Reklama

Reklama

Paříž. Láska. A samozřejmě francouzské ženy: svobodné, nepředvídatelné, sofistikované a vášnivé. Rozhodly se svá tajemství odhalit a podělit se s nimi. Je to komedie o kariéře, dětech, lásce, sexu a hlavně o tom, koho a co ženy chtějí.... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (60)

mira007 

všechny recenze uživatele

Příběhy několika pařížských žen na téma láska, sex a něžnosti čili jakási variace na americký Sex ve městě akorát hystericky ukřičené a drtivou většinu času bez vtipu. Dílo spíše pro ženské publikum a to ještě nějaké nenáročné ženské publikum, já ocenil jen to hvězdné obsazení a ty dva tři jakože vtipy, ale dvě hvězdy jsou možná až moc. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby Celosvetovo $12,215,000▐ trefná komédia plná vyhrotených ale zábavných scén, Francúzi sa púšťajú v poslednej dobe do takých háklivejších tém či už telesná vada(Nedotknuteľní), sex a vzťahy alebo rasová motivácia(Čo sme komu urobili?) a v celku vedia sa v tom nájsť, dokážu to vyvážene podať /60%/ ()

Reklama

fafejt001 odpad!

všechny recenze uživatele

Skutečně hloupý překlad . . . . LEČ Holky se sešli v dobré partě a rovněž kluci si v tomto filmu něco najdou . Já myslím , je to hřejivý filmeček . Tak holky , hrrrrrr na něj . Pobavíte se , myslím , že solidně . A TEDˇ VÁŽNĚ , je to hloupý , slabý , bezduchý , zbytečný film . . . ()

jadran90 

všechny recenze uživatele

Francouzská Láska nebeská pro ženy, obrovské zklamání pro všechny. Jedna nesympatická ženská vedle druhé. Pořád jsem si říkal "Je to ta z té blbé scény nebo ne?". Jejich příběhy jsou ploché jako hrudník desetileté dívky, nebo nemají koule jít do hloubky, překvapit, použít mozek. Muži jsou tu jen ovečky, které ovšem mohou za globální oteplování. To byl nejlepší vtip, bohužel hned v úvodu. No a všimněte si, jak nerovně se zde zachází z mužskou a ženskou nevěrou. Kravina. ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Sex v Paříži představuje spotřební zboží ideálně vhodné ke konzumaci oddanými čtenářkami lifestylových časopisů a divaček mýdlových oper. Na předpremiéře filmu bylo odhadem 95 % žen, které odcházely z kina vesměs v povznesené náladě a s úsměvem na tváři. Já byl, přiznávám, po celou dobu projekce rozpačitý. Na vině, že jsem se s filmem minul, ale není nějaký genderový rozdíl ve vnímání. Čekal jsem v lepším případě chytrou a vtipnou vztahovou skládačku, v horším případě napodobeninu Sexu ve městě. Místo toho jsem obdržel typický letní výplach mozku s laciným a doslovným humorem v rozjuchaném filmu, který má schopnost i provokativní "seriózní" a zajímavá témata obratem měnit na banality a v honbě za diváckou odezvou klesá místy nepříjemně hluboko. Např. dívka na rande ve chvíli, kdy chce udělat nejlepším dojmem, začne trpět nadýmáním, prdí a zvrací. Pokud se v tento moment smějete, vyražte bez váhání do kina. Realita a všednost běžného života je v tomhle únikovém filmu, kde jsou muži bez výjimky redukováni na figurky a trapné existence, vytěsněna ve prospěch hlášek a pokleslé hravosti. Ten film přitom nastoluje témata, která přímo volají po občasném zvážnění, tragikomických tónech nebo zamyšlení, ale režisérka jde cestou povrchního happeningu. Abych jen nehaněl, i typicky odpočinkový únikový film se dá natočit profesionálně nebo amatérsky a v rámci toho, oč režisérka usilovala, film funguje a početné a spokojené publikum si beze sporu najde. Že jsem původně šel na jiný film, je konec konců můj problém. Samostatnou stránku představuje koncentrace šaramantních a kvalitních francouzských hereček, která je k vidění vážně jen výjimečně a v takovém počtu naposledy snad jen v Bonellově Nevěstinci. S výjimkou Laetitie Casty by si kterákoli z přítomných dam zasloužila hlavní roli ve svém vlastním filmu. Celkový dojem: 40 %. ()

Galerie (35)

Reklama

Reklama