Reklama

Reklama

V adaptaci celosvětově úspěšného komiksu se Batman dozvídá, že má s Taliou al Ghulovou syna. Ten je prý poháněn stejně ohnivou touhou po pomstě jako jeho otec, jenž neustále bojuje proti bezpráví. Damian, syn Batmana a Taliy, který byl jako malý chlapec tajně vycvičen Ligou stínů, žije v přesvědčení, že byl jeho dědeček Ra'S al Ghul zavražděn proradným Deathstrokem. Damian se v Robinově kostýmu vydává na cestu krvavé pomsty. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (75)

Shakers 

všechny recenze uživatele

Nový rok, nový Bat-animák. To už je tradícia. Po výbornom The Dark Knight Returns prichádza slabší Son of Batman a dôvod prečo je slabší, nájdete už v názve. Príbeh, animácia, dabing, vizuál Gothamu, Batman a jeho hlášky, to všetko je fajn, ale ten Robin tam miestami fakt nepasuje, pretože tento animák ako keby nevedel, čo chce byť. Snaží sa byť temný, ale to mu nevychádza, pretože Batmanov syn je opak neho a tak trochu to niekedy pôsobí ako komédia pre deti. Ale inak fajn a príjemne pokoukaničko s Batmanom na jednu hoďku. 70% - 3* ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Solidní 3. Nedá se říct, že by to bylo přímo slabé(jako poslední JL War), ale ten příběh mi v některých svých aspektech prostě nesedí a zdálo se mi, že animace je v některých scénách taková..ehmm-slabší. Jakoby tomu chyběla správná dynamika nebo co(jakoby ta rozpohybovaná výplň mezi akčními políčky komiksu nedávala moc smysl). Na druhou stranu, charaktery jsou povedené(hlavně batmanuv syn to docela táhne nahoru), příběh je relativně odvážný. Přecejenom, naroubovat na Batmana takovouhle "šťastnou rodinku" je docela inovace(jak moc funkční, to už si musí dořešit každý sám)..... Podtrženo sečteno= je to takové rozporuplné. DC sice pořád vládne tomu komiksovému animovanému filmu, ale pomalu by to chtělo zase nějákou nekompromisní pecku, která by spláchla tu pachuť několika méně povedených kousků. ()

Reklama

Pecan206 

všechny recenze uživatele

3,5* opravdu dobrý animák s dobrým dějem, lepší než dvojka, nicméně na 4* tomu stále něco chybí, nebo možná přebývá, scény jako vykrývání palby ze samopalů katanou od mnoha útočníků je i pro animaci moc :) Film jsem si ale užil, boj Batmana s podsvětím, spolupráce a jeho časté konfrontace se synem mě bavily 👍 ()

Luk Skywalker 

všechny recenze uživatele

Z "batmanovské série", kde na sebe filmy vůbec nenavazují, je to dost slabý kousek. Batmanův syn jen nahrazuje (nejspíš) druhého Robina, bo ten první zde je. A jinak možná až moc "krvavé", bo se tu používají často meče a jedna zajímavost i protivníci používají bouchací kuličky s kouřem na zmizení jako Batman. ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele

První díl trojdílné série byl docela dobrý, ale mnoho věcí by se tam dalo vylepšit. Samotný příběh byl zajímavý, doteď jsem vůbec nevěděl, že Batman má nějakého syna (komiksy moc nečtu). Líbí se mi, že už i ty animované filmy nejsou zaměřované pouze na mladší publikum, ale že si na své přijdou i ti starší. Krví a brutalitou se zde opravdu nešetří. Některé pasáže mi přišly nudné, celkově Batmanův syn nenabídne moc akčních momentů, což je velké mínus. Doufám, že další díly budou lepší. I tak to nebyla špatná zábava. Za mě dávám 65 % ()

Galerie (28)

Zajímavosti (4)

  • Vo filme je Deathstroke vytvorený Ra's Al Ghul-om a jeho légiou zabijakov, zatiaľ čo v komikse je to obyčajný vojak a neskôr nájomný vrah. (MarsyMK)

Reklama

Reklama