Reklama

Reklama

The Banshee Chapter

  • Německo Banshee Chapter - Illegale Experimente der CIA
Trailer

Obsahy(1)

V horore s občasnými prvkami "found-footage", mladá reportérka odhaľuje zvrátenosť tajných testov CIA. Reportérka Anna sa snaží vyriešiť záhadné zmiznutie jej priateľa, ktorého zaujímali experimentálne utajené testy CIA, a drogy, ktoré predtým skúšali na ľuďoch. Tieto látky, o ktorých oficiálne nikto nič nevie, vyskúšal sám na sebe. Anna sa postupne prepracúva k rôznym tajným informáciám a dokumentom, no sama sa pritom dostáva do smrteľného nebezpečenstva. (kubqo)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (46)

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Co se týče "efektivnosti", vedl si u mě tenhle flick dost dobře ... V noci a se sluchátkama jsem ten chladnej nepříjemnej pocit skutečně cítil a pár lekaček zabralo. Co se týče ale děje, toho, co se tam odehrává a na jaký motiv to je, to je totální zhovadilost ... Halucinogenní droga DMT se používala, používá a používat bude... Žádná extra-pyramidová-hororová paráda, která navíc trvá hodiny až dny se po ní nekoná ... Funguje to maximálně 20 minut a člověk je zpět ... Kdyby to tvůrcové nazvali nějak jinak, čistě vymyšleně, tak bych jim to žral, ale DMT je jako ketamin, jako LSD, jako psylocibin jedna velká pouťová šaráda v mozku, nic víc ... Ale to píšu od věci, ten scénář a děj příběhu mi to kazil, naopak atmosféra a pár lekaček super ... ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Jo pozor ! Celkem dost povedené. Unuděnej jsem se vrhnul na tohle, s tím že nic od toho neočekávám. Debilita příběhu a několik možných děr - ano, ale kurva, jak já jsem se bál a to už je co říct !!! Parádní atmosféra, brutální lekačky, doporučuji v noci a budete srát jako já. Dal bych 5*, ale ten konec ... ()

Reklama

TheDon 

všechny recenze uživatele

Haters gonna hate, ale mě to teda docela nadchlo. Dějová linka mohla být trošičku víc vypracovaná, ale tuhle nedokonalost hravě dobíhá atmosféra a lekačky, kterých je tam spousta a jsou výborný. Žádný očekávatelný bubu za dveřma, ale solidní nečekaný lekance u kterých fakt zamrazí. Sympatická švédka v hlavní roli a jen je trochu na škodu, že konec nebyl trošku víc vysvětlenej. I tak pecka. 80% ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Originální premise a velmi slušná atmosféra tenhle nadpřirozený found footage lehce vyzdvihuje do nadprůměru. Banshee Chapter má velmi obvyklé found footage putování a pomalu stupňuje atmosféru s pár slušnými lekačky (z níchž jedna je hodně efektivní). Já osobně tomuhle subžánru příliš neholduji,poněvadž roztřepané kamery nejsou nic pro mě, ale pro příznivce žánru určitě doporučuji. 60% ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,CHCI VĚDĚT, CO SE JAMESOVI STALO. PROČ ZMIZEL, KDO ZA TÍM JE, CO TAHLE MK-ULTRA DROGA LIDEM SKUTEČNĚ DĚLÁ.…“ /// Příběh o bytostech, který vidíme, když máme halušky. Takže vlastně – co viděj halušky, když máme halušky!? Nebo … sračky na to, moc bych se v tom nehrabal (a bude to pro fšechny lepší). Je to found footage, není to found footage…? (ty vole, to je votázek…) Spíš není, páč se na to dá dívat (spíš je, páč je hovňajza vidět!). A že to všechno zní jako píčovina? (hmm, asi film pro zvídavý!) Jak říkám neřešit kraviny, zavřít se sám v noci na vopuštěný místo a užít si těch několik zajímavých okamžiků, při kterejch zafunguje faktor strachu. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Jsem rád, když každej najde, co hledá. 2.) Vod found footage se nechám jenom ,,lízat“. 3.) Thx za titule ,,Ergulis“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ ** ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

  • Mezi ženskými hlasy v rádiu, které říkají čísla, zazní i čeština. (FritoleXx)

Reklama

Reklama