Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvě někdejší kamarádky (Regina Rázlová a Evelyna Steimarová), ale už 40 let nesmiřitelné rivalky, ikony českého módního světa, si neustále vjíždějí do vlasů, dělají si naschvály, sabotují si módní přehlídky, pomlouvají se. A předhánějí se, která objeví další Evu Herzigovou. Když se pak na scéně objeví tvář mladičké Martiny, jež všem svou krásou doslova vyrazí dech, svedou boj o to, která z nich ji uloví do své stáje. Která vyhraje? A prohloubí se tím jejich rivalita, nebo ty dvě znesvářené „babičky" konečně zakopou válečnou sekyru a obnoví své přátelství? Kolotoč bláznivých situací a komických scén začíná. (Magnusfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (133)

ABLABLABLA odpad!

všechny recenze uživatele

Může být nějaký film víc trapnější??? Nemůže.. teda neviděla jsem Babovřesky, tak těžko říct, kdo by vyhrál. Nechápu, jak se do toho nechalo upíchnout tolik herců i neherců? Vždyť i ti špatní herci mají přece nějakou svou důstojnost ne? Chápu, že tu "hrají" lidi jako Moravcová, Martucci, Magnusek, Novotný a podobní... to je totiž "film" přesně pro ně. Ale že se tomu nechal upsat třeba i zpěvák Albert Černý? Nebo Jiří Štěpnička? Takže pokud chcete vidět film s největším počtem nejhorších herců v ČR, který je tak stupidní, že i mravenečník, který se zamiluje do lenochoda je chytřejší... a do komedie to má tak daleko jako žirafa, která si usmyslí, že chce být pumou, tak si to pusťte. I dare you! P.S. Vím, že to přirovnání nedává žádný smysl, ale to ani tenhle film a krom toho se hrozně těším do zoo... ()

fila_B odpad!

všechny recenze uživatele

Nedá se měřit jiným metrem to, že to je Magnusek - filmařsamouk. Ten film je prostě blbě udělaný. Ten film nefunguje i když máte zavřené oči protože se na to nedá dívat (díky kameramanovi). Ten film nefunguje i díky střihačovi, protože se tam prostě ztratíte, na druhou stranu střihač může být i hrdina protože nikdo z nás neví co vlastně pan Magnusek natočil, tak že střihač nás ušetříl třeba ještě něčemu horšímu. Ale metál by zasloužil pokud by to zkrátil cca na 5 minut. Bohužel je to 90. Jen bych vzkázal, prosím pane Magnusku neučte se na divácích. ()

Reklama

Olík 

všechny recenze uživatele

Nikdy jsem nebyl stoprocentním katem výplodů našeho XXXL tvůrce Tomáše Magnuska (třeba Bastardy jsem svým způsobem bral), ale tohle je přesně ten produkt, po kterém zcela chápu, že se členové fanklubu Akiro Kurosawy při vyslovení jeho jména dvanáctkrát pokřižují. Mohl bych poprosit, zda by mi někdo pomohl objasnit dějovou linku.....můžete do zpráv. Tohle byl opravdu hodně špatný vtip a urážka všech, kteří sledování tohoto....opravdu mne nenapadá žádný vhodný termín.....věnovali svůj volný čas. Jediné co mohu alespoň trochu pochválit je ztvárnění inteligencí nedisponujících zlatokopek v podání Nikol Moravcové a Terezy Jemelíkové.....otázkou však zůstává, nakolik šlo o roli. Třetí do party push-uptýrek Eva Perkausová může bohužel nabídnout pouze postavu....na druhou stranu, postavu, za kterou by 95% ženské populace darovalo pravou ledvinu. Zbytku ansáblu (s výjimkou Martina Písaříka, který už se v tom plácá delší dobu a možná taky Martina Krause) je účinkování v podobné "taškařici" až nedůstojné....stejně tak jako je nedůstojné gramotnému divákovy Modelky s.r.o. sledovat!?!?!?!?!? ()

Djoker odpad!

všechny recenze uživatele

Posbírat nejotřepanější klišé o modelkách a fotbalistech na celovečerní film skutečně nestačí. Laňka je navíc takový zoufalec, že si na pomoc přizval ještě Magnuska. Ten si alespoň střihl vedlejší roli, ve které brutálně naložil všem bukvicím. Herecké obsazení by se dalo označit jako kdo je kdo mezi póvlem. ()

pytlik... 

všechny recenze uživatele

Juchů, přesně něco takového jsem ve své současné přetěžké životní situaci potřeboval. Měl jsem totiž obavy, že už začínám blbnout, když jsem nedávno při hledání něčeho, co by uspokojilo masochistickou stránku mé osobnosti, narazil na Cézarův velehit a cca po stém puštění jsem se této písni přestal vysmívat a začala se mi i líbit! Naštěstí, po zhlédnutí Magnuskova filmu s potěšením zjišťuji, že jsem zatím ještě v pořádku. Nepovažuji ho totiž za geniální, ale za hrozný, od děje až po zpracování. Je sice hezké, že si Magnusek konečně dodělal ten řidičák na kameru, gratuluju, ale mohl krotit svoji radost a nejezdit s ní furt sem a tam. Aspoň jedna scéna mohla zůstat bez pohybu, sakra. Dále pořád nemůžu pochopit, proč mu tam tolik známých herců hraje? Kvůli penězům to být nemůže, těch pan režisér moc mít nebude, takže buď je něčím vydírá, nebo jim míchá do kafe drogy. Zato proč ve svém díle hraje Magnusek, je jasné na první pohled: v porovnání s jeho výkonem totiž i ten nejhorší herec působí jak Hrušínský nejst. No a aby si někdo nemyslel, že umím jen kritizovat, já umím i radit, a dobře. Vždy, když vidím něco od Magnuska (nebo i od Trošky), vytanou mi na mysli slova jednoho staršího a zkušeného kolegy, který radil: Kucí, když jedete do zahraničí, chovejte se tam jak chcete, ale když tam děláte nějakej bordel, hlavně přitom nemluvte česky! Ať neděláte naší vlasti ostudu. Řvěte na sebe třeba německy, skopčákům to patří! Noo a z téhle lidové moudrosti by se měl Magnusek poučit a začít tvořit v cizím jazyce, ať se za něj my Češi nemusíme stydět. Podle jeho příjmení soudím, že by nejlépe zapadl někam do severských zemí, tak šup šup, švihej do levných knih pro učebnici švédštiny pro samouky! ()

Galerie (56)

Zajímavosti (5)

  • Modelky se nenatáčely pouze v barrandovských ateliérech a v tuzemských exteriérech, ale i na klinice estetické medicíny, v prodejně obuvi, v redakci deníku Blesk za plného provozu a na mnoha dalších místech. (ČSFD)

Reklama

Reklama