Reklama

Reklama

Babovřesky 3

Trailer 2

Obsahy(1)

Příběh začíná tam, kde druhý díl skončil: Horáčková vybíhá z domu naproti mladé dámě, která přijela do Babovřesek. Místní drbny, které se sběhly na náves, v ní poznaly sestru Glorii. Ta se (po vzoru faráře Petra) rozhodla vystoupit z řádu a zůstat v Babovřeskách. Zápletka se točí okolo pomsty starosty Stehlíka a místních chasníků Horáčkové... do vesnice se vrací kontrolor Dodo. Není sám, přijíždí s ním jeho manželka, která Stehlíkovi zajistí dotaci, díky níž starosta může poslat všech sedm místních drben k moři... Akce „likvidace bab" začíná. A nad tím vší bdí nový farář, který přijel do vesnice nahradit páter Petra.... (Falcon)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (332)

mzss1 

všechny recenze uživatele

|84%| Shlédnuto v kině. Tak, kino jsem rozhodně plánoval, předchozí dva díly byly celkem povedené, tak proč bych si neskočil do kina na správně ujetou komedii od Trošky. Takže, nedá mi to a musím se nejdřív krátce vyjádřit ke kritice na adresu režiséra Trošky. Nechápu tolik negativních recenzí a extrémně nízkého hodnocení na CSFD a ostatních stránkách. A to nemluvím jen k tomuto filmu, či trilogii. Ale třeba takový Kamenák (první tři díly od Trošky) – to byla prostě bomba. Já to neberu jako inteligentní komedii, ale jako českou blbůstku, která mě pobaví. Je to dost ujeté, ale o to přeci jde. Navíc, poslední dobou to hodnotí idioti, co to pravděpodobně ani neviděli nebo viděli jen 10 min. Komentáře typu: Jé, prvních 10 minut a mám dost. No prostě kopírování jednoho názoru k druhému. Ale fajn, když se to někomu nelíbí, tak dobře. No nic. Nyní abych tuto trilogii trochu celkově shrnul. Kamenáková trilogie byla celkově lepší, ale nevadí. První Babovřesky byly moc stopáží dlouhé. Chápu, že si režisér nechal záležet na tom, aby byl rozšířen příběh a postavy, ale mohlo tam být víc vtipných scén. Přesto jsem to bral jako pohodovou komedii na lepší 3* (65%). Druhý díl mě teda překvapil, byl o dost vtipnější, víc se tam projevili babky, které mám z těch postav nejradši – jsou totiž nejvtipnější. Takže druhým Babovřeskám jsem dal 4* (76%). No a nyní tento díl. V kině jsem se dost zasmál, neměl jsem šanci se nudit, tak mi to přišlo ještě lepší – 4* (84%). K plnému počtu *se to už hodně blížilo, ale nakonec jsem dal lepší 4* páč to mohlo být zapamatovatelnější, lepší příběh atd. Babky se zde projevili ještě víc, především na konci filmu kdy jsem se smál jakou dobu. Ostatní postavy mě také bavili. Lucie Bílá v menší roli rozhodně pobavila. No a já nevím, ostatní mě bavili tak nějak stejně. Úplně z toho odvařený nejsem, ale těch vtipných scén a především hlášek bylo dost. Třeba nová postava polského faráře s plácačkou na mouchy neměla chybu. Co k tomu dál dodávat ? To se musí prostě vidět než abych vypisoval všechny vtipné scénky a hlášky. Za mě spokojenost. ()

ghatos odpad!

všechny recenze uživatele

Víte co? Pojďme se všichni ojet navzájem. Můžeme si u toho pustit třeba Babovřesky 3. Anální otvor má každý a dobrých lidí se vejde... . -100% (přetékající SEPTIK českého krále antikinematografie Zdeňka "Hovňáka" Trošky). PS1: Co vy jste za lidi, kterým se to líbí? Jste skuteční? Uvědomujete si svou existenci? Máte přece humanoidní základ ne? PS2: Pejsek byl katolík - zemřel. Troška nebyl katolík a také jednou zemře, tedy jako tvůrce... . PS3: Plesnivé babky u moře, naprcané slepice v dědině, č*rák se štábem přímo za kamerou ve filmu...ach. ()

Reklama

DarkDemon odpad!

