Reklama

Reklama

Divošky

(pořad)
  • Česko Divácké zprávy
Publicistický
Česko, 2013, 15 min

Obsahy(1)

Zprávy z nejzajímavějších záběrů od vás! Díváte se, sledujete, natáčíte a my vše odvysíláme, abyste se mohli opět dívat. Stačí se jen zapojit a sdílet. (oficiální text distributora)

Recenze (75)

unclejack 

všechny recenze uživatele

Na jednej strane ponúkajú Divácke správy novú možnosť interakcie medzi televíziou a divákom, čo treba oceniť, vzhľadom na fakt, že ani jedna dalšia televízia nevyvinula také úsilie vyjsť divákom v ústrety. Na druhú stranu treba aj priznať, že jednotlivé reportáže sú jednoducho blbosti. Keby boli tieto akčné správy z ulice súčasťou záveru riadnych večerných správ - alebo obedňajších, to je už fuk - zrejme by sa na to lahšie pozeralo. A proti Tomášovi Krausovi síce nemám nič, ale zasa až tak často ho vidieť nemusím. Nevadilo by mi keby natrvalo zakotvil pri celebritách vo VIP správach. ()

Lou_Pagi 

všechny recenze uživatele

Heh, no nic moc pořad, většinou videa s nepochopitelnou pointou a nejčastějším tématem je asi lampa, zídka, sloupek nebo cokoliv jiného umístěného v chodníku. Doporučil bych 100m procházku např. ulicemi Rethymna, Chanie a hned by je přestalo se nad tím divit. Někdy se objeví něco zábavného, ale nejvíc bodů si ode mě vysloužil pořad za zdejší komentáře, protože ty mě fakt pobavily a to jenom díky tomuto pořadu !! Díky ()

Reklama

ESNYR odpad!

všechny recenze uživatele

Chtělo by to upravit informace o pořadu. Není to "publicistický" a netrvá 15 minut. ¤:¤ Co k tomu napsat, co ještě nikdo nenapsal ..... Asi nic. Upoutávky během večera prozradí všechny videa a navíc jsou některé videa z YT už dávno provařená ( i několik let ) Naprosto zbytečný pořad. Navíc Tomáš Kraus je debil. ()

Ryuuhei odpad!

všechny recenze uživatele

Chápu, že po strkání mrtvol do pytle, vraždách, únosech a jiných zvěrstvech, je to účelová část večerních pořadů pro odlehčení mysli. Jenže to by nesměl být Kraus maximálně trapný, videa seskládaná z každé hovadiny a pokřik „budu na Primě!“ hodný hodu sekerou proti obrazovce. Dobré akorát pro geronty, kteří si pod názvem „youtube“ představí leda tak mast na hemeroidy. 10% ()

Tom_Lachtan odpad!

všechny recenze uživatele

Naprostý děs, který se s pomocí nějaké nekalé černé magie propašoval do prime timu určenému zpravodajství, což je dost děsivé, uvědomím-li si, že se jedná o sestřih zcela podřadných home videí o tom, jak se někde urodila kedluben zábavného tvaru (v tom lepším případě), nebo nervy drásající reportáž o tom, jak zlá radnice nic neděla se stavem a množstvím soukromých plotů (v tom horším případě). Zkříženina Natoč To! s těma nejhoršíma reportážema tv nova okořeněná článkama z novinek.cz a nebývale trapným moderátorským projevem. Kristalicky čistej odpad, který je svou podstatou dokonale odporný. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama