Reklama

Reklama

Štěňátko

  • USA Puppy
Krátkometrážní / Animovaný / Komedie
USA, 2013, 5 min

Jeden z mimoňů si hrozně přeje štěňátko, ale nikde ho nemůže sehnat. Nakonec se mu podaří ochočit si malé UFO, ke kterému silně přilne a prožije s ním krásné časy. Pak se ale robotkovi začne stýskat po domově... (Estrellita)

Recenze (53)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Já, padouch je sám o sobě sice kvalitní, ale dost infantilní podívanou, která sází právě především na roztomilost Mimoňů.Tenhle kraťas je přeslazenej dokonce i na mě.Pobavilo mě to, ale ta sázka na jistotu a kalkul už mě začíná trošku štvát nehledě na to, že už brzo uvidíte své děti, jak se nemazlí se živým štěňátkem, ale s tabletem Puppy.....55%. ()

easaque 

všechny recenze uživatele

stejně jak jsem nebyl odvázaný z animáku Já, padouch - tak to nezlepšil ani tento roztomiloučký kraťoučký bonus. Ale aspoň pobavil, tak slabé 3hvězdičky. Odkaz si najdete u ostatních, či v diskuzi. [ PŘÍBĚH: 1 /// ATMOSFÉRA: 1 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 3 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: X (3*MAX) ] ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Psi mě nemají rádi, štěkají na mě, koušou si do mě a já bych se s nimi tak rád mazlil. Jenže na mne útočí i labradoři, takže mám smůlu. Nicméně holuba, ufona ani berušku bych venčit nechtěl, takže si asi ochočím nějakého Mimoně. S těmi je obvykle sranda a jelikož jejich žvatlání tentokrát nepřesáhlo pětiminutovku, tak jim nějakou tu hvězdu dám i přesto, že mé dětství se datuje do dávných hlubin minulého tisíciletí. Tehdy bych byl určitě nadšenější. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Moja prvá rozprávka s Mimoňmi, ktorú som práve videl a musím sa priznať, že ak takto nejak vyzerajú ostatné, tak až tak veľmi ma to nemrzí. Je to roztomilé, ľudské a určite aj deťom by sa to páčilo, čo je asi hlavné, každopádne môj vkus v detstve bol podľa mňa trocha iný aj čo sa týka podobných rozprávok. V niečom to je nápadité, v niečom ani nie. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

No kdo by nechtěl jako mazlíčka malé ufo s robotkem? Nebo vlastně i samotného mimoně? Minipříběh to byl maximálně roztomilý a pěkný a kupodivu se objevily o hodně silné emoce (kdo by to byl řekl?), nicméně tomu stále chybí ta neuchopitelná grácie vlastní Pixarům, takže to za plný počet prostě být nemůže. 90% ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama