Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když policejní detektiv z Baton Rouge, Bud Carter (Dafoe), zatkne nájemného vraha Jesse Weilanda (Dillon), přesvědčí ho, aby se stal informátorem a donášel na nejmocnější zločinecký gang celého jihu. Podsvětí ale odhalí Weilandovu pravou totožnost a nařídí Carterovu smrt. Oba musí spojit své síly, aby gang rozprášili a dostali za mříže nejvyššího šéfa (Berenger), který má vše na svědomí. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (115)

zolo23 

všechny recenze uživatele

Priemerná žánrovka, ktorá náročné publikum uspokojiť nemôže. Ten príbeh i keď sa jedná o skutočné udalosti je docela obyčajný, dejová línia je na jednej vlne a chýba tu scéna, ktorá by tento film aspoň z časti vytrhla z priemeru. Film nesie na pleciach ako vždy výborný Dafoe, ktorému ako tak sekunduje Matt Dillon. Ostatné postavy nezaujímavé, Tom Berenger iba priemerný a je vidieť ,že čas si i u neho vyberá neúprosnú daň. Ako odychovka na víkendové popoludnie o.k. ()

.killer. 

všechny recenze uživatele

Námět relativně dobrý, ovšem zpracování silně podprůměrné. Na to, že se ve filmu objevují jména jako Dafoe, Dillon apod., bych čekal něco jiného. Kameraman, režisér a (hlavně!) střihač by zasloužili facku. Akce naprosto bez dynamiky a s televizním lookem, prostě směšné. Film, který se nesnaží sahat po pětihvězdičkovém hodnocení, ale narozdíl od jemu podobných by mohl mít tu slušnost a alespoň si na to hrát. Nic jsem nečekal, nic jsem nedostal. ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Akčné krimi o boji medzi gangom a políciou. Hneď na začiatku sa povedie polícií dostať za mreže nájomného vraha, ktorý sa dohodne s políciou, že im bude donášať a pomôže im dostať vodcu gangu. Herecké obsadenie celkom dobré, objaví sa aj celkom dobrá prestrelka. Skvelí, sympatickí hlavní hrdinovia a ich brilantné výkony. Výborný scenár, hlášky, dialógy postáv, akcie a napätie. Rozhodne ma tento film príjemne prekvapil a urobil mi obrovskú radosť. Snímka sa mi naozaj páčila a bolo to zatiaľ jedno z najlepších prekvapení toho roka. Pekná akčná oddychovka. Chris Brinker sa ukázal, ako dobrý režisér. Skoro retro krimi príbeh z Ameriky v časoch, kedy sa s tým policajti ani zločinci moc nes*ali. Willem Dafoe aj Matt Dillon podali dobrý výkon. ()

paascha 

všechny recenze uživatele

Kdyby to bylo jen o chlup drsnější, mohl bych si na tom brousit paty...jenže co pak s tím? Takhle je to trochu nudné, každou chvíli musí člověk zaostřit, aby poznal, který kníráč tam zrovna imituje rašpli. Čekal jsem nějaké akční akce, ale moc jich nebylo, čekal jsem kultovní suché hlášky, ale nebyla žádná, takže jediné poučení z toho plyne: Kdo se spřáhne s fízly a začne práskat na kámoše, na tuty chcípne hnusnou smrtí ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Bavilo mě to od začátku do konce, žádná nuda, napětí a akce. Dillon to zahrál perfektně, vše je parádně natočeno. Jen mě zas pobavilo na konci (jako v každém filmu) přesně jak skončí závěrečná přestřelka tak jsou zase v pozadí slyšet houkačky.. to je OPRAVDU v každým filmu tohle snad :D a opět nechápu hodnocení.. 59%?? Co jste kurva chtěli? ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama