Reklama

Reklama

Doug Harris (Josh Gad) je milý, ale absolutně nespolečenský typ. Brzy se má ženit, ale čelí velkému problému: chybí mu svědek. Zůstávají poslední dva týdny, než si vezme dívku svých snů (Kaley Cuoco), a proto podle rady známého navštíví Jimmyho Callahana (Kevin Hart), majitele a generálního ředitele Best Man, Inc., společnosti, která poskytuje nejlepší svědky pro sociální nevyspělé muže v nouzi. Co následuje, je veselá svatební šaráda, při níž se Doug a Jimmy, nyní jeho falešný svědek, tajně snaží utajit tento „podvod". Netrvá dlouho a mezi dvěma muži se vytvoří neočekávané a postupně se prohlubující pouto. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (148)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Americká komédia, ktorej námet je zo šablóny, ktorú kúpite aj na tureckom veľtrhu. Ale predsa len zábavnejšia, ako ostatné instantné produkty Made in America, prístupná pre väčšinu planetárnej populácie, obsahujúca občasné emócie, aby sa nepovedalo, že nemá väčšiu výpovednú hodnotu. Stačí? Nie? Tak si zapnite kanál číslo ( ? ) a pozrite sa, aké máme nádherné reklamy. ()

peetriss 

všechny recenze uživatele

Hollywoodský instant, a téměř "odpad!", který se snaží svou nálepku komedie obhájit rádoby humorem založeném na křečovitém primitivním scénáři, účelově vykreslujícím hlavního hrdinu coby největšího možného troubu, dále na chrlení vulgarit, nevkusném zoofilním trapasu, povinné pařbě generující spoustu dalších trapasů či na naprosto absurdních situacích, násilně se mě snažících přesvědčit, že se snad mám smát. Ne! The Wedding Ringer je typ konzumního humoru, který je mi na hony vzdálený, a který jsem dokázal dokoukat až na třetí pokus. Herci jsou navíc velmi průměrní. Kaley Cuoco je sice i v tomto filmu "Sweeting", bohužel už tradičně dokazuje, že drtivá většina seriálových hvězd má problém prosadit se ve světě filmovém, je velmi nevýrazná. Navíc mě Kaley přestala naprosto zajímat vždy, když se na scéně objevila Olivia Thirlby. 10% ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Skvělého svědka na svatbu jsem si nemusel kupovat a zážitky s ním mám skutečné, ale kdybych před svatbou narazil na nějakou solidní agenturu, tak bych si ještě dokoupil partu "skutečných" přátel. S těmi od Jimmiho totiž byla sranda, i když ne vždy podle mého gusta, ale to bychom ve smlouvičce doladili. Za mě tedy v podstatě dobrý a to rozhodně nejsem svatební typ. ()

terunka003 

všechny recenze uživatele

Vtipné, svatební, kamarádské, parťácké, užívací, podivínské. Upřímně jsem to čekala daleko horší, ale musím říct, že jsem se fakt bavila, nějaké scény byly teda vážně komické. Prostě taková pohodovka, co vás nakopne, nic vám nevezme a v závěru budete ještě závidět šílenou sebranku narychlo posbíraných kamarádů. ..tak takovouhle studenou svatbu teda ne.. ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Není to sice úplně na pět hvězd, ale tenhle film byl přesně to, co jsem v danou chvíli potřeboval! Plný mých oblíbených herců, plný perfektních scén. Už dlouho jsem se u nějakého filmu tak nenasmál. Mělo to prostě vše, co mě v danou chvíli činilo happy a já si ho užil do poslední minuty. Žádné otravné natahování a slepá místa, tohle byla prostě jízda od začátku do konce. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (5)

  • Josh Gad (Doug Harris) vo filme povie, že jeho superhrdinom je Pac Man. Vo filme Pixely (2015) si Josh zahral práve spomínaného Pac Mana. Lenže tam nepredstavoval superhrdinu, ale záporáka. (MikaelSVK)
  • Na konci filmu herec Jorge Garcia povie hlášku: „I've got a bad feeling about this flight.“, čo je narážka na seriál Lost (od r. 2004), v ktorom povedal to isté. (Jump3r2)
  • Po závěrečných titulcích následuje krátká scéna, kdy hlavní hrdinové filmu hrají tenis. (tb_23)

Reklama

Reklama