Reklama

Reklama

Britney Spears: Work Bitch

(hudební videoklip)
Krátkometrážní / Hudební
USA, 2013, 4 min

Obsahy(1)

Videoklip k této skladbě se natáčel po dobu tří dnů (8., 9., 10. září 2013). Režisér videa je Ben Mor, který natočil i videoklip k Scream & Shout. Video vyšlo 1. října 2013. Děj se odehrává převážně v poušti, kde Spears s tanečnicemi tančí na parketu nebo i u bazénu a v moderním domě. V klipu je hodně sexy tance a tanečnic, které Britney i dokonce mlátí bičem. (Wikipedia)

(více)

Zajímavosti (9)

  • Ve videoklipu jsou záběry na Las Vegas, což byl reklamní záměr směřující k angažmá ve Vegas, kde diva pár týdnu po odvysílání klipu začala vystupovat po dobu 2 let. (Dlee)
  • Krátce po zveřejnění nového videoklipu Britney Spears se zpěvačka nechala slyšet, že není spokojená s tím, kam se hudební průmysl ubírá. „Jsem pod obrovským tlakem, abych dělala videoklipy, kde je až přehnaně moc sexu. Chtěla bych se vrátit do starých časů, kdy na klip stačil jeden outfit a šlo hlavně o hudbu a tanec,“ postěžovala si Britney v lasvegaském rádiu. „Z nového klipu jsem musela vystříhat půlku materiálu, protože jsem přece taky matka,“ dodala dotčeně zpěvačka, která má dva syny, jež chce chránit před přílišnou erotikou. Její otec a manažer v jednom Jamie Spears se ale ohradil, že Britney nikdy nedělala nic, co sama nechtěla. (Zdroj: ahaonline.cz)
  • Během několika hodin po vydání se singl dostal na první místa na iTunes ve čtyřiceti zemích. (Dlee)
  • Značka "BB" na Lambhorgini je zkratkou pro "Britney Bitch". (Dlee)
  • Původně se song měl jmenovat "Werk Bitch". (Dlee)
  • Kvůli kontroverznosti se klip v Anglii nesmí vysílat před 22. hodinou. (beddy)
  • Hudební televize VH1 nesouhlasila s částkou, která byla v souvislosti s pořízením klipu uvedena. Dala si tu práci a sestavila rozpočet, přičemž došla k závěru, že klip bylo možné pořídit za "pouhých" 968 tisíc amerických dolarů. (Dlee)
  • Britney Spears vystříhala z původního videoklipu více jak polovinu materiálu. Později vše okomentovala slovy: "Vystřihla jsem polovinu videa, protože jsem matka. Víte, mám děti a je to vlemi těžké hrát sexy mámu, i když jste popová hvězda." (Dlee)
  • Work Bitch byl v době uvedení 2. nejdražší videoklip, jaký kdy byl v hudební průmyslu natočen. Cena se vyšplhala na 6,5 milionu korun. Před Spearsovou držel první příčku Michael Jackson s videoklipem "Scream". (Dlee)

Reklama

Reklama