Reklama

Reklama

Llévame a otro sitio

  • USA Take Me Somewhere Else
všechny plakáty
Krátkometrážní / Drama
Španělsko, 2004, 21 min

Recenze (7)

Handle 

všechny recenze uživatele

Záleží na úhlu pohledu... Pro někoho nuda, pro někoho výnorná režijní práce. Nedivím se v podstatě ani jednomu... ()

Moena 

všechny recenze uživatele

Pokud má někdo pocit, že se mu to líbilo a chtěl by dát lepší hodnocení, tak ať si nejdřív přečte povídku Milana Kundery "Falešný autostop". Námět je naprosto stejný a podle mě i lépe a svižněji podaný. Na dvacetiminutový film to opravdu není. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Na prvý pohľad dosť nuda, ale keď sa tak nad tým celým človek zamyslí - pod tým povrchom a monotónnym dialógom sa skrýva viac ako by sa mohlo zdať. Taká malá psychologická dráma, aj keď tie dlhé tiché pasáže mohli byť skrátené - hoci aj tie dokážu vyjadriť veľa... ()

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Jorge a jeho žena Patricia jedou za příbuznými. Po cestě rozebírají stopaře a jak se k ním staví. Když zastaví u benzínky aby natankovali, tak se Patricia rozhodne, že si zahraje neznámou stopařku. Jorge se nakonec připojí ke hře a .... No nevím nějak mě to nebavilo ani nijak nezaujalo. 45% ()

S.v.T 

všechny recenze uživatele

Při sledování tohoto španělského krátkometrážního počinu jsem měl dojem, že jde o zfilmování povídky Falešný autostop od Milana Kundery. Háček je v tom, že povídku člověk přečte rychleji, než v tomto podání shlédne. Dlouhé záběry do kabiny auta, doprovázené jen tíživým monotónním zvukem motoru, sice nechávají prostor pro zamyšlení a zhutnění atmosféry, ale všeho moc škodí. Neznámá, krásná Bélen Lopéz příjemně překvapila. ()

Reklama

Reklama