Reklama

Reklama

Poté, co Mikeyho manželka požádá o rozvod, jeho kamarádi Jason a Daniel mu slíbí, že zůstanou svobodní spolu s ním. Není nic jednoduššího a lepšího, než svobodný a nespoutaný život. Původní plán najít si někoho na nezávazný postelový aerobik se zkomplikuje, když si Mikey začne hledat náhradu za svou ženu a Jason s Danielem se zamilují. Ani jeden to ale nemůže přiznat, protože by porušil slib. Kamarádi jsou důležitější než holky, nebo ne? (Blue Sky Film)

(více)

Videa (17)

Trailer 2

Recenze (236)

Morzael 

všechny recenze uživatele

Solidní až výrazně nadprůměrná žánrovka, která si nehraje na nic, než co byste od ní očekávali. Trojička hlavních herců do svých rolí sympaticky sedla, byla sranda, byla romantika, bylo klisché, takové fajnové podívání, která vám dá přesně to, co od tohoto typu filmů očekáváte v poctivé porci. Navíc se vám nikdo nesnaží procpat žádné hluboké morální poselství, ale spíš odlehčený pohled na vztahy té naší "sobecké generace". ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Vrátím se v čase a vysvětlím to.......... Celkem dobré dialogy, čekal jsem perverzity a nechuťárny, ale naštěstí je toho minimum. Průměrný hudební doprovod a obyčejná kamera. Ale je to komedie, nic uměleckého, nic akčního a tak jsem od hudby a kamery nic neočekával. Naopak jsem čekal dobré herecké výkony a dobrý scénář. Ne všechno sice funguje, tak jak by mělo, ale já se bavil a smál. Dobrý kecy, musíte jim přijít na chuť a začnou vás bavit. CITÁT - Je únor a já na tý lavičce sedím už čtyři hodiny......... Ke konci to trochu zvážnělo, což se dalo očekávat, ale naštěstí ne tolik, aby se citlivější povahy rozbrečely. V závěrečných titulcích můžeme vidět nepovedené scény. ()

Reklama

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Efrona z jeho muzikálových filmov nepoznám, takže som k nemu mohol pristupovať úplne bez predsudkov a hodnotím, že mu rola pomerne dobre sadla. Na druhej strane mierne otravoval Miles Teller, ale všetko zachránila jemne trafená Imogen Poots. Prirátajme k tomu príbeh zo života, i keď nie príliš originálny a v niektorých príbehových linkách (Mikeyho bývalá-súčasná žena) málo zaujímavý a nedotiahnutý, ale v konečnom dôsledku to za tých 94 minút stálo, síce sa nebudete celý čas hrdelne uchechtávať, ale niektoré scény vážne stoja aspoň sa pousmiatie. ()

javak810i 

všechny recenze uživatele

Překvapivě pohodová romantická komedie, což je jako režijní i scenáristický debut pro Toma Gormicana velmi dobré. Zápletka sice není dvakrát originální a najdou se i hluchá místa. Ovšem dívá se na to dobře a chemie mezi herci tomu dodává šmrnc. Zack Efron se snaží zbavit nechvalné "muzikálové pověsti" a docela mu to jde. Ovšem stejně jako v Need for Speed mě i zde mile překvapila roztomilá Imogen Poots. Nemůžu si pomoct, ale v něčem mi připomíná Scarlett Johannson. Takže? Za mě lepší 3* ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Zbytečné nic o vztazích, když se tři přátelé rozhodnou nemít vážnou známost a jen si užívat, ale pak se tak nechovají. Humor hodně vydřený a plynoucí z provařených situací (pár přistižený inflagranti, protože zapomněl zavřít dveře/ trapas plynoucí z toho, že někdo přijde na večírek za vypečenou masku, jenomže večírek vůbec není maškarní - a on si tu masku pochopitelně nesundá, i když by mohl, takže se trapas natahuje jak turecký med). Navíc se hlavní hrdina chová k dívce dost příšerně, ale ona mu pak KOUSEK DĚJE po jednom veřejném vyznání lásky řekne: Vše odpuštěno. Hloupý film. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (8)

  • Zac Efron si chtěl tímto filmem zničit svou "Disney image". (Mitin)
  • Herci před začátkem natáčení odjeli na týden do Adirondackého parku a společně si četli scénář, aby spolu lépe ve filmu spolupracovali. (Mitin)
  • V scéne, kedy Ellie (Imogen Poots) vojde do bytu a hovorí, že priniesla škótsku sa nemôže zakladať na pravde. Fľaša, ktorú drží je Bulleit Rye čiže ražná whisky vyrobená v USA. Pričom škótska whisky je jačmenná a môže byť vydestilovaná výhradne na území Škótska. Preto nemôže ísť o škótsku, jedine že by bola preliata zo správnej fľaše čo už je ale špekulácia. (KajsiKE)

Související novinky

Zac Efron fasuje plovák

Zac Efron fasuje plovák

12.08.2015

Téměř neuvěřitelné se stává skutkem. Nejen že dostaneme celovečerní Pobřežní hlídku, ale vážně si v ní zahrají dva populární fešáci, kteří si úspěšně budují komediální kariéry. Jeden konec pláže bude… (více)

Reklama

Reklama