Reklama

Reklama

Krvavé peníze

  • USA Good People (více)
Trailer

Mladý americký pár Tom a Anna Wrightovi (James Franco a Kate Hudson) se dostanou při opravě Annina rodinného domu v Londýně do obrovských dluhů. Zároveň zjistí, že nájemník, který bydlel pod nimi, zemřel a zanechal po sobě hotovost 200 000 liber. Stačí si jen peníze vzít a jejich problém je vyřešen. Jenomže netuší, že se brzy sami stanou terčem zloděje, který peníze původně ukradl. A náhle se dobrým lidem začínají dít špatné věci... (Magic Box)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (84)

Likan7 

všechny recenze uživatele

Nudný žánrový thriller, který není nervydrásající, ani zajímavý. Kate Hudson vypadá pěkně, Franco taky a vidět Sye v záporné roli je zajímavý, to je ale všechno. I při těch 90 minutách jsem se nepříjemně často nudil a bylo mi vyloženě fuk, jestli "hrdinové" přežijí. Scénář jede na půl plynu a nepřijde ani s jedním, krapet zajímavějším nápadem. Nuda s pěkným obsazením. ()

hrumsrt 

všechny recenze uživatele

Manželé Anna a Tom nemají zrovna snadné žití, s těží si drží práci a kvůli dlouhé opravě rodinného domu, v němž si chtějí vyplnit svůj americký sen, jsou na tom s penězi opravdu zle. Nemohou si dovolit dítě ze zkumavky po němž tak touží a navíc je brzy čeká vystěhování ze starého domu, v němž žijí jen proto, že si přizvali nájemníka. Vše se může obrátit, když jejich nájemník za podivných okolností skoná a oni mezi zdmi najdou větší obnos peněz, který by mohl být odpovědí na všechny jejich potíže. Jenže všechny peníze mají svého majitele, a tenhle si za nimi půjde ať mu stojí v cestě cokoli.. Krvavé peníze drží nad vodou sympatické obsazení a finální obléhání ve stylu Sám doma. Ale od ledajakého béčka to odděluje až fakt, že tam Kate Hudson ukáže zadek.. 55% ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Zo scenára sa dalo s kľudom vypustiť hneď niekoľko nie úplne potrebných aspektov. Oveľa lepší bol film, keď boli na scéne James Franco s Kate Hudson. Aj keď mne na druh takého filmu prišli až celkom príliš hviezdni, s nimi film nabral spád udalostí, čo bolo podporené kvalitnou réžiou. Tento snímok je ukážkou dobrého filmového rozprávania, ktoré dokazuje, že aj bez prílišnej akcie to tiež ide a že aj takýto smer vie zanechať dobrý filmový zážitok. Jedny prachy a niekoľko záujemcov. Tak v prvom polčase, to sa nič moc nedeje a chýba napätie a viac zvratov, druhá polovica je lepšia a akcia v starom dome je solídna, tiež slušná hudba a námet možno oceniť. V druhej polovici začne dej naberať na obrátkach, nebude núdza o napínavé a drastické scény. Inak celkovo ľahký nadpriemer. ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Ne, fakt to nebylo nijak zásadně dobrý, ani zajímavý. Dobrej je tam snad je ten záporák, kterýmu role sedí, protože je to takovej správnej hnusák, kterej to má napsaný na čele, že takový role musí hrát. Pak je vcelku zajímavý, že hlavní hrdina jezdí ve staré Felicii Pick-up, no a tam to tak nějak končí všechno. Už mě moc nenapadá, co kladnýho bych tam ještě našel, aby to bylo alespoň schopný dostat se na průměr. ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Sic nechápu, jak na tohle producenti utáhli takhle známý xichty, ale nakonec se jedná o docela koukatelnej akční thriller, u kterýho se, narozdíl od některých postav, dožijete i konce, navíc bez trvalých následků. Nic světobornýho, chraňbůh originálního, ale už jen hlavní dvojka, Franco-Hudson, jsou sympaťáci, kterým ty palce přeci jen budete držet až do závěrečných titulků. K tomu jako vždy skvělý Tom Wilkinson, (ne)krásy britský metropole a Škoda Felicia pick-up, kterou řídí James Franco- to taky jen tak někde neuvidíte :-) (Btw Anna Friel se tu ocitla jaksi náhodou, její role šustí tak mocně papírem, že už to víc ani nejde, hehe). ()

Galerie (22)

Zajímavosti (4)

  • Hlavní postava (James Franco) jezdí ve filmu v českém autě Škoda Felicii Pick-Up. (Fisek)

Reklama

Reklama