Reklama

Reklama

VOD (1)

Zatímco se po Americe šíří virová pandemie, Wade Vogel (Arnold Schwarzenegger) pátrá po své dceři Maggie (Abigail Breslin), která utekla z domova. Když ji objeví na uzavřeném nemocničním oddělení, ihned ji odveze domů. Tady ale Maggie zažívá bolestnou proměnu v zombie. Wade je odhodlaný nevzdat se své milované dcery tak dlouho, jak to jen půjde, a odmítá ji vydat místní policii. Pomalu nastává čas, kdy bude muset vzít věci do vlastních rukou. (Bontonfilm)

(více)

Diskuze

Wez

Wez (hodnocení, recenze)

No co si budeme nalhávat,film je to nic moc,i když námět to má velice solidní,bohužel je to hrozně zdlouhavý.AS ovšem zahrál podle mě dobře a věrohodně a docela dost příjemně mě překvapilo,že se mu líbil scénář,tak si ve filmu zahrál zadarmo,to velice oceňuji že mu nejde jen o love,klobouk dolů👍

donkocicak

donkocicak (hodnocení, recenze)

Já myslím, že časem nějaká TV stanice film odvysílá a nechá k němu udělat dabing...a doufám v Soukupa :) pokud jsem si všiml dobře, tak Slováci k filmu TV dabing mají

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Inak komu by bolo luto, ze u nas nevysla Maggie na blu-ray, tak Britske vydanie obsahuje aj CZ titulky a slusnu varku bonusov. CZ dabing samozrejme nema rovnako ako nase DVD vydanie.

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Na tom DVD chyba dabing ako protest Magicboxu proti vegetolovi, ktory si odmieta tuto pecku pozriet aj ked to slubuje uz rok a pol.

na příspěvěk reagoval vegetol.mp

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

Na plno nových dvd dabing chybí. Hlavně od Magic Boxu. Je to hlavně u starších filmů, kde jim došlo, že nebudou vyhazovat prachy za dabing filmu z roku 1962, kterej navíc ani nekoupili záměrně, ale spadnul jim do klína v nějakým balíku filmů jako bonus. Titulky stojí pár kaček. A u Maggie asi vyhodnotili, že nějaká velká prodejnost nehrozí. I když je fakt, že nadabovali i větší sračky.

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

mzss1

Mě to taky zaskočilo. Myslel jsem, že jak něco vyjde ofiko na dývku, tak je dabing samozřejmostí, ale asi ne vždy tomu tak je...

na příspěvěk reagoval vegetol.mp

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

mzss1

To sice jo, ale je to v původním znění s titulky. Dabing k tomu nikdo nedělal, pokud se nic nezměnilo.

na příspěvěk reagoval mzss1

 (hodnocení, recenze)

Taková sračka se ani neoplatí nadabovat.

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

vegetol.mp

Aj 6 hercov je niekedy prilis

Asi si nikdy nepocul dabing na tv CBS drama.

Serialy o mnozstve postav dabuju maximalne 4 ludia. Rcuhy su bud potlacene uplne alebo niekedy zase pocut aj original dialogy. No a herecke vykony daberov pôsobia jak keby text len citali.

na příspěvěk reagoval vegetol.mp

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Já bych to nehrotil. Tv Nova nebo Prima to jistí. Dřív nebo později určitě.

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

pavol.g

Uz sa parkrat stalo, ze disstributor ponukol tak malo penazi na dabing, ze ich kazde dabingove studio poslalo do riti.

Mozno to je pripad aj tohto prepadaku.

na příspěvěk reagoval vegetol.mp

Martin741

Martin741 (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

a ze ja debil som to vymazal, tie prispevky, kde sa mi Kanal vyhrazal vyvrazdenim ... som to ale chuy ... mea culpa. Jo a diky, ze si  to archivujes, aby aj ostatni vedeli, co za firmu Kanal je 

Související novinky

Starý Conan je pořád ve hře

Starý Conan je pořád ve hře

05.08.2014

Arnolda Schwarzeneggera brzy uvidíme v Postradatelných 3 a do konce roku se objeví i v zombie dramatu Maggie. Velký kariérní test ho nicméně čeká až příští léto, kdy do kin vtrhne Terminator: Genesis… (více)

Reklama

Reklama