Reklama

Reklama

Pán času - Série 4 (2008) (série)


Planeta mrtvých (S04E15)

(epizoda)
  • Velká Británie Planet of the Dead

Obsahy(1)

Mohli by spolu tvořit dokonalý tým. Velikonoční speciál kultovního britského sci-fi seriálu. Nezvedená lady Christina de Souza prchá před policií, když právě ukradla vzácný artefakt z londýnské Mezinárodní galerie. Útočiště před detektivy nachází v projíždějícím autobuse. A že jedním z jeho pasažérů je i Doktor, jasně značí, že Christininy plány se poněkud zkomplikují. (Česká televize)

(více)

Recenze (27)

Sadova302b50 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden z těch lepších speciálů kolem 10. Doktora. Použít jako hlavní „hrdinku“ postavu typu Christiny, to bych spíše čekala u Moffatovy produkce, a právě proto sem přinesla docela vzpruhu. Zápletka asi ne novátorská, ale určitě zajímavá a především nevšedně a zábavně zpracovaná s dobrými momenty, občas tu byla docela vtipná místa. Lepší čtyři hvězdy. 84% ()

VitaG 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zajímavé, celkem chytré ale takové příliš vsunuté dle mě. Chudák Doktor nemůže ani jezdit autobusem aniž by se něco špatného nestalo, skončil s partou pasažérů na pouští s obr mouchama a lítajícíma železnýma rejnokama a vytřískal z toho docela dost. Toto se mi nechce tolik komentovat takže: záporáci i zápletka celkem originální, společnice, co se mohla vrátit, tajemná věštba na konci a létající autobus - prostě 4* ()

Reklama

mpet 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Určitě nejlepší speciál Doktora Who, jaký jsem zatím viděl. Jen je škoda, že lady Christina se objevila jen tady a nedostala prostor v nějakém dalším díle. Tentokrát jsou zde k vidění skvělí muší emzáci, kteří měli skvělou řeč. Zápletka nebyla špatná, a lítající autobus,.... prostě úžasné. Snad se v budoucnu dočkáme něčeho podobného od pána času. ()

boshke 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím asi nejlepší speciál. A vím, že tato poznámka patří spíše do komentáře k celému seriálu, ale znovu a znovu žasnu nad schopností neustále vymýšlet nové a nové originální mimozemšťany s naprosto odlišnými vlastnostmi a schopnostmi. Tihle plechoví rejnoci měnící všechno na písek jsou toho jen dalším příkladem... 100% ()

Galerie (35)

Reklama

Reklama