístupný dětem pod 13 let za doprovodu rodičů). (HellFire)
  • Supermanův černý oblek a delší vlasy jsou jedny z mála věcí, které se shodují s komiksovou předlohou. (HellFire)

Reklama

Reklama