Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dave Skylark (James Franco) a jeho producent Aaron Rapaport (Seth Rogen) jsou autory populárního televizní pořadu o celebritách "Skylark Tonight". Když se jim donese, že severokorejský diktátor Kim Čong-un jejich show miluje, domluví si s ním rozhovor s vidinou, že se prosadí i na poli seriózní žurnalistiky. Zatímco se Dave a Aaron připravují na cestu do Pchjongchjangu,  plány jim poněkum naruší CIA, která dvojici nezkušených šílenců pověří jedním úkolem navíc: misí Kim Čong-una "oddělat"... (Bontonfilm)

(více)

Videa (4)

Trailer 3

Recenze (913)

Kothy 

všechny recenze uživatele

Tak tohle se fakt povedlo. Po slabé Apokalypse v Hollywoodu se dvojice Seth Rogen a James Franco opravdu předvedla. Nechyběly tomu fóry ani skvělé scény. Producent Aaron Rapaport a moderátor Dave Skylark jsou pozváni do Severní Korey, aby natočili rozhovor s obávaným vůdce Kim Čong-unem. Toho chce využít CIA, aby se ho touhle cestou mohla konečně zbavit. Ale nic není tak jednoduché, když tento úkol svěříte Davovi, který je naivní hlupák. Nechá se opít rohlíkem a s Kimem se skámoší. Takže ho pak samozřejmě nechce zabít. Je tedy na jeho kámošovi Aaronovi, aby to vyřídil. Nakonec se jim to všechno povede trochu netradiční cestou. Ale účel to splňuje. Třeba super byla scéna, kdy se projížděli tankem a u toho poslouchali Katy Perry. Některé hlášky mě fakt dostaly. "Dárek od Stalina. U nás se to vyslovuje Stallone." :D ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Presne takýto druh humoru mám rád. Podľa mňa jedna z najlepších komédií za posledných 5 rokov. James Franco a Seth Rogen sú skvelá dvojka, ktorá disponuje širokou škálou rôznych vtipov a narážok. Lizzy Caplan opäť príjemným spestrením pre mužské publikum. Najväčším týpkom je ale Randall Park alias Kim Jong Un. Ešte som nezažil väčšie zosmiešnenie nejakého vodcu krajiny a to som už videl veľa paródií na Hitlera, Stalina a iných. Film nemá žiadne nudnejšie pasáže, obsahuje veľa kvalitnej muziky, akčných scén a samozrejme ako sa od kvalitnej komédie patrí, tak aj nespočetne veľa komických situácií. ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Velmi dobré, inteligentní člověk pozná, že se jedná pouze o srandu. Rogen & Franco je perfektní dvojka a zde to opět dokazují. Super humor, slušný nápad, skvělé tempo a hlavně akčně krvavý závěr velmi mile potěšil. Scéna s tygrem byla pro mě kouzelná. Apokalypsa v Hollywoodu byl větší úlet, ale i zde jsem se perfektně bavil. Solidních 80%. Jeden z nejkontrovérznějších filmů vůbec. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

"Dědeček ho dostal od Stalina." - "V naší zemi to vyslovujeme Stallone." Tak dobrou komedii jsem popravdě nečekal a smekám před tvůrci klobouk, že se celou dobu jen nevezou na vlně rýpání do Kim Čong-una (ačkoliv jim samozřejmě jde především o to), ale že se ho spousta dobrých vtipů vlastně ani netýká. Jsem také rád, že se to docela dobře obešlo bez fekálií a jedinou použitou tělní tekutinou zůstala krev (ukusování prstů mě pobavilo snad ze všeho nejvíce). ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

"What kind of porno are you watching?" Ti dva (tři, budu-li počítat Goldberga, což bych asi měla) jsou v současnosti pravděpodobně největší úchylové Hollywoodu. Jejich humor je fekální, jejich gay-moments (ať už před kamerou či za ní) se*ou neskutečnou spoustu lidí a jejich filmy jsou... no, řekněme 'šílené'. Jsou ale taky šíleně nápadité, odvážné a v neposlední řadě dobře udělané. Obdivuji studio, které "The Interview" zastřešilo, to dráždění obtloustlého hada lodičkou je vážně solidní, sebeparodující "This Is the End" v mých očích přesto zůstává o chlup Rogenova pubického ochlupení nepřekonáno. P.S.: Při sledování jejich nejnovějšího společného projektu "Sausage Party" (no, I'm not kidding XD) děkuji bohu, že se bude jednat "pouze" o animák. Nebo je mi to líto? Not sure.;-) * listening Scorpions - Wind Of Change * ()

Galerie (24)

Zajímavosti (29)

  • Text v azbuke na tanku v doslovnom preklade znamená "pán alebo odsúdený". (m.a.t.o.)
  • V první scéně filmu zpívá holčička před památníkem Korejské strany práce v Pchjongjangu. V pozadí je vidět známý hotel Ryugyong, který ale ve skutečnosti stojí na opačné straně, než jakou zabírá kamera. (tompaulman)

Související novinky

Comicsový Preacher má obsazení

Comicsový Preacher má obsazení

21.04.2015

Seth Rogen a Evan Goldberg zabodovali komediemi Apokalypsa v Hollywoodu a The Interview a nyní se na chvíli přesouvají do televize. Povedlo se jim totiž sehnat práva na Preachera, kultovní comics… (více)

The Interview vládne internetu

The Interview vládne internetu

29.12.2014

Komedie The Interview, ve které se Seth Rogen a James Franco pokouší zabít severokorejského vůdce Kim Čong-una, měla jít o Vánocích do tisícovek kin po celém světě. Její premiéru ale zastavily… (více)

The Interview míří do kin

The Interview míří do kin

24.12.2014

Kolem komedie The Interview se v posledních dnech dějí hodně divoké věci. Filmový atentát na Kim Čong-una připravili o datum premiéry američtí kinaři, kteří jej svorně odmítli promítat poté, co se… (více)

Ze Severní Koreje je filmové tabu?

Ze Severní Koreje je filmové tabu?

19.12.2014

Hackerská skupina Guardians of Peace včera docílila zrušení premiéry komedie The Interview, v níž Seth Rogen a James Franco letí do Severní Koreje, aby se pokusili zabít jejího vůdce Kim Čong-una.… (více)

Reklama

Reklama