všechny recenze uživatele

I když je fakt, že v soutěži o nejzbytečnější, nejodpornější a nejzrůdnější triptich v našich dějinách Trošku „o prsa“ poráží Magnuskovi odporní cikánští Bastardi ... pořád to nic nemění na tom, že je to dno a faktická žumpa naší kinematografie. I po letech nechápu jedince píšící oslavné ódy na takové paskvily (zřejmě jen proto aby „to natřeli“ nám co dáváme zasloužený odpad) kterak se pobavili až se do kolen plácali, celý film se řehtali jako koně a, že ten Troška to je jejich člověk, on přece točí „tu zábavu“ pro „vobyčejný lidi“. Ti nejtupější z nich jsou dokonce schopni omlouvat a zjednodušovat onen nechutný „product placement“ bez kterého by tyto zvrácenosti nemohli vzniknout. A tak si jednou za rok stará zoufalá „buzní mamča“ s partou nesympatických kamarádů herců a neherců vyrazí na krátkou dovolenou kde za pár dní sfouknout naprosto dementní podívanou pro omezence za peníze daňových poplatníků i sponzorů a hned je pro zbytek roku „na složenky“. Jaké „téma“ si asi náš národní veleumělec vezme na paškál, komu „nastaví zrcadlo“ v přístím lidovém triptichu, že by např. neotřele a inovativně ... JČ venkov, důchodkyně, zdegenerovaní vidláci a pár podřadných celebrit v „taškařici“ bez děje, scénáře, hereckých výkonů a inteligentního humoru? Pro Vás imbecily co tyto ubohé fekálie považujete za humorné a zajímá Vás co já považuji za komedii či jak ještě zhovadile v souvislosti se „Slunce,seno“ píšete „klasiku“ ... např. filmy s V. Burianem, O. Novým etc. z novější produkce třeba Cimrmani - to je dle mého názoru zábava na úrovni. ()

RedAK odpad!

všechny recenze uživatele

Znáte ten pocit, když se po dvoudenní kalbě probudíte nazí v cizím bytě, na hrudníku máte vytetováno Doubravka, vedle vás leží osmdesátiletá důchodkyně v průhledném korzetu a k noze máte přikurtovanou psí boudu? Prostě ten moment, kdy svět přestane dávat jakýkoliv smysl? Tak nějak podobně se budete cítit po zhlédnutí této kinematografické genocidy. A ne, nevrazil jsem do tohoto filmu ani korunu, to bych raději po celý rok dobrovolně financoval výzkum na zkřížení eboly s dýmějovým morem. Troškovi asi začínají docházet prachy. No a když jste buržoazní výmrd ze psa, který si potřebuje svůj plnovous ondulovat výhradně Louis Vuitton natáčkami a životně nutně musí vlastnit barokní stojan na citróny ve tvaru penisu Davida Beckhama, tak vám holt nezbyde, než točit sračky, za které vám sterilizovaná odnož nevyvinuté eukaryoty zaplatí královské pálky (ahoj babi). Já bych vytvořil svoje vlastní a samozřejmě lepší Kundopysky, pečlivě sesbírané z ultimátního odpadu české celebritní sféry; hlavní roli by si střihla obstarožní Halenka von Dráčková, která by do místního mauzolea chodila strašit mumifikované válečné veterány, místní pindě by vdechla život mladičká Pornella Kaprová, kterou by maminka prasnice vozila v podbradku na procházky každé ráno hned poté, co by posnídala pět prasat a tři trabanty, o komediální duo by se postaraly glamour modelky Sámmer Assa a Honza Bendig, ti by místním patoškrabkám stavěli komíny a čekali na příchod Jara, a všemu by zodpovědně šéfoval starosta Paťo Rytmus a ten by nařídil Gucci vodovody do všech domácností. Prostě kvalitní Kundopysky dle mistrovské režie pana Ištvána. Jestli ještě jednou jedinkrát budu donucen podstoupit něco natolik tragického, nevkusného a ostudného, tak raději absolvuji dekádu nedělní školy, konvertuji k církvi a budu si každý den po obědě nechávat vycpat hrtan nějakým katolickým čurákem. Na druhou stranu, u sousedů na Slovensku prý teď řádí nějaký psychopatický sadista, který vraždí a pojídá prostitutky, takže je dobré vědět, že každý národ má svého Trošku. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Nula od nuly pojde. 1) Babovřesky jedničku i dvojku jsem obdaroval hvězdičkami ne pro umělecké kvality, ale proto, že jsem se docela bavil. 2) Zde se však pracuje jen s okoukanými, vyvařenými a léta zrezivělými pohnutkami, které u mě nevyvolávají smích, ba ani už jen obskurní skřípění. Nevyvolávají vůbec nic. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (6)

  • Filmový likér "Uršulum proti šakalům" ve skutečnosti neexistuje, nicméně režisér Troška je držitelem ochranné známky, aby se mohl podílet na případném zisku možného výrobce. (rakovnik)
  • Ve scéně, kdy Ivana (Lucie Vondráčková) telefonuje s Adamem (Jan Dolanský), vidíme, že je noc a tma, ale přitom je pod Ivanou vidět stín, jako by byl den. V další scéně vidíme, že záběr byl natáčen přes den a byl později pouze upraven, bohužel stín postavy nikdo neodstranil. (Nalas)
  • Budovatelská píseň, již zakazuje starosta (Pavel Kikinčuk) své dceři pouštět, je „Zpěv svobody“. (rakovnik)

Reklama

Reklama