Reklama

Reklama

The Banshee Chapter

  • Německo Banshee Chapter - Illegale Experimente der CIA
Trailer

Obsahy(1)

V horore s občasnými prvkami "found-footage", mladá reportérka odhaľuje zvrátenosť tajných testov CIA. Reportérka Anna sa snaží vyriešiť záhadné zmiznutie jej priateľa, ktorého zaujímali experimentálne utajené testy CIA, a drogy, ktoré predtým skúšali na ľuďoch. Tieto látky, o ktorých oficiálne nikto nič nevie, vyskúšal sám na sebe. Anna sa postupne prepracúva k rôznym tajným informáciám a dokumentom, no sama sa pritom dostáva do smrteľného nebezpečenstva. (kubqo)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (46)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Keď bez stopy zmizne Annin najlepší priateľ James, rozhodne sa ho za každú cenu nájsť. Jediné čo po sebe zanechal, je video páska, na ktorej je zaznamenané ako užil tajnú drogu CIA. Podarí sa jej nakoniec zistiť čo sa s ním stalo? Po dlhej dobe skutočne vydarený atmosferický snímok s množstvom efektných lakačiek. Samotný záver síce veľký zmysel nedáva, ale seriem nato. Ja mám found footage horory rád - 75%. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Originální premise a velmi slušná atmosféra tenhle nadpřirozený found footage lehce vyzdvihuje do nadprůměru. Banshee Chapter má velmi obvyklé found footage putování a pomalu stupňuje atmosféru s pár slušnými lekačky (z níchž jedna je hodně efektivní). Já osobně tomuhle subžánru příliš neholduji,poněvadž roztřepané kamery nejsou nic pro mě, ale pro příznivce žánru určitě doporučuji. 60% ()

Reklama

TheDon 

všechny recenze uživatele

Haters gonna hate, ale mě to teda docela nadchlo. Dějová linka mohla být trošičku víc vypracovaná, ale tuhle nedokonalost hravě dobíhá atmosféra a lekačky, kterých je tam spousta a jsou výborný. Žádný očekávatelný bubu za dveřma, ale solidní nečekaný lekance u kterých fakt zamrazí. Sympatická švédka v hlavní roli a jen je trochu na škodu, že konec nebyl trošku víc vysvětlenej. I tak pecka. 80% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Banshee Chapter“ se tak nad vodou skutečně drží, a tak tu necelou hodinu a půl celkem v klidu zvládnete a užijete si ji, aniž byste museli nějak trpět. Ano, je to found footage a trikově je to velmi slabé, nic zde neuvidíte, ale forma příběhu sedí, a kdyby to odhalování nebylo tak křečovité, tak by se to vyšplhalo i na vyšší hodnocení. Jsem rád, že někdo ještě má nápady, jak found footage trochu oživit. Není to skvělé, ale možnosti zde jsou a třeba je někdo opravdu využije. ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

O absurdním a hodně špatně zvoleném příběhu se tu asi nemá cenu bavit, protože vše už zde bylo vyřčeno a zkritizováno. Já se tedy taky musela dost přemlouvat, abych dala ty hvězdičky tři, i když je ta třetí téměř bezvýznamná. Ty hvězdičky ale dávám hlavně za atmosféru, pokud zrovna děj nestál v kaluži totální nudy, dalo by se říct, že atmosféra byla poněkud hutná a po dlouhé době i zjevně snaživé lekačky, které jsou dalším plusem. Ještě naopak podotknu hodně nepřesvědčivou kameru, kdy opravdu nevíte, jestli je to standartní nebo ta FF a máte pocit, že hrdinka každou chvíli začne mluvit na ni, což se nestane. Tohle je další, co mi vadilo. Špatné, ale snaživé. No a to je asi tak všechno. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

  • Mezi ženskými hlasy v rádiu, které říkají čísla, zazní i čeština. (FritoleXx)

Reklama

Reklama