Reklama

Reklama

Divošky

(pořad)
  • Česko Divácké zprávy
Publicistický
Česko, 2013, 15 min

Obsahy(1)

Zprávy z nejzajímavějších záběrů od vás! Díváte se, sledujete, natáčíte a my vše odvysíláme, abyste se mohli opět dívat. Stačí se jen zapojit a sdílet. (oficiální text distributora)

Recenze (75)

ArsenalEagle odpad!

všechny recenze uživatele

Nechápu, jak se v dnešní době, navíc prakticky do hlavního vysílacího času, může dostat něco takového do televize. "Neváhej a toč" a "Natočto" běžely před 20 lety a celkem to fungovalo, a proč? Protože v té době neexistovalo YouTube, neexistovaly sociální sítě a prakticky i internet samotný byla velká neznámá. Proto se podělit se zábavnými videi v televizi nebylo tak zlé. Ale v dnešní době? Ach.. ()

Ryuuhei odpad!

všechny recenze uživatele

Chápu, že po strkání mrtvol do pytle, vraždách, únosech a jiných zvěrstvech, je to účelová část večerních pořadů pro odlehčení mysli. Jenže to by nesměl být Kraus maximálně trapný, videa seskládaná z každé hovadiny a pokřik „budu na Primě!“ hodný hodu sekerou proti obrazovce. Dobré akorát pro geronty, kteří si pod názvem „youtube“ představí leda tak mast na hemeroidy. 10% ()

Reklama

Mistr119 

všechny recenze uživatele

Mně přijde základní myšlenka dobrá - po hlavních zprávách, které bývají mnohdy tragické a negativní, je to výborná chvíle pro uvolnění a pobavení. Ovšem mohla by tam fungovat nějaká cenzura nebo dramaturgie, která vyhodí příspěvky typu "moje stará ukázala faldy" - ano, ty zprávy si tvoří diváci sami, ale přece jenom nějaká soudnost a meze... ()

Ydrosten

všechny recenze uživatele

Během dne jsem se dozvěděl 4x že budou " divácké zprávy " :: Během zpráv ( v 18:55 ) jsem se to dozvěděl ještě 3x. Potom zkončily zprávy a řekli mi to znovu. Před reklamou mi to řekly zase. Po reklamě pro jistotu ještě jednou. ---- Pak to teda konečně začalo, a já jsem se dozvěděl co mě v pořadu dnes čeká. Ať už mi chcete věřit nebo ne, tak jsem to prostě přepl, protože už mi to věčné upozorňování lezlo krkem. --- --- --- Ostatně podobné upozorňování na cokoliv 20x během dne mě už před několika lety donutilok tomu že jsem se na TV začal dívat asi jen 2 hodiny denně a tještě když tam dávají něco kloudného, nebo zajímavého ( a představte si že se bez TV dá žít normální život ) Bože, je to horší díl od dílu. Nejlepší je hláška " zase nám v poště přistálo spousta vašich videí " Polovina jich je z YT tak 5 let starých a druhá polovina trapná až to bolí. ()

Matixed odpad!

všechny recenze uživatele

Přijde jednoho dne Tomáš Kraus do redakce primy, celý unavený natáčením nejhorších televizních pořadů, babovřesků a povídá: "Hele lidi, dostal sem skvělej nápad. Co kdybychom ukradli virální videa z Youtube a naservírovali je lidem pod nos, když zrovna nejvíce čekají na nějaký film od osmi hodin? Můžeme k tomu přidat tak 10% nezajímavých diváckých videí na úrovni krmení sýkorek, ať se na nás produkční nezlobí, že neplníme zadání. No a nakonec ještě jedna bomba! Videa rozdělíme na části a ty pak pustíme v náhodném pořadí. Nebude to mít velkej rozpočet, budu to moderovat já. Přidám i pěknou hrstku nemístných narážek a pokusů o vtip, ať se nám to protáhne na ceých 15 minut." ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno