Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dave Skylark (James Franco) a jeho producent Aaron Rapaport (Seth Rogen) jsou autory populárního televizní pořadu o celebritách "Skylark Tonight". Když se jim donese, že severokorejský diktátor Kim Čong-un jejich show miluje, domluví si s ním rozhovor s vidinou, že se prosadí i na poli seriózní žurnalistiky. Zatímco se Dave a Aaron připravují na cestu do Pchjongchjangu,  plány jim poněkum naruší CIA, která dvojici nezkušených šílenců pověří jedním úkolem navíc: misí Kim Čong-una "oddělat"... (Bontonfilm)

(více)

Diskuze

 (hodnocení, recenze)

Neuvěřitelná hovadina, tak primitivní a ubohý film ...no jak z poza velké kaluže. 

Lojz@

Lojz@ (hodnocení, recenze)

martincba

Tak jsem se konečně na tento snímek podíval a musím říct, že jako člověk, který se velmi zajímá o KLDR, je to totálni blbost, která jen zesměšňuje Kima, obsahuje trapné sexuální narážky a je to strašná nuda. Dobře, že to KLDR bojkotovala a nebylo to v kinech.

martincba

martincba (hodnocení, recenze)

Tak neuveritelne primitivny a podradny humor som uz vazne dlho nevidel. Uz chybali iba kopance do guli a prdenie.

na příspěvěk reagoval Lojz@

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Badmaniak

Badmaniak (hodnocení, recenze)

4 hvězdičky. Přišlo mi to až moc americky ulítlý a chtěl jsem ke konci dát jen dvě, jak se začaly projevovat všechnaklišé a kousat prsty. Ale nakonec dvě hvězdy zpt přidávám za zpomalenou scénu s helikopterou, tankem a Katy Perry. :) I kdyby nic jinýho, tak tohle v tom filmu stálo za to. :)

na příspěvěk reagoval Henk123

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Anadyr

Anadyr (hodnocení, recenze)

James Franco mi strasne vadil v tomto filme, typek sa nehodi do komedie, mal som ho za seriozneho herca a tu to prepiskol az az. Seth Rogen kvalitny ako stale. Prva polovica by este usla (na par vynimiek), malo to nabeh, ale bohuzial ... 35% za napad, ale zle obsadenie a viacero scen odveci.

SimpanzJi

SimpanzJi (hodnocení, recenze)

Kdo má zájem, mohu dát odkaz na verzi s českým dabingem... napište mi do pošty

Příspěvek byl smazán administrátorem.

 (hodnocení, recenze)

Bonaci

Ne, to nejsou informace z netu. Se Sony nemám nic společného, víš, taky si něco někdy (občas) přečtu a klidně s tím můžu seznámit  lidi, o co se ve filmu nebo resp. před filmem pojednává. Ted' už to víš i ty, takže si zase o něco chytřejší.
Tím končím naši debatu a nebo chceš k tomu říct ještě něco.......ne, kašlu na Tebe.

Bonaci

Bonaci (hodnocení, recenze)

Nejsou to informace z internetu ?

Takže ty jsi asi v Sony na nějaké vlivné pozici, že jsi jeden z mála lidí co to ví.

Dále by mě zajímalo jaké osobní problémy, má ta věta snad jiný význam ? 

jhr

jhr (hodnocení, recenze)

Studio Sony si to zaslouží už proto, že se jedná o nepřátele Severní Korei a Americké kolaboranty. 

na příspěvěk reagoval ywo666

 (hodnocení, recenze)

Bonaci

To není z internetu, jen tu dávám informace k filmu. A ty jako patnáctiletý holoubek by si měl být radší zalezlí v knížkách a nechat si osobní problémy pro sebe, bud' tak laskav :)

na příspěvěk reagoval Bonaci

Bonaci

Bonaci (hodnocení, recenze)

Umíš opravdu hezky přepisovat informace z internetu, fakt ti to jde.

 (hodnocení, recenze)

Dne 25. června 2014 oficiální tisková agentura Severní Korey KCNA film odsoudila a požadovala jeho stažení s tím, že učiní ''nemilosrdná'' opatření, jestliže bude uveden. V její zprávě rovněž stálo, že výroba a uvedení filmu, jehož zápletka má za cíl zranit korejského vůdce, je do očí bijící akt terorismu a války, který nebude tolerován. A takhle bych mohl klidně pokračovat. Hollywood se bouří.
Ještě něco: Zaměstnanci společnosti Sony a to jako současní, tak i dřívější, byli v prosinci dopisem informovaní, že ze Sony byla zcizena tato data: Jména zaměstnanců, jejich adresy, jejich čísla sociálních pojištění, čísla řidičských průkazů, čísla cestovních dokladů, údaje o jejich bankovních účtech a kreditních a platebních kartách, uživatelská jména a hesla k e-mailovým schránkám, informace o zdravotním pojištění včetně zdravotního stavu zaměstnanců a také informace o rodinných příslušnících zaměstnanců.
Celkem hackeři získali informace o 47 tisíc osob.

na příspěvěk reagoval Bonaci, jhr

hippyman

hippyman (hodnocení, recenze)

Z tisku: Nadace Cinema for Peace Foundation chce obyvatelům Severní Koreje zprostředkovat film The Interview. Kvůli němu koncem minulého roku hackeři napojení na Severní Koreu napadli servery společnosti Sony. „Začneme nad Severní Koreou vypouštět balony s DVD kopiemi filmu, aby si ho Korejci mohli pustit a sami si udělat názor,“ vysvětlil předseda nadace Jaka Bizilj. Přesné datum a čas vypuštění balonů nesdělil z bezpečnostních důvodů. „Severokorejská armáda se bude snažit zastavit každého, kdo si to DVD odnese,“ varoval Bizilj. Film bude opatřen korejskými titulky.

na příspěvěk reagoval Segrestor, Lacike

Dacsus

Dacsus (hodnocení, recenze)

BTW, Francom pekne sparodovaný dementný typ moderátora typu Leoš Mareš...

Jumpstar

Jumpstar (hodnocení, recenze)

Kdyby to někoho zajímalo: Článek o tom, jak samotné studio Sony tomuhle filmu nevěřilo, a jak všichni věděli, že to s ním nedopadne dobře... www.jumpspace.cz/unik-dat-ze-studia-sony-410-the-interview/

Související novinky

Comicsový Preacher má obsazení

Comicsový Preacher má obsazení

21.04.2015

Seth Rogen a Evan Goldberg zabodovali komediemi Apokalypsa v Hollywoodu a The Interview a nyní se na chvíli přesouvají do televize. Povedlo se jim totiž sehnat práva na Preachera, kultovní comics… (více)

The Interview vládne internetu

The Interview vládne internetu

29.12.2014

Komedie The Interview, ve které se Seth Rogen a James Franco pokouší zabít severokorejského vůdce Kim Čong-una, měla jít o Vánocích do tisícovek kin po celém světě. Její premiéru ale zastavily… (více)

The Interview míří do kin

The Interview míří do kin

24.12.2014

Kolem komedie The Interview se v posledních dnech dějí hodně divoké věci. Filmový atentát na Kim Čong-una připravili o datum premiéry američtí kinaři, kteří jej svorně odmítli promítat poté, co se… (více)

Ze Severní Koreje je filmové tabu?

Ze Severní Koreje je filmové tabu?

19.12.2014

Hackerská skupina Guardians of Peace včera docílila zrušení premiéry komedie The Interview, v níž Seth Rogen a James Franco letí do Severní Koreje, aby se pokusili zabít jejího vůdce Kim Čong-una.… (více)

Reklama

Reklama