Reklama

Reklama

VOD (1)

V roce 1984 byli Amanda a Dawson spolužáci na střední škole. Pocházeli z odlišných sociálních poměrů, navzdory tomu mezi nimi vznikla přímo osudová láska. Měšťacká společnost jim jí nedopřála. Zklamaná Amanda odešla studovat na vysokou školu a Dawsona po tragické autonehodě zavřeli do vězení. Neviděli se celé čtvrtstoletí, dokud se nesetkali na pohřbu společného přítele Tucka, který jim poskytl útočiště v době, kdy museli svou lásku tajit. Ani jeden z nich nežil život, jaký si vysnil ... a ani jeden z nich nezapomněl na první lásku, která je navždy změnila. Všechny krásné i bolestivé vzpomínky najednou ožijí a bývalí milenci mají před sebou společný víkend. Příležitost změnit dosavadní život je na dosah ruky, ale ... je to ještě možné? Je možné přepsat minulost? A je láska opravdu to nejcennější, co může člověk darovat? (Forum Film CZ)

(více)

Videa (12)

Trailer 1

Recenze (172)

nirvana91 

všechny recenze uživatele

Od Notebooku mám pocit, že každý Sparksov film je o tom istom. Mladí ľudia sa zaľúbia ale vždy je tu nejaká prekážka, lebo ona je z lepšej vrstvy ako on.. ale po rokoch si nájdu k sebe nejakým zázrakom cestu. Ale to neznamená, že môžu byť len tak spolu, stále je tu nejaká prekážka. Rozmýšľam - je toto možné v skutočnom živote? Asi pokiaľ nezažijem neuverím. Notebook bol prvý s takouto dejovou zápletkou, jemu som to ešte brala (a predsa len, kto by nežral Rayna a Rachel, však boli dokonalí!), ale aby bola táto zápletka v každom druhom Sparksovom filme, to nie (a áno, uvedomujem si, že filmy sú na motívy kníh). ()

peetriss 

všechny recenze uživatele

Nikdy jsem nic neměl proti sladké filmové romantice, pokud není laciná nebo sterilní. Co s láskou je lehce nadprůměrné romantické drama, které výborně plní účel, pro který bylo stvořeno a nehraje si na vrcholné umění, přestože je obdařeno kvalitní režií, ucházejícím scénářem a sympatickým obsazením. Zahřát u srdce či vymáčknout z oka nějakou tu slzu také dokáže, dokázalo si mě získat, i když občas se to s tím sentimentem trochu přehání – nemám problém tuto romanci ocenit patřičným počtem hvězd, emočně výžívná spokojenost. Liana Liberato kouzelná. ()

Reklama

bourec 

všechny recenze uživatele

Tak zase jednou žánrová odbočka.Prostě mě to obsazení lákalo,a až do devadesátý minuty příběhu naprosto perfektní,romantika protknutá flashbakama o dvacet let zpátky,který fungovaly jako koření toho filmu,a zabránili,aby ten film byl přeslazený jednotvárný nic.Jenže pak to nabralo už spíš růžový směry,a ten dementně nepravděpodobnej konec tomu nasadil korunku.Suma sumárum se fakt na víc jak tři hvězdy nedostanu,i přesto,že to zprvu vypadalo na plnou palbu.60%. ()

Alementina 

všechny recenze uživatele

Do haje, ja chtela romantiku, tohle je ta nejkýčovatější červená knihovna, což by se dalo zkousnout, ale ono to blbě končí. Ani to nepovažuju za spoiler, ja naladu pod psa, blbe mi je a tak jsem chtela nenarocnou romatiku se stastnym koncem ... a tohle teda fakt ne. A hrozne me stvalo, jak si mladej Dawson neni podobnej s tim starym. ()

Floweenka 

všechny recenze uživatele

Přišlo mi, že je mi 50 let. V tomhle věku bych se totiž měla dívat na takovou blbost. Levný a generický soundtrack, starší pár bez talentu, zápletka by asi uspěla tak dvacet let zpět.. nebo IQ 😄 Cením jen mladšího Dawsona, protože je nějakým způsobem sexy. Někdy si možná přečtu předlohu, když jsem četla Dear John, týden mě bolelo srdce z prožitku, teď mě bolí ze ztráty dvou hodin. Zvlášť když jsem tomuhle dala přednost před Witcherem ()

Galerie (33)

Zajímavosti (12)

  • Když Dawson (James Marsden) spravuje Amandě auto, otevře kapotu a položí si dovnitř knihu. Po chvíli kapotu zavře a knihu už nevytáhne. (pityty)

Reklama

Reklama