Reklama

Reklama

Debilní kecy

(seriál)
Komedie / Krátkometrážní
Česko, 2012, 14x3 min

Obsahy(1)

Český YouTube pořad autorů Čeněka Stýbla a Erika Meldika, kteří si říkají Viral Brothers, si v jednotlivých zhruba tříminutových dílech berou na mušku debilní kecy určité skupiny lidí, jako jsou například kluci, holky, důchodci, matky nebo studenti. (PotterMan999)

Recenze (68)

borec999 

všechny recenze uživatele

Krátke, výstižné a vo väčšine prípadov veľmi vtipné. Neviem či je na mieste aby bola séria 3 minútových youtube videí vedená ako seriál, ale keď už to tu je... Inak oceňujem sebareflexiu tvorcov, ktorí si zrejme pri posledných slabších dieloch(Psi,dôchodci) uvedomili, že to nefunguje tak ako prvé diely a nekazili sériu ďalšími zbytočnými pokračovaniami. Najlepšie: Debilní kecy učiteľov, študentov, matiek a samozrejme Čechov na dovolenke :) 75% ()

slatkac 

všechny recenze uživatele

1. To se takhle jednou sešel Franta u Lojzy, a brouzdali společně na internetu, až narazili na videa, které jim přišla vtipná. 2. A řekli si: "Ty voe, to je supr, natočíme to úplně stejně, akorát v český verzi!!" 3. A jak pravili, tak vykonali. 4. Jejich videa jim sežrala tuny lidí a dočkali se milionových shlednutí na outube. 5. A poté Franta a Lojza odpočívali. ()

Reklama

L_O_U_S 

všechny recenze uživatele

Debilní Kecy (psáno důsledně poangličtěným pravopisem "Všechno Velkým") jsou vcelku zábavná záležitost a člověk se s tím může ztotožnit. To ale jen tehdy, pokud zapomene na to, že je to všechno jeden velký kalkul (statisícové odměny za virální videa s reklamou). Navíc Čenda s Erikem jsou přesně tím typem cool frajerů, co ve mně vyvolávají komplexy. (891.) ()

Jungolink 

všechny recenze uživatele

Pokaždé, když jen vidím náhled na video v sekci „Popular on YouTube – Czech Republic“, chce se mi brečet... a ptám se: proč? Neříkám, že každý YouTuber musí tvořit něco převratnýho a světobornýho (spousta z nich nedělá nic jiného než vlogy – proti gustu...), ale div ne ještě veřejné chlubení se tím, že jde v nemalé míře (světlou výjimku tvoří např. díl „Debilní kecy Pražáků“) de facto o překlad obsahu videí jiných tvůrců, je zvrácené. ()

obivan568 

všechny recenze uživatele

Na jednom webu jsem četl - "Když uvidíš člověka, co hraje na konzoli, hned ho přetáhni kovovou tyčí. Ihned to zabij! Tuto tyč nos neustále u sebe, nikdy nevíš, kdy se bude hodit." Dovolil bych si tento poněkud kontroverzní citát upravit - Když uvidíš člověka, co se dívá na debilní kecy, hned ho přetáhni kovovu tyčí. Ihned to zabij! Tuto tyč nos neustále u sebe, nikdy nevíš, kdy se bude hodit. :-) Nechápejte mě ale špatně. Debilní kecy nejsou úplná blbost, někdy se tomu i směju. Problém je v tom, co to z dělá z lidí... A taky v naprosto nesympatickejch tvůrců (ano, ti dva chlapci), na který by se ta tyč opravdu hodila. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (5)

  • Dílu "Debilní kecy psů" se dostalo pozornosti i v americké televizi. (PotterMan999)
  • Autoři inkasovali od objednatelů za virální videa částky v řádech statisíců korun, poté přešli k vlastnímu merchandisingu. (L_O_U_S)
  • ViralBrothers, autoři Debilních keců, měli na svém YouTube kanále v srpnu roku 2013 přibližně 400 000 odběratelů, tedy nejvíce v České republice. (PotterMan999)

Reklama

Reklama