Reklama

Reklama

O parádivé Sally

všechny plakáty
Animovaný / Krátkometrážní
Československo, 1976, 8 min

Obsahy(1)

Pohádka o marnotratné holčičce, která se o své věci nestará a kvůli lhaní mamince ji odnese čert. Krátký animovaný film podle pohádky Jana Vladislava. (Karlos80)

Recenze (3)

Karlos80 

všechny recenze uživatele

"Viděl, a taky ti ji dám, ale jen když mamince řekneš pravdu, že si ji ztratila a že sem ti ji našel. Jinak si přijdu o půlnoci pro tebe, slibuješ?" Povídal černokněžník parádivé Sally. Tak tahle lehce hororová pohádka by mě někdy v 5ti asi pěkně postrašila, až by mi z toho běhal mráz po zádech, dnes se nad tím pousměji a všem dětem bych pak radil, aby se o své věci dobře starali a svým rodičům nelhali, jinak...Hezký komentář od Rudolfa Hrušínského, který zde sedl, animace žádná sláva ale. Jeden z prvních animovaných filmů animátorky, scénáristky a režisérky Doubkové. ()

evapetra 

všechny recenze uživatele

Jedna z mých oblíbených anglických pohádek, z pera Jana Vladislava, s lehce strašidelným nádechem. Animace se docela povedla, hudba ještě více. ()

Rayen1 

všechny recenze uživatele

...a Američani z toho maj noční můry (na YT je celkem dost videí o tom, jak to maj pomalu za creepy pastu), u nás je to normální standart Český pohádky na dobrou noc... :D ()

Reklama

Reklama