Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když policejní detektiv z Baton Rouge, Bud Carter (Dafoe), zatkne nájemného vraha Jesse Weilanda (Dillon), přesvědčí ho, aby se stal informátorem a donášel na nejmocnější zločinecký gang celého jihu. Podsvětí ale odhalí Weilandovu pravou totožnost a nařídí Carterovu smrt. Oba musí spojit své síly, aby gang rozprášili a dostali za mříže nejvyššího šéfa (Berenger), který má vše na svědomí. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (115)

gogo76 

všechny recenze uživatele

Tento film v sebe skĺbil všetko, čo sme už tisíckrát videli inde a často krát oveľa lepšie. Matt Dillon síce hrá jednu zo svojich najlepších postáv, ale stále mi to prišlo nevyužité a trochu odfláknuté. W. Dafoe herecky nikdy nesklame, hrá o dušu, ale režisér to celé pojal dosť vlažne. Akčné scény sú iba rutina, bez nejakej adrenalínovej scény a príbeh je dosť predvídateľný bez výraznejšieho prekvapenia či zvratu v príbehu. Je to škoda, potenciál tu bol a celý čas som si vravel, že teraz niečo príde a film v mojich očiach poskočí na štyri hviezdy, ale nestalo sa. Priemer, ale pozrieť sa oplatí. 60%. ()

liskam 

všechny recenze uživatele

Já už tomu opravdu přestávám rozumět.! Klasická, syrová, skvěle obsazená 80sátka. Kriminálka, která se z ničím nesere, předkládá příběh srozumitelně a zakládá si zejména na kvalitních hereckých výkonech. A ono to má mizerných 59% no to bych se posral. Docela by mě zajímalo proč má tenhle snímek tak mizerné hodnocení... Když tak nad tím přemýšlím, dokážu si odpovědět sám. V tomhle filmu totiž nehraje žádnej připitomělej neherec/model, jako je třeba Ch. Tatum, má to nulový efekty, nehrajou tam žádný přemoudřelý herečkomodelky, nejsou tam žádný připitomělý ftípky, nikdo tam netancuje street dance, není tam tlustá Godzila ani obrovský roboti ovládáný dvojicí retardů. Je to prostě obyčejná kvalitní kriminálka s dospělejma hercema, kteří vědí jak hrát. Jenže to se prostě dnes už nenosí..:-( Za mě 78% a jasné 4* ()

Reklama

majo_svk 

všechny recenze uživatele

Veľká škoda, že Bad Country nenatočil ostrieľaný David Ayer, ktorý vie tak úžasne skĺbiť realistickosť (skutočný svet), dramatickosť a akciu do výborných filmov. Námet Bad Country je výborný, obdobie zločinecky úrodné a obsadenie kvalitné. No aj napriek tomu je len dobrým filmom. Nech sa v ňom deje čokoľvek, stále je priemerný, nevýrazný, s množstvom nedotiahnutých detailov, strihačských a kameramanských nedostatkov. Akcia je bez výraznej gradácie a kvality. Tvári sa skutočne a autenticky, dramaticky a živo, ale nemáte pri ňom ten pocit. Nezažívate nič podobné ako v Drsných časoch, Kráľoch ulice alebo Patrole. Je to natočené retro štýlom, ktorý fajn, ale tá kamera a strih je bieda. Dafoe a Dillon veľmi dobrí, ale to do nadpriemernosti naozaj nestačí. Po dopozeraní, spokojnosť, zaslúžené ***, ale nič viac. Keď si však necháte prejsť hlavou, aké sračky sa točia v posledných rokoch, poviete si, ďakujeme aspoň za niečo takéto. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Bavilo mě to od začátku do konce, žádná nuda, napětí a akce. Dillon to zahrál perfektně, vše je parádně natočeno. Jen mě zas pobavilo na konci (jako v každém filmu) přesně jak skončí závěrečná přestřelka tak jsou zase v pozadí slyšet houkačky.. to je OPRAVDU v každým filmu tohle snad :D a opět nechápu hodnocení.. 59%?? Co jste kurva chtěli? ()

alchac 

všechny recenze uživatele

Ani v nejdivočejším vlhkém snu by mě nenapadlo, že v Holém údu ještě svedou nepatetickou a studenou (= nehippoendovou), uvěřitelnou, francouzsky zaprášenou krimi žánrovku ve stylu "místní hajzlové & federální blbci vs. ještě větší místní KKK hajzlové," kde dobré skutky hrdinů bývají po zásluze potrestány. Dillon sice není Delon, ovšem v tomto případě jenom o fous. O knír. A Elias navíc konečně srovnal skóre s Barnesem. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama