Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvě někdejší kamarádky (Regina Rázlová a Evelyna Steimarová), ale už 40 let nesmiřitelné rivalky, ikony českého módního světa, si neustále vjíždějí do vlasů, dělají si naschvály, sabotují si módní přehlídky, pomlouvají se. A předhánějí se, která objeví další Evu Herzigovou. Když se pak na scéně objeví tvář mladičké Martiny, jež všem svou krásou doslova vyrazí dech, svedou boj o to, která z nich ji uloví do své stáje. Která vyhraje? A prohloubí se tím jejich rivalita, nebo ty dvě znesvářené „babičky" konečně zakopou válečnou sekyru a obnoví své přátelství? Kolotoč bláznivých situací a komických scén začíná. (Magnusfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (133)

mchnk 

všechny recenze uživatele

Devadesát minut těžké Magnuskoviny. Vše začíná castingem - všeobecně známý ksicht, který se nevešel do předchozích, podobně laděných bizarností, se využil zde. Novotného moderování, místo hraní, je vážně úsměvné. Stejně tak Cibulkův štěk. Scénář bezduchý a primitivní, v podstatě bez jakékoli zápletky. Vrchol filmu se narychlo odbude v posledních 15. minutách. Magnusek s kolegou režisérem i kameňákují, či dokonce babovřeskují - vedle klasicky stupidního humoru, založeném na záměrně přehnaném projevu, ať už se jedná o tupost, povrchnost, či rozmařilost, tu máme i trapný sexismus a dokonce i sex samotný - což nebylo natočené vůbec špatně, ovšem směšná prvoplánovost těchto erotických scén vše sráží dolů. Celková režie není špatná a rozhodně zabírá celé mé hodnocení. S někým druhým už by Tomáš možná vypadal profesionálně, ale ty hovna kolem jsou furt stejný. Vše totálně dodělal zoufalý soundtrack, převzatý z nějakého teenagerského, deset let starého filmu. Plno (tělesně) krásných a na strašně blbé krávy si hrajících žen, Magnusek jako homosexuál zpívající u zrcadla - "nastříkám ti do vlasů, šampón z mýho ocasu... a zmíněná stupidita celkového pojetí, u mě nemá šanci ani s rotující kamerou, hoši. ()

IvonaK 

všechny recenze uživatele

Laciná komedie s blonďatýma hlavama. Za pobavení stál Aleš Cibulka a jinak nechápu smysl práce modelky. Cestují si zadarmo do zahraničí, dostávají zadarmo drahé produkty, kteří si my pracující lidé máme za těžké peníze koupit a ta soutěž Česká miss? Neskutečná šaškárna. Mě by bylo trapně se takto promenádovat. Hlavně až toho zneužije nějáký úchyl. ()

Reklama

jirkahodr odpad!

všechny recenze uživatele

Pro mě velké zklamání, i přes komentáře které tu jsou jsem čekal,že to bude o trochu lepší. Slibné téma, které je absolutně nedotažené. Ano je tam pár hlášek, které ovšem v kontextu celého filmu vyznívají poněkud strojeně a trapně. 90 minut jsem se v kině střídavě cítil trapně a střidavě se díval směrem k východu. Myslím,že se pan Magnusek po Bastardech vydal špatným směrem tahle komediální témata prostě neumí a možná mu nejsou ani blízká. ()

charant 

všechny recenze uživatele

Po těch komentářích tady jsem se toho filmu bála, když jsme na nej s kamoskama sly, ale nakonec to bylo příjemný překvapeni. Jako Ďábel nosí Pradu to fakt nebylo, ale zenskej svět tam je zachycenej fakt dobre, a scéna ze zachoda, jak Moravcová říká: Měl by se víc zajímat o moji duši, ta se asi mezi nama holkama stane kultovní... Proste jsme se dobre pobavily ()

Master19 

všechny recenze uživatele

Zas takový průšvih to není. Člověk se musí ovšem oprostit od faktu, že jednu z hlavních rolí hraje Martin Písařík, že zde promenují celebrity typu Petra Novotného, Vlasty Korce, Kateřiny Cajthamlové či Luboše Veselého X. Další předpoklad, který jsem vzal za své, že to není myšleno vážně. Pak se tu zcela jasně rýsují tři roviny vyprávění: první kameňákovitá crazy komedie s dutohlavými modelkami, druhá konverzační linie s lidmi kolem modelek, kteří umějí formulovat smysluplné věty a třetí rovina kolem Reginy Rázlové a Evelyny Steimarové, která v sobě zrcadlí dokonce i životní zkušenosti a sem tam nějaké to moudro. Když se tahle mozaika složila, docela to k sobě i sedlo. V pohodě dokoukáno. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (5)

  • Scénář k filmu vznikl na základě zkušeností Davida Laňky, který si scénář i sám napsal, z prostředí modelingu. Deset let totiž dělal v lifestylovém časopise. (SONY_)
  • Film se natáčel v roce 2013 o prázdninách a měl být uveden na jaře roku 2014. To se ale nestalo, protože na podzim baviče Petra Novotného, který zde hraje jednu z významných rolí, stihla mozková příhoda. (ČSFD)
  • Modelky se nenatáčely pouze v barrandovských ateliérech a v tuzemských exteriérech, ale i na klinice estetické medicíny, v prodejně obuvi, v redakci deníku Blesk za plného provozu a na mnoha dalších místech. (ČSFD)

Reklama

Reklama