Reklama

Reklama

Král Škorpion: Cesta za mocí

  • Česko Král Škorpion 4: Cesta k moci (více)
Trailer 2

Vládce království Norvania byl zavražděn a ze zločinu byl obviněn Mathayus, legendární král Škorpion, po jehož stopách se vydává celá armáda vojáků. Mathayus (Victor Webster) je se svými jedinými zbývajícími spojenci, tajemnou ženou a jejím výstředním otcem, posledním, kdo může zastavit krutého následníka trůnu na jeho cestě za ovládnutím pradávné mystické síly. V hlavních rolích filmu se představuje Lou Ferrigno (Neuvěřitelný Hulk) a hvězdná sestava zápasníků, jako jsou Roy "Big Country" Nelson (Vítěz soutěže Ultimate Fighter), Royce Gracie (Síň slávy UFC) a Don Wilson (Trojnásobný mistr světa v kickboxu). (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (51)

Dever 

všechny recenze uživatele

// Production Companies: Universal 1440 Entertainment // Distribútor: Universal Home Video // Na prekvapenie je táto štvrtá časť celkom slušne a vtipne spracovaná, čo očividne nikto nečakal. No a k vizuálnej stránke filmu sa neoplatí ani vyjadrovať. Za mňa 3 hviezdičky. ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Po naprosto tragické trojce, jsem čekal, že si na mě producenti Krále Škorpióna připravili další "skvělý" film. Kdybych film vypnul hned po deseti minutách, tak bych u toho názoru zůstal. Ale jak je vidět, i divné věci se čas od času stávají. Vychvalovat Cestu za mocí nebudu. Od příšerné výpravy, na kterou jsem si stěžoval už minule, po přehnané scény až k vykradačce mých oblíbených filmů. Začátek s výměnou vázy hned dal vzpomenout Dobyvatelům ztracené archy. Ovšem u tanečku mezi břitvami jsem kroutil očima. Musím říct, že se tvůrci alespoň poučili, protože mi film kupodivu vcelku příjemně utekl. Tím chci říct, že se dal sledovat. Možná mi tam hezky zapadla Ellen Hollman. Taky velmi oceňuju (ne)krkavé dialogy. Až tedy na soutěž u stolu, které se účastní i zmiňovaná Ellen. Příběh se tedy už konečně dal snést. Tvůrci pak už definitivně vyměnili poušť za lesy a finále filmu je jak Poslední křížová výprava. Režisér asi musel často koukat na Indyho. Díkybohu, že to je lepší než Bitva osudu. Ale na poli zábavy je to stále zbytečně dole. (28 %) ()

Reklama

BOURQUE odpad!

všechny recenze uživatele

Štvrté pokračovanie kráľa škorpióna, ktorého príbeh kedysi odštartoval „The Rock“, už stratil všetky svoje charakteristické rysy. Aktuálny diel má slabý scenár, slabšie herecké výkony a bojové/dialógové scény bez väčších fantázií. Možno niektoré diela Herculesa s K. Sorbom mali väčšiu úroveň. Osobné hodnotenie: 45% (odpad!) ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Poslední Král škorpion je Mumii tak blízký, jako já ekonomice Kazachstánu. Victor Webster alias Hercules si fakt (jak jsem předesílal u předchozího filmu) našel svou Xenu v podobě nádherný Ellen Hollman a 100 minut z tý stopáže 105 minut s ní běhá po lesích, po hradech a snaží se..vlastně nevím o co. Den po shlédnutí tohodle blockbusteru si pamatuju jen funny scénu, kde je oba honí stráže, oni vylezou na hradby a skočí z nich dolů. Nějakým Mortal Kombat obratem skončí z 20 metrovýho pádu na kámen, hned se odrazí a 5 minut se kutálí se svahu dolů. Náhodou netrefěj kámen, strom, ani kopřivy. Nic si nezlomí, a Ellenka skončí Victorkovi na mužné hrudi, oba něco pronesou a jdou dál. Nejpovedenější scéna je u ženskýho kultu plnýho 90-60-90 kněžek. Prostě WTF. ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

I když je Webster sympaťák a Ellen Hollman je velmi pohledná s parádně vypracovaným tělem - radost pohledět - je tato hovadina na chlup stejná jako seriál Xena s Lucy Lawless nebo Hercules s Kevinem Sorbo. Nelogické blbosti, hovadské vtípky, dialogy jak od ožralých teen blbů, apod. ... na to jsem už fakt starý a nemám zas tolik času, abych si tímto krátil svůj život ve "filmovém matrixu" - po 20 minutách vypnuto !!! ()

Galerie (32)

Zajímavosti (3)

  • Don 'The Dragon' Wilson, který hrál Gizzana, byl v úvodní scéně omylem bodnut mečem do nohy, což si vyžádalo několik stehů. (Terva)
  • Sídlom kráľovstva Norvania je vo filme rumunský hrad Rasnov, ktorého počiatky siahajú do 13. storočia. (beso74)
  • Natáčelo se v Rumunsku v lokalitách Rasnov, Snagov, Sibiu a nebo ve studiu Castel Film v Bukurešti. (Terva)

Reklama

Reklama