Reklama

Reklama

Paříž. Láska. A samozřejmě francouzské ženy: svobodné, nepředvídatelné, sofistikované a vášnivé. Rozhodly se svá tajemství odhalit a podělit se s nimi. Je to komedie o kariéře, dětech, lásce, sexu a hlavně o tom, koho a co ženy chtějí.... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (60)

Ampi 

všechny recenze uživatele

Sympatické francouzské ženy jsou stejné jako sympatické ženy české či slovenské. Každá jiná, ale někdy jsou si podobné. (Každá žena je krasná, ale krása se musí hledat a nemusí být jen vnější, ale i vnitřní). Film viděn v pražském francouzském kině 35. Poměr mužů a žen byl výrazně ve prospěch žen. Vtipná reklama před promítáním na lekce francouzštiny: Na francouzský polibek vám český jazyk nestačí. PS: Nezkoušet metodu léčby frigidity mužů. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Film od ženy (réžia) k ženám, ktorá však dokáže príjemne prekvapiť aj chlapov. Za tých skoro 2 hodín môžeme vidieť mnoho charakterov a rôzne problémy vo vzťahoch, ktoré v sebe nesú rysy „Života“. Scenár nie je zlý, ale bez tých charakterov a hereckých výkonov by to neustálo na nohách. Dialógy super, scény zábavné a bez väčších „francúzskych klišé“ efektov. Ja osobne som sa celkom bavil a preto neváham dať väčšie hodnotenie. PS: Tá „hovoriaca vec“ s tou jednou vetou ma nesmierne pobavil. Osobné hodnotenie: 80% (****) ()

Reklama

metztlimoon 

všechny recenze uživatele

No a presne pre toto mám viac kamarátov ako kamarátiek. Prehnane žen...slepačie, intrigánske, prešpekulované a zároveň tupé. Nie nie a zas nie. Mozaika epického zlyhania. V tele mi stúpla hladina estrogénu, takže tento mesiac dostanem krámy ešte raz a v hlave IQ kleslo natoľko, že mi to bude asi jedno... Nikdy viac! ()

aLPaC 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem myslel, že z toho množství estrogenu a pištění zešílím, vydloubnu si oči a uříznu uši. Opravdu, snad všechny ženské postavy, kterých bylo skutečně hodně (určitě přes 10), byli příšerně nesympatické a myslím, že všem ženám, pro které je tento film určený, dělají jen ostudu. Postupem času si mě některé dokázali trochu udobřit a už jsem neměl chuť dělat všechny ty věci, co jsem předtím popisoval, nicméně že by to byla nějaká zdařilá komedie, to tedy rozhodně ne. Docela mě mrzí, že francouzská kinematografie poslední dobou sklouzává do těchto hollywoodských romantických vod. Není to vůbec její styl a všechny ty originální žánrové filmy z minulého století musí asi smutně koukat, jak se postupem času kouzlo francouzských scénářů zhoršuje. Samozřejmě je stále řada výjimek, ale myslím, že tento směr zkrátka není správný. Ne pro Francii. P.S. Isabelle Adajani, která byla vždycky sex symbolem a zároveň zárukou kvalitní filmařiny teď hraje v hovnech a vypadá jak po deseti plastikách. Hrůza. ()

kolemjdouc odpad!

všechny recenze uživatele

nikdy bych po tomhle dílku nesáhla ale šoupli to mazaně do balíčku tak holt jsem to zkoukla - ještě že má ovladač tlačítko hurá dopředu.To se nedalo pozřít!!!Normální ženský by měly v Paříži vyjít do ulic a protestovat proti scénáři.Takové postavení žen ve společnosti??Ani jedna herečka neměla roli která by vyšla důstojně.Jsem pro každou srandu ,ale tohle bylo za čárou ()

Galerie (35)

Reklama

Reklama