Reklama

Reklama

Osmnáctiletá Helen (Carla Juri) ráda experimentuje. Zvláště v sexu. Také v oblasti hygieny má několik vlastních svérázných teorií. Své okolí šokuje upřímností a komentáři, jež by pravá dáma nikdy nevypustila z úst. Helen už je prostě taková. S kamarádkou a "pokrevní sestrou" Corinnou spiklenecky porušuje jedno společenské tabu za druhým - až do doby, než Helen skončí v nemocnici po prekérní nehodě při holení intimních partií. Ale i na nemocničním lůžku pokračuje ve své poněkud drsnější cestě za vyrovnáním s bolavými místy svého dospívání a tajně doufá, že se jí podaří usmířit své rozvedené rodiče. Spojence nalezne v ošetřovateli (Christoph Letkowski), kterého svou přímočarostí úplně odzbrojí. Nejtajnější aspekty ženského světa se všemi bizarnostmi a skrývanými touhami ukazuje film Vlhká místa s nevídanou otevřeností a humorem. (Aerofilms)

(více)

Videa (13)

Trailer 2

Recenze (153)

Filmmaniak 

všechny recenze uživatele

Možná je to revoluční teenagerská komedie, která kašle na pravidla žánru a naservíruje divákovi všechno bez servítek. Možná je to revoluční film o problematickém dospívání v nefunkční rodině. V každém případě tyto dva žánry ale nefungují v kombinaci. Už dlouho jsem nebyl z nějakého filmu tak rozervaný, protože na jednu stranu je to výtečně zahraná a výtečně natočená komedie, u které jsem se na mnoha místech smál, na mnoha místech aktivně WTFoval, ale také na mnoha místech vrtěl hlavou a nechápal, co a proč se děje. Na druhou stranu jsem ještě nikdy neviděl film, ve kterém by čtyři chlapi masturbovali nad pizzou, stříkali sperma ve zpomaleném záběru a do toho hrál valčík Na krásném modrém Dunaji. ()

Mikeel 

všechny recenze uživatele

Knížka byla sice krajně nechutná, ale zato o třídu výš než film - byla totiž zábavná a čtivá. Film je oproti tomu docela rozvleklý a ty epizodky ze života Helen nejsou tak efektní a propojené s hlavním příběhem jako v knížce. Ale přesto všechno to bylo celkem hezky natočené, ale obsah... těžká nuda. ()

Reklama

Piškotka 

všechny recenze uživatele

Vlhká místa jsou filmem pro mládež a pro ty, co se hledají. Z pohledu dospělého diváka už jen vzpomínky, co bylo a nebude. Obal filmu nechutný a místy zvrácený, obsah přesvědčivý a citlivý. Hlavní hrdince jednoznačně dávám palec nahoru, herečka byla směska obou pohlaví, velmi věrohodně hrála revoltující holku s duší dítěte, kterou podusali vlastní rodiče. A tady vidím samotné jádro a příčinu všeho kolem. Scény, které si budu pamatovat - skok do náruče matky, pizza a nasednutí na kovou kliku postele. To bylo fakt husté. ()

Chlupis 

všechny recenze uživatele

Narozdíl od ostatních si nemyslím, že jsou Vlhká místa šokujicí film. Jsou ale tak ohromně nudná a přes svou mediální kampaň paradoxně plná všemožných klišé, že za návstěvu kina jednoduše ani trochu nestojí. Hranice se holt v dnešní době, kdy se po plátnech kin prohání režiséři typo Neó nebo Trier, posouvají jinak. Dokonce i v mainstreamu. ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Tváří se to jako sonda do duše jedné mladé zvrácené exhibicionistky, ale ve skutečnosti mi to přijde pouze jako jeden z mnoha sprostých teenage filmů, jen s tím rozdílem, že už to hodně překračuje jisté hranice. Místy to bylo docela nechutné a ve výsledku mi to absolutně nic neřeklo. To už je skoro lepší i film Holky to chtěj taky, který je prostě jen obyčejná sprostá komedie pro mladé, ale na nic víc si nehraje. Tohle je nesmyslná slátanina hraničící s pornem. A ještě k tomu je to navíc nuda, modlila jsem se ať už to skončí. ~(1,3)~ ()

Galerie (30)

Zajímavosti (2)

  • Celosvětová premiéra proběhla 11. srpna 2013 na filmovém festivalu Locarno ve Švýcarsku. (ČSFD)
  • Natáčení probíhalo od 24. září 2012 do 16. listopadu 2012 v Berlíně (Německo) a na Mallorce (Španělsko). (ČSFD)

Reklama

Reklama