Reklama

Reklama

Až po uši - Série 1

(série)
Česko, 2014, 7 h 35 min (Minutáž: 35 min)

Režie:

Jan Hřebejk

Kamera:

Asen Šopov

Hrají:

Aňa Geislerová, Jiří Havelka, Jitka Čvančarová, Hynek Čermák, Anna Polívková, Radek Holub, Jana Kolesárová, Jana Švandová, Lenka Krobotová, Jaromír Hanzlík (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(13)

Recenze (31)

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Extrémně dlouho přehlížený výplod českého HBO, který mi LÉTA ležel v sekci Chci vidět. S těmi braky, které Hřebejk splácal kolem onoho roku 2014, nelze uvěřit, že vedle nich stvořil pravděpodobně nejlepší tuzemský romantický seriál s absolutně vypiplaným obsazením a tak směle vykonstruovanými vztahovými peripetiemi, že ani při jedné nepomyslíte na to, zda nesledujete spíše telenovelu. [viděno na HBO GO] ()

HonzaBez 

všechny recenze uživatele

"Jseš takovej skaut….akorát sis měl ulovit bobříky a ne uplíst sviště…" Trošku jsem sám překvapený, že jsem vůbec zavítal do "vod", do kterých normálně moc nelezu. Asi jsem byl dost zvědavý na další režijní seriálový počin Jana Hřebejka i na některé své oblíbené herce (Aňu Geislerovou zvláště). A v zásadě nelituji. Vcelku vtipné dílko, herecky atraktivní a hlavně se spoustou krásných záběrů na naši stověžatou matičku Prahu. Jen si nejsem jistý, zda mám chuť i na druhou sérii. Možná někdy příště... ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První řada seriálu mě spíše zklamala. Od této tvůrčí sestavy jsem přece jen čekal lepší výkon, ale celá záležitost trpěla značnou nevyrovnaností. Do páté epizody bylo skoro všechno špatně, pak se situace přece jen stabilizovala, ale scény dvojice Šárka/ Jakub pro mě byly utrpením až do konce. Nejlepší herecký výkon podle mě po celou dobu podával Hynek Čermák, jeho Milan mě opravdu bavil, Anna Polívková a její Ema (Sid) se starala o to, abych se častěji smál a Jitka Čvančarová měla na starost jemné erotično. Scénář nebyl žádnou perlou, i když uznávám, že mohl být mnohem horší, ale co ten závěr s vyhlídkou na všeobecné štěstí? Abych to shrnul, na české poměry mírný nadprůměr s několika opravdu dobrými momenty, při němž jsem se k vlastnímu údivu celkem bavil. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kam se poděl ten HBO touch? Aha, do pobočky Europe. No, je otřesné, nakolik to šustí papírem a herecky je to naprosto nedohrané. A to jsem se těšila. Vlastně na všechno, na Aňu, pražské lokace. Ale místo scénáře situace bez ladu a skladu? Ne. Aňa Geislerová se ve své roli nudí, Anna Polívková karikuje něco, co není karikovat třeba, naprosto netuším proč by Hynek Čermák měl hrát nadsamce, Jitka Čvančarová by se měla vrátit do Dokonalého světa a stát v koutě a být estetická, Jana Kolesárová určitě zaujme místní lesby, ale celkově to vypadá jak když by Olmer zfilmoval nejbanálnější Borůvku či Brusinku Nesvadbové. Kapitolou samo pro sebe je fungování starší generace, která tu má tvář Hanzlíka, Švandové a Gýrové. Zoufalost a zmar. Plus perlička z PR na závěr, jen tady se zřejmě povedlo jako první promo fotku zveřejnit totální spoiler celýho finále seriálu, ale kdo by to řešil, že ano? Jeden díl jsem přežila i na #finaleplzen ()

hansel97 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Za mě je to díky obsazení trochu guilty pleasure, přestože cítím, že to není žádný seriálový skvost, co se týče scénáře. Ale první série mě celkem chytla za srdce a rozhodně má své silné momenty i přes předvídatelné dějové linky. Postavy se hezky prolínají a není to nějak kýčovité i přes telenovelový námět. ()

Galerie (68)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama